0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından
Çıldırıcam artık ya. Gına geldi. Kızım 22 aylık. Ne zamanki yerlerde sürünmeye başladı ondan beridir saç yiyor. Anlatırken bile midem bulanıyor. Zaten 9-10 aylıkken falan emeklemeye başladı ondan beri yiyor. Doktora götürmüştüm o zaman o da normal keşfediyor falan demişti. Yürümeye başladı o ara unuttu yine yapıyordu ama çok çok nadir. Ama şimdi aşırılaştı. Gördüğü yerde atıyor ağzına. Hemen ağzından alıyorum. Kızdığımı biliyor baka baka yiyor ya da eline aldığı zaman benden kaçıyor almasın diye. Afedersiniz büyük tuvaletini yaparken yediği çıkıyor tiksindim artık ya. Her gün evi süpürürüm nerden buluyor bilmiyorum. Zaten Bi şey bulamazsa kendi saçının önünü ağzına getirip emiyor. Çıldırıyorum artık ya. Napıcam ben acaba yine doktora mı götürsem 

11 Cevaplar

+1 oy
(6,455 puan) tarafından
Midesinde topak olur haberlerde niydi bi ara izlemiştim canım bu hiç normal değil
(612 puan) tarafından
Bence de değil ya. Güzellikle anlattım yok, kızıyorum yok. Umursamıyorum bırakır diyorum yine yok. Napıcam bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Pika mi acaba 
(612 puan) tarafından
Ay şimdi baktım googledan evet öyle yazıyor ya. En iyisi ben direkt doktora götüreyim
(1,042 puan) tarafından
Götür canım aksatma
0 oy
tarafından
Pika olabilir doktora başvurun 
0 oy
(980 puan) tarafından
Bı tanidigimin kızı 2-3 yaşlarındaydı o zaman çocuk saçını yolup yiyordu çok tiksinmistim. Aşırı sinirli bı çocuktu. Bence hiç ses çıkarmadan elinden alın. Siz tepkiyi buyuttukce o da yapmaya devam edip sizi siniyor anladığım kadarıyla 
0 oy
(7,467 puan) tarafından
Daha fazla süpürge açacaksın ve saçlarını hep kısa tutacaksın mecbur canım 
(612 puan) tarafından
Saçlarım çok kısa zaten ve her gün açıyorum iyice çekiyorum. Hatta bazen akşam üstü bile açtığım oluyor. Dediğim gibi dışarda bulmazsa kendi saçına gidiyor eli
(7,467 puan) tarafından
Dediğim gibi çocuğunun saçlarını kes canım senin değil ağzına götürmesin
0 oy
(3,898 puan) tarafından
Pedagog ile mi gorusseniz acaba
0 oy
(843 puan) tarafından
Kendi saçını yolup yese trikollomani olabilirdi ama yerde bulup yiyormuş pika olabilir ya da huy etti bulup yemeyi
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Doktorlar dizisinde vardı böyle bir bölüm kız saçlarını yiyordu ve midesinde topak olmuştu ben ilk defa gerçekte burda okudum şimdi bence bir doktor görüşü alın yazık çocuğa daha erken yaşı olduğu için unutabilir geçmiş olsun ♥️ 
0 oy
(234 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canım bence tekrar doktora goturmelisin
0 oy
(3,318 puan) tarafından
Canım pika olabilir ama hiç iyi bir şey ve normal bir şey değil yani sen bir doktora götür onu pedogoglar yardımcı olur nasıl bir yolla biraktiracagini şuan tepki verdiğin için. İnat ve gizli yapıyor 
0 oy
(982 puan) tarafından
Ay knka pika falan demişler bilemedim valla helen ağzına bi sac teli gelsin tiksiniyo kil diyor belki alışkanlık olabilir doktora götürdünmu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 191 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine_Ertunc (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 230 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu

404,334 soru

12,112,983 cevap

36,448 kullanıcı

...