0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Adet hâline getirdi bı şeye kızar bana veyaa eşime bozarir trip atar konuşmaz laf atmaz her gun arayan insan yaklaşık 15 gündür aramıyor yan yana oturuyoruz beni görüyor hiç laf atmıyor ben de onun davrandığını gibi davranıyorum artık hep böyle yapmasından bıktım. Keşke bana sorsa da senin bana davrandigin gibi davranıyorum senin bı derdin var sen başladın böyle yapmaya dicem.ama.kendi haksız ya asla sesi çıkmıyor ben haksız olsam var ya yüz kere hesap sormuştu yan yana oturuyoruz bu arada

7 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Aman be bosver bu yüz ifadesi sana çok yakışıyor hep böyle ol de :)
tarafından
Hahah ;)
-Reklam-
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Ben ince dusunmeyi bıraktım olayı çıkardım çıkardım bnm kaynana sustu yerine oturdu smdi arkadan konuşur yüzüme günlük gulistan
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Hiç umursama görmezden gel bence. Öyle insanları asla umursamam. Kim olursa olsun kimseyi nazlayamam tribini çekemem. Yeri geliyor insan kendi doğurduğu çocuğunun her tribini çekmiyor bazen hayır diyor. O yüzden diğer hiç kimse umrumda bile olamaz. Boşver kime sinirlendiyse o gitsin gazını alsın tribini ona atsın
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Onun ki 5 karışsa sen de 10 karış yap boşver. Takmıştır saçma sapan bir şeyi kafaya . Bazı insanları huyu bu.
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Ben karın ağrın ne diye soruyorum öyle surat varsa. Benlik değilse eğer surat asacaksaj sonra görüşelim diyorum. Kimsenin nazını sitemini çekemem. 
(1,622 puan) tarafından
Hiç ses çıkarmıyorum daha çok rahatsız olsun o nasıl davranıyorsa bana bende o şekilde bundan sonra önceden sorardım hayırdır diye şimdi aslaaa
0 oy
tarafından
Niye böyle ki canım genel tavrı böyle mi yoksa birseye mi bozuk 
(1,622 puan) tarafından
Benlik bı şey yok ondan eminim. Kocasına kızar trip yapar eşimle tartışır trip yapar bı şeye kızar yapar huy edinmiş artık
tarafından
Oo fena o zaman takma kafana canım
0 oy
(188 puan) tarafından
Sende laf atma boşver öyle kalsın :D
(1,622 puan) tarafından
Asla atmam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu
0 oy