0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (3,383 puan) tarafından
Kızlar size yazdığımı biliyor bu arada komşumun 3 çocuğu var kocası bayramda köye gotirdu kadın diyor annesi babası her istediklerini yaptım neyse eve geldi kadın çocuklarla yaklaşık. 1 haftadır eşi ne arayıp sordu ne para vermiş perişan halde nede umursadi annesine koyunlar almış neler yapmış kadına ekmek parası bırakmamış kadında öyle sıkılmış ki bide çocuklarıda yaramaz sürekli ayakta koşturuyor duruyor dediki ben tamamen duygusuz oldum artık zayıfladı çöktü bütün yüzü gözü her yeri yani baya kötü durumda şimdi eşi bugün eve dönmüş diyor ben ne yapayım buna sizce ne yapmalı haline de çok üzüldüm elimden geldiğince destek olamaya calistim dedim sen eşin için yasamiyorsun çocukların için yaşıyorsun 

3 Cevaplar

+1 oy
(445 puan) tarafından
Boşansın. Bu kadar basit. 
(3,383 puan) tarafından
Aslında bosanmayida düşünüyor ama 3 çocukla bir yere sigamam diyor çocuklarıda çok küçükler daha ben babasız büyüdüm onlar büyümesin diyor yarın sabah kalkıp annesine gidecekmiş
(445 puan) tarafından
Baba iyi babaysa, babasız büyümesin tamam da, çocuklarını bile düşünmemiş ki bu herif. Olsa ne olur olmasa ne olur. Hiç olmazsa kendi hayatı kurtulur.
(3,383 puan) tarafından
Öyle zaten kız attı kadının başına gitti kadın hangi birine yetisecegini şaşırdı büyük oğlu 7 yaşında yeni ameliyat oldu boğazından en küçüğü 1 yaşında ortanca 4 yaşında
-Reklam-
0 oy
(4,619 puan) tarafından
Bosanmalı kendine hayat kurmalı adam ve annesine mutluluklar dilemeli yapacak birşey yok evinin sorumlulugunu bilmeyip anne peşinde gezen adamdan koca olmaz
(3,383 puan) tarafından
Valla canım bosanmayida düşünüyor ama anensi bir iki gün bakar sonra ben ne yapacam diyor çocuklarıda çok küçük 3 ude yarın sabah biraz annesine gidecek olmadı kadın sığınmaya giderim bir süre diyor bakalım
(4,619 puan) tarafından
Gitsin en kötü yer burdan iyidir eminim
(3,383 puan) tarafından
Valla Allah yardımcısı olsun onunda Allah gönlüne ferahlık versin bende kadına öyle üzüldüm ki durmadan dua ediyorum ona
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Kızlar yorum yapan yok mu 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 429 göst.
26 Eylül 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 354 göst.
0 oy
13 cevap 771 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Balkaymak (2,083 puan) tarafından soruldu