0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Bulunduğum semtte sertifikali bayan usta öğreticiden ders verecekmiş bir saat ehliyetim yok ama araba öğrenmek çok istiyorum sizce eğitim alınmalı mı alanlar  var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(224 puan) tarafından
Canım onun yerine direkt ehliyet kursuna gidip ordan öğrensene. Hem ehliyetini alırsın hem boşa para vermemiş olursun. Yine eksiğin olur yapamadığın bir şeyler olursa kursu düzenli kullanacağın arabada alır rahat edersin. 
tarafından
Kursa gitmeden alamıyor musun sonra ehliyeti ben önce egitim alayım pratik öğreneyim sonra sınava girip alırım diye düşündüm bunu bilemedim şimdi eğitim parası da mı veriliyor ehliyet alacağın zmn
(224 puan) tarafından
Kurs parası ödediğinde içinde sürüş eğitimi de var zaten. Kadına ödeyeceğin para yerine ehliyetini alırsın. Sürmeyi de öğrenirsin. Ehliyetin yokken kurs alman gereksiz bence
-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından
ehliyetin yokmuş cnm direk kursa katıl hem ehliyeti al hemde öğren bence 
tarafından
Mantıklı ama köyde sürerim diye ehliyeti olanlarda kullanmayan çok insan var
0 oy
(28,809 puan) tarafından

Öncelik olarak bilmen daha iyi tabiki .

0 oy
(6,795 puan) tarafından
Neden kursa gidip almıyorsun ki boşuna iki kere para veriyorsun kursta zaten sana öğretiyorlar eğer kendine güvenemezsen ek eğitimde alabilirsin 
tarafından
Haklısın çok sağolun
0 oy
(1,460 puan) tarafından
 Bence hic boyle bir ise girismeyin. Bence araba kullanmayi ogrenmek icin sadece hoca gerekmiyor bir de bunun yaninda kirs arabasi olmasi gerekiyor yani ssg taraftada gaz fren olmasi gerekiyor. Ani durumlarda hocanin mudahale etmesi gerekiyor.  Araba kullanmak istiyorsaniz direkt kursa yazilin  once kapali alan sonra akan trafige cikmaniz daha uygun olur
(6,795 puan) tarafından
Akan trafikte eğitim veriyo kurslar önemli olan zaten akan trafikte kullanmak kapalı alanda herkes kullanabilir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 221 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenurrr (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,258 cevap

36,598 kullanıcı

...