0 oy
79 göst.
Aile kategorisinde (163 puan) tarafından
1 aylik oğlum var. Şimdi pek bir iletisimimiz yok tabi. Geçen biri dedi ki gülümsemeye başlasın her şey daha güzel gelir. Sizin bebeklerinizde gördüğünüz sizi mutlu eden şeyler neler? 

5 Cevaplar

0 oy
(2,936 puan) tarafından
Dur anlatayım gece saat 12 millet uyuyacak tam benmki uyanır kalkar bide çirkin çirkin güler insanın içi gidiyor  sinirlenemiyonda  gülünce bide çok yakışıklı oluyor gamzesi neyin çıkıyor ❤️ oğluşum 4.5 aylık 
(163 puan) tarafından
Yaa ne güzel:)
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Gülümsemesi, seni görünce heyecanlanması, motor duyu becerilerinin geliştiğini görmek kısaca  nefes alması bile mutlu ediyor insanı
(163 puan) tarafından
Değil mi ne güzel iyi ki varlar
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Benimki kırkı çıktıktan sonra agulamaya başlamıştı herşeye agu diyodu gözümün içine bakıp agu diyip gülmesi beni benden alıyordu sıpanın şimdi 4 aylık oldu bişeyleri tutmaya ve agzına götürmeye başladi ceee eee yaptıgımda çıglık çıglıga gülmesi beni bitiriyor ve uykudan uyanınca tavana bakıp duruyor yanına gıdıyorum beni görüp agzını aça aça gülmesi varya bir ömre bedel ya
(163 puan) tarafından
Ya ne güzel:)
0 oy
(2,018 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
beni görünce heyecanlanıp kollarını açması, bide sabah uyanır uyanmaz saçlarımı çekiyor uyanayim diye , günaydiiiin deyince de gülüyor sıpa ❤️ benimki 10 aylık ama
(163 puan) tarafından
Ne güzel darısı başıma:)
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Şimdi bir yaşında ama o zamanki tatlı hallerinden bahsedeyim. Yüzüstü yatırdığımda emeklemeye çalışıyordu battaniyenin üzerinde dönüyordu bağırmayla beraber sesler çıkarıyodu sanırım sesi hoşuna gidiyodu beni görünce heyecanlanıypdu yemek görünce elimizden çekiştirmesi çok tatlı utangaç gülmesi 6.aydan sonra desteksiz oturması emeklemesi ve yürümesi diye gidiyoe bu süreç. Sen de onla büyüyorsun tekrardan. Rabbim her birine sağlıklı güzel ömürler versin. Evlat canmış gerçekten 
(163 puan) tarafından
Değil mi ne güzel:)
(2,387 puan) tarafından
Çok şükür evlat candan da öte rabbim isteyen hak eden herkese nasip eylesin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
18 cevap 235 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu