0 oy
585 göst.
Diğer kategorisinde (2,698 puan) tarafından

Kizlar adetime 1 gun var test yaptim hic bisey yoktu 2 saat sonra teste bakayim dedim şok oldum ama ilk yarim saat bisey yoktu eminim surekli baktim çunki

Şimdi fotolarini attim acaba bu test ne kadar guvenilir ovulasyon testi fln degil dimi? Paketin fotosunuda attim bilenler lutfen baka bilir mi? Bu arada fotonun kalikalitesi duşmuş ama net belirgin çizgi

Kan vermeye gidemiyorum o yuzden boyle 2 saat sonra iki cizgi çikip hamile olan olmayan kim varaa lutfen yazin

yarin adet olmazsam tekrar test yapicam 

image

image

14 Cevaplar

0 oy
(10,878 puan) tarafından
İlk 5 dk içinde ne çıktıysa o doğru canım 10 dk sonra bir çıksa çizgi sayılmaz kuruma çizgisi oluyo o 
(2,698 puan) tarafından
Cizgi bu kadar net cikinca umutlandim o zaman heveslenmiyim
-Reklam-
0 oy
(17,055 puan) tarafından
Hamilelik testi canm ovulasyon değil ama ilk 10 dk çıkan sonuç dikkate alınır sonradan çıkmış kuruma çizgisi bence 
(2,698 puan) tarafından
Yarin tekrar yapicam ilk idrarla o zaman belli olur artik
0 oy
(253 puan) tarafından
Kuruma çizgisi diyecem de bu pembe ya gebeliğe benziyor bilemedim kan ver ya da başka test al normal kaset testlerden al 
(2,698 puan) tarafından
Yani buraya atinca kalite çok dusuyor ama o kadar net cizgi var ki
Sadece tek sorun 2 saatte cikmis olmasi
Yarin ilk idrarla tekrar test yapicam umarim vardir
(253 puan) tarafından
Hadi inşallah canım gönlüne göre olsun
(2,698 puan) tarafından
Amin canim çok sag ol
0 oy
(400 puan) tarafından
Benim 2 3 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı kan verdim hamileymişim. İlk 10 dakika hiç bişey yoktu
(2,698 puan) tarafından
Ay insallah benimde oyle olur canim tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Erken gebelik testi yap cnm net belli olur
(2,698 puan) tarafından
Koyde yasiyorum tum eczanelere sordum oyle test yok diyolar
Yarin ilk idrarla tekrar test yapicam adet gunum
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Şimdi canım ben bu testleri çok yaptım pozitif değilse ikinci çizgi bu kadar belirgin çıkmıyor gecen ay yaptım mesela iki cozgiydi tabiki kimyasal geçirdim bugün sabah yine yaptık yok mesela şuan negatif yani negatifse bu kadar belirgin çizgi çıkmaz 
(2,698 puan) tarafından
Insallah ikimizde hamile kaliriz canim benimde 2 oglum var bir bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum
Eger olursa bu 4 hamilelik olucak seni anliyorum yani insan çok uzuluyor ben hala o bebegimin kalbinin atisini dinliyorum videoda
(3,389 puan) tarafından
Benimde ilk kızımdan önce iki düşük vardı sonra kızım oldu şuan 3 yaşında oda doğumda beyin kanamsi geçirdi yürüyemecek konusamacak dediler çok şükür Rabbime fizik tedavi ler yaotim evde erkenden yürüdü şakır şakır konuşuyor çok şükür sonra bu kimyasal gebelik oldu ikinciyide çok istiyoruz kızım sürekli karnında bebeis var diyor kimyasal olduğunu bilmediğimiz için oda umutlanip sevinmişti  o yüzden de çok üzülüyorum
(2,698 puan) tarafından
Inanki benimde cocuklarim kucuk olsalar bile arada anne karninda bebek mi var diyolar unutmadilar 6 ay oldu oyle soyledikleri zaman cok kotu oliyorum ama rabbimin vardir bi bildigi diyorum insallah ikimizinde saglikli guzel bebeklerimiz olur
(3,389 puan) tarafından
Amin inşallah canım Rabbim en erken zamanda ikimizede nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah
(2,698 puan) tarafından
Insallah canim çok çok aminn
0 oy
(3,331 puan) tarafından
Bence hamilesin çünkü benim negatif olunca ikinci çizgi hayatta çıkmazdı adetin geçince kan ver
(2,698 puan) tarafından
Yarin adet gunum tekrar test yapicam
0 oy
(32 puan) tarafından
Adet oldunuzmu
(2,698 puan) tarafından
Evet adet oldum
(32 puan) tarafından
Bende oldum:(
(2,698 puan) tarafından
Başima hiç boyle şeyler gelmemisti daha oncedende testler yaptim suphelendim ama asla ikinci bi cizgi gormedim bu sefer neden boyle oldu anlamadim ustelik kolay hamile kalan biriyim 6 7 ay once kurtaj oldum duzenli adet oldum 1 ay sonra ama çok garip yani bu ayda olmazsa doktora gidicem insallah ikimizde saglikla hamile kaliriz canim
(32 puan) tarafından
İnşeAllah canm bu ay ikimzde kalırız kuruma çizgisi bndede 2 kez oldu sanırım bilmiyrm neye göre oluyor bnde anlamadm
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Hamilesin canım benim ikinci gebelikte aynı senin gibi olduydu gittim kan verdim 2 3 haftaliga denk geliyordu değerler 
(6,798 puan) tarafından
Kimyasal gebelik olabilir canım o zaman adetle beraber gidiyo ama testte belli oluyor mu bilmiyorum
(2,698 puan) tarafından
Valla aklima o geliyor benimde yoksa neden boyle olsun test bilmiyorum
(6,798 puan) tarafından
Bı kan verseydin canım emin olurdun orda çıkıyor
(2,698 puan) tarafından
Artik çok gec 5 gundur adetim zaten
(6,798 puan) tarafından
Doğrudur canım hayırlısı olsun
0 oy
(69 puan) tarafından
Yanlış yönlendirmek istemem umut vermek istemem ama benim de böle olmuştu ikinci oğlumda hastaydım ilaç kullanacaktim bı bakayım ona göre kullanayım dedim testi yaptım bişi çıkmadı eşimle misafirliğe gittik geldik 1 saat sürmüştür testi yanıma almıştım ilk çıkmadı yaptığımda 1 saat sonra baktım silik çizgi çıkmıştı kan verdiğimde doktor yok denilecek kadar küçük dedi şuan 1 buçuk yaşında 
(2,698 puan) tarafından
Adet oldum canim yapacak bisey yok testlerede guvenmem artik insallah bu ay tekrar deniycem olmazsa doktora gidicem
(69 puan) tarafından
Hakkına hayırlısı olsun canım
(2,698 puan) tarafından
Aminn canim
0 oy
(2,472 puan) tarafından
Sonuc ne merak ettm kız 
(2,698 puan) tarafından
Adet oldum malesef :)
(2,472 puan) tarafından
Bnmde öle olmştu gecen ay o yüzden kasete güvenmym artık erken alcm bu ay
(2,698 puan) tarafından
Insallah bu ay hamile kaliriz saglikli bebeklerimiz olur
(2,472 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında bakalım  nasipse olur siz baya. Bnden isteklisnz inşallah dier aya kalırsnz
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Benimki daha kirmizi oldu 2bucuk saat sonra kan verdim yoktu bi kan ver suphen varsa
(2,698 puan) tarafından
Adet oldum zaten neden oyle oldu anlamadim
0 oy
(29 puan) tarafından
Bence hamilesin
(2,698 puan) tarafından
Adet oldum malesef
0 oy
(388 puan) tarafından
Canm kuruma çizgisi ddgil bu ya benm de test sonucum ikinci gebeligimde 20 inci dakikada çıkmıştı.bu şekil nette drgildi ikinci çizgi.bence kan ver yarın hemen 
(2,472 puan) tarafından
Adeti olmuş kız
(388 puan) tarafından
Aaa :-( yeni gördüm canm olsjn Rabbim en kısa sürede ikinci çizgiyi gösterir sağlıklı bir bebiş verir inşallah

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,418 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 473 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 448 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 210 göst.