0 oy
278 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (96 puan) tarafından
Son adet tarihim 7 Haziran uygulamaya göre 9 temmuzda adetim gelmesi lazım di bugün ayın 13 ü

Düzenli adet gören biriyim 

8 Cevaplar

+3 oy
(12,622 puan) tarafından
Düzenli adet görmüyorsun buraya kaç kez gecikti yazdın nazlı önce bir onu kabul et daha önce de dedim bunu sana hatta yine böyle yazdığında

Artı olarak bir gün de olsa 4 gün de testte çıkar. Kan versen de çıkar. Elli kez test yaparsın bunda da yap bak için rahat eder
(96 puan) tarafından
Ben korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensiz di ama 1 senedir adetim düzenli benim
(12,622 puan) tarafından
Bu yorumu bu sene yaptım Nazlı sana hesap kapatıp döndüğün için ispat edemiyorum. Düzenden kastın her ay olmansa o düzen değil. 28 gün mesela döngüm sekmez benim. Test yap vardır zaten sende
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Boşuna heveslenme nazi hamile değilsin :D

(96 puan) tarafından
Ne kadar kırıcı bi yorum
tarafından
Tam anladığın yorum
0 oy
(23 puan) tarafından
Uygulama doğru aslında canım benim de 16 gün gecikti anlamadım ya testte bisey çıkmadı çarşamba günü 
(96 puan) tarafından
Testi en son ne zaman yaptın canım
(23 puan) tarafından
Çarşamba günü yaptım
(96 puan) tarafından
Testin fotoğrafı var mı atar mısın
(23 puan) tarafından
Çöpe attım dün canım
(12,622 puan) tarafından
Mesela testin fotoğrafını ne yapacaksın Nazlı kadın negatif diyor negatif negatiftir değişmez. Rahim filmi çektirmeye korkuyorum yazdın daha önce bu stres inan o filmden daha manasız çektir bekle olmadı aşılama daha olmadı tüp bebek. Bir test kaç para sen her ay 4 5 test yağıyorsun yazık hem parana hem canına
0 oy
(9,389 puan) tarafından
Nazlı eşin kanserdi ölecekti ne oldu hani bir ara tuturmustun sonuçları kötü diye diye kafayı yemistin aynı böyle sürekli post açardım ikna oldun mu birşeyi olmadığına.yapma etme kuzum takma bu defada kafayı gebeliğe mi taktın ila kafayı birşeye mi takmak zorundasin böyle yasanilmaz 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Âdet döngün kaç gün,  benim bazen 26 bazen 27 gün
(96 puan) tarafından
28 canım çok nadir 30 gün
(2,091 puan) tarafından
Ewet bir kaç gün gecikmen olmuş inşallah vardır
(96 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah vardır
0 oy
tarafından
Canım benim yumurtlama hesaplama yapsana o güne getir ilk ilişkide tutar 
0 oy
(2,442 puan) tarafından
Gecikmeli görüyorsan uygulama ona göre hesaplar zaten . Gecikmeli gören birine su ya da şu doğru diyemez kimse ben kendimden biliyorum bende gecikmeli görüyorum çünkü ama genelde kendi hesabım tutuyor döngü günüm 27 28 günde oluyor öyle olmazsa şüphe ettim ama zaten kadın hastalıklarından rahatsızligim varmış umut etmeyi bıraktım ameliyat olacağım sende kalmıyorsun neden gidip araştırma gereği duymuyorsun 
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Bazen gecikme olabiliyor uygulama göre bazende erken girersin mevsimsel bazen oluyor gecikme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 230 göst.
0 oy
6 cevap 143 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Seyda123321 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,360 göst.
11 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Nergisyılmaz (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.

404,267 soru