0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (258 puan) tarafından
Kızlar ev alırken sadce kaynanam gil para verdi bizde karşılığını vericgz ,ama iki kaynım gil biz evi alırken paraları varken yoktur dedu bende dedim ki tam yoksa yok eğer yarın öbür gün sizde ev araba tarlada alırsanız bizdede yoktur dedim kaynanama eşime herkese dedim .işte şansa iki kaynimda araba alıyor zırt pirt eşimi arıyorlar altın para varsa ver diye benden olmsa eşim verecekti 2 haftadr kusuyorz barisyorz  bunun için bana hainsiz diyir sen olduğun sürece hicbirseyimiz olmz olamaz kıskanç var falan dedi bende tabi söyledim ona pasifisn dedim vs .bugün kaynanama gittim işte dedim senin ogullarin bizi arıyor para istyr bizde para mı var verek birde yoktur olsada bir gram vermm biz ev alırken yok dediler ya şimdi de yüzsüz gibi arıyorlar dedim.demez mi onlar kardeş ortak vs bende dedm nerde ortak ben karisiyim nasıl verebilir neylerini gördüm bana ne yardımları oldu eşime ne yardımı olduda dedim bir daha aramsin baktım savunuyor oglusunu dedim egerki eşim benim arkamdan size yâda siz eşimden bir kuruş habersiz alırsanız göz dikersenz haram zeyir zıkkım olsn dedim . kaynanam delirdi dedi o ne biçim laf bir daha duymuyacagim dedim öyle kocam size calismyr bizim yakamizi bırakın dedim sonra kaynanam dediki anneni babanı aricam bu laf için dedim ara sonuna kadr benm annem babam ben bir kişiye karşı durduk yere laf söylemeyeceğim bilir hakliysam sonuna kadr konuşurum bu karşımdaki kim olursa dedim sizce kim hakli

12 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ohh çok iyi demişsin valla 
(258 puan) tarafından
Elimizde ne var ne yok almaya calisyrlar kaynım gil araba alacak eşimin aklına giriyorlar ver diye size yemin olsn eşimle 2 hafatdir kan kusuyorz bende dedimki ev alırken vermediler bende vermm varken yoksa bizde de varken yoktur dedim ben zeyir zıkkım ediyorum size çıldırdı ama hak etti sürekli birşey olsa eşimi arıyor dedim benm eşim iki ev gecindirmiyor eliniz ayağınız tutyor kalkın çalışın bizden dilenmeyin
(2,416 puan) tarafından
Helal olsun sana gercekten eşine de tepkini hep göster. Kaynana da işine gelmeyince anneni babanı ariyacam demesi de ayrı bir komik olmuş
(258 puan) tarafından
Dedim ara dedim hata arım al konuş ne diyrsan de ailem arkmda benm arkamda dağ varken ben yıkılmam dedim .senin oğlunun sizin kahrinizi çekiyorum kimse çekmez sukretmen gerekirken bizi soyup soğana çeviriyorsunuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok iyi demişsin ayrıca siz hibe parası istememissiniz borç istemişsiniz tabiki vermek zorunda değiller ama zamanında vermedilerse şimdi yüzsüz gibi istemeye hakları yok
(258 puan) tarafından
Ohhj iyi oldu şimdi görümcemle beraber dedikodu yapıp cildiryordur ,:))
tarafından
Beter olsunlar
(258 puan) tarafından
Annemde dyr arasın hele biz kızımızı ezsin diye vermedik arasında alsın ağzının payını gül gibi kız vermişiz harcatmam diyr annem
tarafından
Bravo annene :))))
(258 puan) tarafından
Annem diyr bela olmuş gücü yetiyorsa bana dil uzatsin kesim o dili bulmuş seni harciyorlsr eziyorlar arasında beni getirtmesin oraya diyr dedim kavga etme sadece cevplarini vermen bile onu kudurtur;))annem çok çok dobra asla haksızlığa yâda saygisizlaga gelemez annem dyr çek gel şimdi annem kalsaydı ayrilmstm  kahrını çekme dyr savun kendjni diyr diyrm ki demki sana çekmişim:))))
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Varken vermedilerse, simdide istemesinler. 
(258 puan) tarafından
İşte eşimle 2 hafatdir kan kusuyorz yok ben hainmisim evt hainim vermiyorum istemesinler zamninda vermediler ev anlamıyordum az kalsn kredi çektik aldık şimdide köpek olmasınlar kapimda
0 oy
(258 puan) tarafından
Deertlesecek kimse yok mu hu hu 
0 oy
tarafından
Olmasına rağmen vermediler de simdi istiyorsa sizde vermeyin elbet
(258 puan) tarafından
İşte kaynanam diyr kardeşler birler dedim birse ben biz niye birşey görmedik sana yardım ediyorsa senin işine yariyorsa kaynım hayırlı olsn bizden uzak olun dedim
0 oy
(10,828 puan) tarafından
Bak şimdi ben olsam kaynima varımı yogumu feda ederim ama kaynım bi tanedir 2 erkek kardeşim vardı artık 3 tane yani öyle severim çok zorluklar atlattı kıyamıyorum ona bi de altında kalmaz kolay kolay istemezxe bi kere Nisan attı herşey hazırdı ev eşya takı gelinlik damatlık salon herşey hazırdı bozuldu Nisan kaynım borçlandı bizimde o zaman zekatimiz vardı dedim kimseye vermem ona vercem 3 5 ne tuttuysa üstünü yetirip verdim kaynima bu senede bossniyo malesef ve çok borçlu çekişmeli boşanma olduğu için avukat tuttu bi dünya masrafı oldu bu senede ksynima verdim hemde fazla fazla yani canı sağolsun kaynım napti biliyo musun oğlumun doğum günü oldu kocaman bi araba almış 500den aşağı değildir o üstüne 500 TL bana verdi abla kıyafet alcaktim ben bişey bulamadım sen al dedi geçen benim doğum günüm oldu o arada feraceye girmeyi düşünüyorum cesaret edemiyodum kaynım 1500 TL vermiş almış getirmiş abla sen yaparsın gönlüm temiz senin ben sana inanıyorum dedi parasından çok verdiği manevi destek beni mutlu etti oğlumu sünnet ettircez o benden dedi mesela ben bu kaynım ev alsın araba alsın neyim varsa veririm feda olsun o geri öder bi de üstüne fazlasını yapar çünkü ama senin yerinde olsam aynısını yaparım 
tarafından
Benim kaynımda böyle ya , bende senin gibi düşünüyorum
(258 puan) tarafından
Bizim kayinlarimiz işi düşünce pesimize takiliyr para almak için işi bittimj yıllarca yok ve kendi asla bir ekmek almayan insanlar ne yegenlerine nede bize hep ben yaptım baktım nankör tek kuruş hak etmiyor bayramda bile eli tityrdu para veririkem en küçüğünü seçip veryr dedim al sadakayı başkasına ver bune dedim vermesen daha iyi
(10,828 puan) tarafından
Valla verme bacım onlar senin guvencen yani
(258 puan) tarafından
Keşke kaynım sizin kayniniz gibi olsada sertimin hepsini veririm ama öyle değiller çok nankorler zorda kalınca arar sorar anlarimki işi düşmüş yoksa çocuklar amcalarini tanımıyor bile amca amca diyrm tuhaf tuhaf bakıyor yabancı gibi
0 oy
(2,293 puan) tarafından
Bence çok iyi demişsin ve yarası olmayan gocunmaz. Demek ki eşin senden habersiz veriyor yada bunlar istiyor ki öyle tepki verdi. 
(258 puan) tarafından
Evt evt tlfnu bozuluyor eşimi arıyor ekmeği bitiyr eşimi aryr birşey oluyor eşimi aryr dedim git iki tane daha oğlun var onları ara ne iki de bir zırt pirt eşimi aryrsun insanlık ediyoruz belaya düştük dedim eşin gitmesin boşa ne diye gidyor bütün herseyinizi biz karşılıyoruz kocandan işte yoksa kocana derim sen varken benm kocamdan para istyr dedim ki kocam kime para vermişse öylesine oda zeyir zıkkım olsun dedim diyemiyormusn oğlum çocukların var evin var götür karına ver eksiklerini tammlasin nerde sende o vicdan dedim
(2,293 puan) tarafından
Valla helal olsun iyi ki de söylemişsin herşeyi yüzüne, bundan sonra o düşünsün. Eşine de söyle ama. Bir erkeğin kazancı eşinin ve çocuklarının rızkıdır. Kendi hakkımı da çocuklarımın hakkını da helal etmiyorum diye belirt
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Ohhhhh ne güzel demişsin okurken içim soğudu resmen, bu kendini ezdirmeyen yeri gelince lafını esirgemeyen hemcinslerime bayılıyorum...
(258 puan) tarafından
Affersin s.ctim ağzına ne hakla her boka ağzını atar dedim haram zeyir zıkkım olsun gizli saklı yâda isteyen kim olursa küçük çaplı delirdi dedim ben daha deliyim delirsen ne yazar hafife almayın beni herks ayagini ona göre denk etsin ne çocuklarımın ne benm hakkımı kimseye yedirmem herks yerini bilecek dedim ister gelirsn ister gelmesn evime ama gelmesn daha iyi dedim senin yüzünden evin temiz huzuru bozuluyor başımıza bütün belalar geliyor dedim
0 oy
tarafından
İyi demişsin de suç eşinde zamanında varken vermemişler eşinde bende yok diyecek
(258 puan) tarafından
Eşimde saftır cnm hemn iki güzel lafına kanar eltimi arayıp arabanıza ortak olalım dedi bende dedimki eşime olmz işte kandiryrlar eltimi aradm dedim ortak değiliz kabul etmeyin eşim falan veririse onuda uyardım istemiyorum diye eee fazla para varsa bize borç verin dedi kapora falan için dedim yok zamninda da sen de vermemistin
0 oy
(2,234 puan) tarafından
Aferiin kız taa benim içimin yağları eridi valla çok güzel savunmuşsun :) 
(258 puan) tarafından
Ben sinirlenim karsimdaki kaçacak yer arar sinirlenince dua etsin yaşlıdır yoksa gebertmistim belkide burcum akreptir belki ondandır hiçbir zmn ezdirmm kötü gelinim onun gözünden ama ezdirmm Kendi bildiğimi yaparim
0 oy
(5,652 puan) tarafından
İyi demissin cnm. Sanki sizinkiler de ortak iş .bizimde kayinlarimla ortak iş dukkanlariniz var fakat şöyle bı durum var  paralar ortak herkes ne kdr kazanılır bilir misal geçen yıl bana alındı ev  yıl elti adayına alındı bnm altinlarimi aldı eşim. Evlenecek olan kayinim altinsiz evlenecek. Başta neyse o. Bizde para saklanmaz herşey ortak. Bı sonraji sene diğer kayinima alincak mesela ev 
(258 puan) tarafından
Ortak değil birşey değiller birbirlerinden altın borca alirlar verirlerdi ama biz ev almaya kalktık ve karilarida kuyumcu dükkanı gibi gezerken bir çeyrek bile vermediler yoktr bizde altın dedi.bende dedm bizde ne olursa olsn vermeyecgz şimdi yüzsüz gibi aryr insanda utanma olur biz vermedik onlar niye versn diye dedim git karındaki altinlari boz satmıyor altınlarını bizden dileniyorlar
(5,652 puan) tarafından
Ortak değillerse aman bulaşma bu zamanda verilen altın geri gelmez
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Ayy eşimin ailesidr öyle bize vermiyorlar tersinden bekliyor kaynimin hiç vermedi bize kesin oda ilerde ister ama ben vermem asla tabi akılsız kocam verir kardeşi sonuçta 
(258 puan) tarafından
İşte bende de akılsız koca varken ben ne kadr savunursam savunayim ailemdir diyecek ama ben hazmedemem bana bize bir kuruş bile vermediler ama kendileri almaya kalkıyor kapımızda köpek oluyor vermiyrm dedikçe eşimi aryrlar bende kaynanaya sıçtım ytr artk ortak değiliz birşey değiliz ne diye verelim parayı kardesmiz keşke bu kardeşliği biz ev alırken de deseydin dedim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 442 göst.
23 Ocak 2024 Aile kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
8 Eylül 2023 Aile kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 239 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 349 göst.