Kızlar ev alırken sadce kaynanam gil para verdi bizde karşılığını vericgz ,ama iki kaynım gil biz evi alırken paraları varken yoktur dedu bende dedim ki tam yoksa yok eğer yarın öbür gün sizde ev araba tarlada alırsanız bizdede yoktur dedim kaynanama eşime herkese dedim .işte şansa iki kaynimda araba alıyor zırt pirt eşimi arıyorlar altın para varsa ver diye benden olmsa eşim verecekti 2 haftadr kusuyorz barisyorz bunun için bana hainsiz diyir sen olduğun sürece hicbirseyimiz olmz olamaz kıskanç var falan dedi bende tabi söyledim ona pasifisn dedim vs .bugün kaynanama gittim işte dedim senin ogullarin bizi arıyor para istyr bizde para mı var verek birde yoktur olsada bir gram vermm biz ev alırken yok dediler ya şimdi de yüzsüz gibi arıyorlar dedim.demez mi onlar kardeş ortak vs bende dedm nerde ortak ben karisiyim nasıl verebilir neylerini gördüm bana ne yardımları oldu eşime ne yardımı olduda dedim bir daha aramsin baktım savunuyor oglusunu dedim egerki eşim benim arkamdan size yâda siz eşimden bir kuruş habersiz alırsanız göz dikersenz haram zeyir zıkkım olsn dedim . kaynanam delirdi dedi o ne biçim laf bir daha duymuyacagim dedim öyle kocam size calismyr bizim yakamizi bırakın dedim sonra kaynanam dediki anneni babanı aricam bu laf için dedim ara sonuna kadr benm annem babam ben bir kişiye karşı durduk yere laf söylemeyeceğim bilir hakliysam sonuna kadr konuşurum bu karşımdaki kim olursa dedim sizce kim hakli