Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Önü açık bölümler hakkında bilgisi olanlar yardım lütfen
0
oy
307
göst.
18 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
Eda1
(
159
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kardeşim sözelden 435 puan almış ilk 7 binde. Eşit ağırlık ise 362 almış 95 binde puanı güzel fena değil ama neler gelebilir ki sözel de doğru düzgün hiçbir şey yok bilgisi olanlar yardım etsin lütfen sizce önü açık bölümler var mı bu puanla gelir mi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
18 Temmuz 2024
Gülsüm12345
(
293
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşit ağırlıkta hukuk gelmiyormu
1 önceki yorum göster
18 Temmuz 2024
rabiasm
(
1,602
puan)
tarafından
yorumlandı
95 bin ile hukuk gelmez gelirse vakıf üniversitelerinde %25 %50 burslu gibi gelebilir, ama ikinci öğretimler kapatılacağından sıralamalar çok oynayacak, mutlaka iyi bir rehber öğretmen eşliğinde yapsın tercihlerini
18 Temmuz 2024
Eda1
(
159
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama tyt puanı iyi iki yıllık hukuk fakültesi okuyup DGS ile yükseltme ihtimali var 4 yıla çıkarabilir
18 Temmuz 2024
rabiasm
(
1,602
puan)
tarafından
yorumlandı
Onu üniversite okuyanların yarısı yapıyor zaten, açıktan adalet okuyup dgs ile hukuga geçmeye calisan cok fazla öğrenci var. Dgs ile alımlar da cok değil bence aşağıda dediğim bölümlerden birini yazsin adaleti yine açık öğretimden okur dgs ile 4 yıllığı tamamlar o arada öğretmenlikten de mezun olur
18 Temmuz 2024
Nagiş❤️
(
12,763
puan)
tarafından
yorumlandı
2 yıllık adalet okur. Hukuk bu bindeliğe gelmez. Adaletten hukuka geçiş de çok zordur. Puanı kötü değil ziyan etmeyin böyle deriö 2 yıllık ile
18 Temmuz 2024
Kelebek&
(
1,207
puan)
tarafından
yorumlandı
Dgs çok zor müthiş bir çalışma istiyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
18 Temmuz 2024
Gozdeh
(
11,661
puan)
tarafından
cevaplandı
önü açık bölüm kalmadı ki, öğretmen desen atanmıyor, avukat olsa r süre sürünüyor. kendi ne istiyor?
18 Temmuz 2024
Eda1
(
159
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendisi sınıf öğretmenliği yada okul öncesi öğretmenliği istiyor ama ona artık öğretmenliğin ataması Yok diyorum geriye tercih için yapılacak birşey kalmıyor ki
18 Temmuz 2024
Gozdeh
(
11,661
puan)
tarafından
yorumlandı
2 senede 1 tane öğretmen ataması yapılmadı. yazık yeni mezunlara. ha kardeşin okuyup bitirene kadar durum değişir belki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
Casperiye
(
5,818
puan)
tarafından
cevaplandı
akademik kariyer yaomayacaksa asla ve asla fen edebiyat fakultesi bolumlerine bakmasin. bir halta yaramiyor cunku.
18 Temmuz 2024
Eda1
(
159
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır fen edebiyat fakültesi tercih yapmaz artık ataması Yok o bölümlerin maalesef
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
rabiasm
(
1,602
puan)
tarafından
cevaplandı
Özel eğitim ya da Türkçe öğretmenliği yazabilir sözelden, eşit ağırlıktan sinif öğretmenliği ya da psikoloji olabilir, ama tercihlerini bir rehber öğretmen eşliğinde yaparsa daha iyi olur hayırlı olsun şimdiden
5 önceki yorum göster
18 Temmuz 2024
Eda1
(
159
puan)
tarafından
yorumlandı
O da olabilir aslında ama kndisi sağlık istemiyor.
18 Temmuz 2024
rabiasm
(
1,602
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında
18 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Kardeşin eğer özel eğitimi sececekse kesinlikle vicdan merhamet sahibi sonsuz sabri olmalı ve hicbiseyden tiksinmemeli ağzı sakan salyasi ustune başına bulaşan elini diskisina sürüp yiyen hatta sinifin ortasinda soyunup masturbasyon yapan cocuklarla karsilasacak ve yeri gelecek o çocuğu kendi temizleyecek silecek ayy ben tiksiniyorum oogg midem bulandı gibi hassas biriyse ve refleksle bile olsa çocuklara saalak apptal geriizekali gibi son derece igrenc seyler soyleyecekse lütfen meslegimizden uzak dursun son dönem mezunları yeterince mesleğimizi mahvetti
18 Temmuz 2024
Eda1
(
159
puan)
tarafından
yorumlandı
Evde bu anlattiginizin hepsini yaşıyor şuan. engelli kardeşim var salyasi da akar ağzı da kokar yanına yaklasamazsn kokudan altına da eder 12 yaşında evde bunu yapabiliyor bakabiliyor eminim ki mesleğini de layığıyla yapacaktır.
18 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Eğer yapabilecekse sadece kardeşinden tiksinmeyip başkalarındanda tiksinme olmazsa bunu test etsin bence eğer bu testi kendi çapında geçerse buyursun gelsin 5 yıl için onu açık bi bölüm ve özellikle çocuklardan tiksinmeyecek kişilere ihtiyacımız var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
Havin06
(
2,524
puan)
tarafından
cevaplandı
Psikoloji olabilir okul öncesi öğretmenliği olabilir atama yok ama özelde onu açık
18 Temmuz 2024
kaderdemir
(
713
puan)
tarafından
yorumlandı
Psikolojiyi bilmem ama anakolunun özelde önü açık evet ama asgari ücret teklif ediyor hepsi öğretmenlik değil bildigir işçilik bu banzçocuk gelişimi mezunuyum özellerde çalıştım evlenince bıraktım çalışmayı istanbula gelince bi bakayım dedim okullara hala aynı asgari ücret yapılan zamlarda yapmayacaklarını neye anlaytıysan o olacağını söyleyen kurumlar falan eğer özeli seçenek olarak düşünücakse sakın düşünmesin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
Nagiş❤️
(
12,763
puan)
tarafından
cevaplandı
Sözelde özel eğitim yazabilir eşit ağırlık sınıf öğretmenliği gelir. Sözelde ben kendimi geliştiririm derse eğer gastronomi de yazabilir dil öğrenme bir mutfağa eğilme vs. Özel eğitim öğretmenlikler içinde en azında 5 6 sene daha iş götürür gibi duruyor rehabilitasyon merkezinde de çalışabiliyor. Eşit ağırlıkta sınıf jariç maliye iktisat vs yazabilir elini sallasan bu bölüm mezununa çarpar Biraz riskli.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
bglm_ftma
(
6,798
puan)
tarafından
cevaplandı
https://vm.tiktok.com/ZMrAhUw97/
İki yıllık önü açık bölümlermiş canım kardeşime attıydım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
BirAnne93
(
565
puan)
tarafından
cevaplandı
Şu yapay zekayla alakalı, yazılımla alakalı puanlar gelmez mi ki?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2024
Yaya09.
(
310
puan)
tarafından
cevaplandı
Türkiye'de 4 yılda çok şey değişir. Önü açık diyebileceğimiz bir mesleğin önü bir kanunla kapanıverir ya da yerini başka bölümler alıverir. O yüzden garanticilikten ziyade istediği bölümü seçsin ve ne olur da olsun çok gayretli, azimli ve disiplinli olması gerektiğini bilsin. Çünkü üniversite mezuniyetinin fark yaratan bir yanı kalmadı. Kendisi kendi potansiyelini ne kadar gerçekleştirebilirse o kadar başarılı olur ve bu hiç kolay olmayacak.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
138
göst.