0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Yeni dogum yaptim 24 gunluk bebeğim var ve 5 yaşında oglum var 5 yaşındaki oglum cok yaramaz asla soz dinlemiyor kardesi oldugundan beri cok hircinlasti aksama kadar onunla uğraşıyorum bebeğimde gazli sabaha kadar uyumuyo uykusuzum basim agriyo gözüm sismis sacim basim perişan ev işini yapıyorum hep yemek falan bebeğim uyuyunca gündüz kendimi.gormuyorum ama bugun dışarı ciktim oglumu anaokuluna.yazdirmk icin evden çıkmam baya zaman aldi aynada kendime baktim perişan sacim kazik gibi olmuş yüzüm kararmis gitmis mutsuzum yorgunum 2 cocuk bakmak cok zormus tek çocuk bakmak ne kolaymis ya 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal aşkım biraz büyüsün anca zaman oluyor bakıma falan. Benim bebeğim 8 aylık kuaföre zor gidiyorum Bayadır gidemiyorum bile evde halletmeye çalışıyorum üzülme yani
(215 puan) tarafından
Cok sagolun
tarafından
Rica ederim güzelim
-Reklam-
0 oy
(2,487 puan) tarafından
Sen her halinle guzelsin, fedakar annesin ve daha öncesindede yaşamıştın belli bir süre sonra bunlar geçecek yine bakimlar yapilacak az daha sabret ve destek istemekten çekinme 
(215 puan) tarafından
Sanki esim beni begenmiyo gibi hissediyorum doğumdan sonra hic bana sarilmadi bile birlikte uyuyoruz tabi uyurken bile sarilmiyo evin icinde iki.arkadas gibiyiz uzağız mesafeli gibi
(2,487 puan) tarafından
Duygularını eşinle paylaş, içinde biriktirme bence. Sende ten temasinda bulun ikinizede iyi gelecektir
(215 puan) tarafından
Benim soylememle mi bana ilgili olcak ona üzülüyorum aslında sagolun
(2,487 puan) tarafından
Maalesef öyle, ağlamayana hiç bir sey yok , siz idare ettikçe üstünuze çıkarlar. Annemde dahil ince düşünce bu devirde kimsede yok. Eşinde  belki senin için ayni seyi düşünüyordur sen bir adım at bakalim
0 oy
(12,739 puan) tarafından
Kank lohusasın sakin ya. Bir dur 6 aya kadar rayına oturur
(215 puan) tarafından
Sagolunnn
0 oy
(1,812 puan) tarafından
3 yaş oğlum var dediğin gibi çok yaramaz 13 günlük te bebeğim var bebek sabaha kadar uyumuyor oğlum gündüz beni çok yoruyor bebekler biraz büyüsün belki düzelir 
(215 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cok.zor
0 oy
(9,987 puan) tarafından
2 çocuklu hayata alışmak da zor ama zamanla alisiyo insan benim de 2 oğlum bazen çok zorlanıyorum. Özellikle bu ara hem hastayım hem bunaliyom birileri alsa baksa bir iki saat ilaçtan daha iyi gelecek bana 
(215 puan) tarafından
Cok haklisiniz zor bende.alismaya çalışyorum
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Diğeri okula gitmeye başlayınca rahat edersin canım merak etme iki çocuk ikisi de evde kardeş kıskançlığı da var Allah yardımcın olsun
(215 puan) tarafından
Oglum evde cok sıkılıyo her aksam parka goturuyorum gündüz sicaktan zaten cikilmiyo aksama.kadar beni darliyo durmuyo
0 oy
tarafından
2 aydan selamlar 1 ay önceki halimsin vallahi okuyunca ben sandım geçecek kuzum sabret ❤
(215 puan) tarafından
Inşallah cok sağolun
tarafından
İnşallah kuzu
0 oy
(3,012 puan) tarafından
Valla maşallah canım bebeğim 20 günlük onunla bile böyleyim. Geçecek inşallah hepsi güçlü ve güzel anne ❤️
(215 puan) tarafından
Cok.sagolunnn
0 oy
(338 puan) tarafından
Ben de iyice bakımsızlaştım dün hazırlandım makyaj falan yaptım dışarı çıktık bebeğim bile görünüşüme şaşırdı yüzüme bütün gün çok değişik baktı
(215 puan) tarafından
Hem annelik hem ev isleri cok zormus allahim uzun ömür versin evlatlarıma 2 cocuk yeter daha istemiyorum
0 oy
(14,695 puan) tarafından
canim biraz buyuyunce kalmiyor bu hallerin bunu sen de biliyorsun dimiiii 

cok guzel birsey aslinda 
(215 puan) tarafından
Evet geciyo aslında biliyorum tabi şuan değişik duygular içindeyim iste
(14,695 puan) tarafından
tadini cikarttt ☺❤

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 129 göst.
8 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu