0 oy
82 göst.
Aile kategorisinde (1,412 puan) tarafından
Kızlar kızım doğduğundan beri emzik emiyor..suan 27 aylık. Gayet herseyi anlıyor kendini ifade edebiliyor.. emzige aşırı düşkün .  Görüyorm duyuyorm aşırı düşkündu bıraktık diye.  Ben nasl biraktircam onu düşünüyorum. Esimde artk bıraktır diyor..konusmasina engel değil çok şükür herseyi biliyor anlıyor. 1 yaşında bıraksaydı daha mı kolay olurdu. Şimdi bıraktırmak zor mu olur. Sizler nasl biraktirdinz kızlar.. cevaplarınız bekliyorm 

6 Cevaplar

0 oy
(292 puan) tarafından
Yani geç kalınmış gibi bilemedim oğlum her emzigi almazdı aventin emzigini alırdı oda çok bağımlıydı son 1 ay içinde 2 tanesini dişleriyle yırtmıştı. Sonra tekrar aldım aynısını yapınca emzik dayanmaz buna dedim bak oğlum yırtmışsın artık kullanılamaz hale geldi atıyoruz bunu dedim 1.5 yaşındaydı hiç vermedim geri bir iki ağladı ama asla vermedim öyle de geçti ve henüz kendini ifade edemiyordu konuşması hiç yoktu
-Reklam-
0 oy
(14,695 puan) tarafından
1 yasinda evet daha kolaydi inan sormadi bile nerde diye 

1 yasinda tasindik biz o arada hem odasini ayirdim hem emzigi kaldirdim aramadi da oylece bitti 
0 oy
(409 puan) tarafından
Biz kardeşim de küçükken 4.katta oturuyorduk cadde üstü gibi yerdi emziği aşağıya düştü üstünden de araba geçti aaaa emziği aldılar emzikler de bitmiş emzikciler emzik üretmiyormus artık dedik 2 gün mırıldandı sonra unuttu 
0 oy
(409 puan) tarafından
Kızım hiç emzik emmedi ama küçük su biberonu var onu emmeden uyumuyor gün içinde de sadece su içme amaçlı kullanıyor...
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Benim ablamın kızı 5 yaşında bıraktı 
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Benım kızımın emziğini misafirin çocuğu dişlemişti ucu yırtılmıstı ondan sonra kızım bidaha ağzına koymadı çok uğraşmıştım bıraksın dıye ama bu işime yaradı öylelıkle bırakmıstı ki iki yaşındaydı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 108 göst.
24 Mart 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 125 göst.
24 Şubat 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 145 göst.
7 Şubat 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 178 göst.