0 oy
546 göst.
Aile kategorisinde (1,412 puan) tarafından
Kızlar kışın eşime alalm demiştim kaydırak. Oda binmez yer yok evde flan diye almamıştı. Suan 27 aylık. Kaymayı da çok seviyor. Kaynanam gilde idik gündüz . Orda sipariş ver al dedm. Kaynanam ne yapacak bosuna alirsinz binmez deyip durdu. Gorumcemgil 9 yaşındaki koca kıza havuz alıyorlar ona neden aljyosunz diyen yok .  Bize gelince binmez almayn diyor . Eşimde aktivite masasi aldirdn oturur diye kaç kere oturdu Buda onun gibi olacsk binmez deyip duruyor. Gerekli bisey mi sizce kizlar

31 Cevaplar

+1 oy
(51,000 puan) tarafından
buyugunden aldik ilkten hevesle kaydı simdi arada kayiyo bir cocuk gelince kiymete biniyo ve inan cok yer kapliyo parka götür daha iyi
-Reklam-
0 oy
(1,962 puan) tarafından
Bizim evde kavga var üstüne. Ama ikizler , arkadaş olayı var yani
0 oy
(6,511 puan) tarafından
Evde olunca hemen sıkılıyorlar gereksiz bence

Parkta sürekli el altında olmadığı için daha çok seviyorlar

Havuz farklı suyla oyalanmayı sever çocuklar sıcak havada yüzmek güzel geliyor ama kaydırak öyle değil
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Kaydırak yerine sende havuz alabilirsin kinetik kum alabilirsin kaydiraga parkta bindirmek daha cazip geliyor çocuklara 
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Canim cocugunu en iyi sen bilirsin yine ama boyle seylerle evde pek oynamiyolar. Eve de kalabalik. Bahceli evin olsa al derdim de. Komsumun balkonu baya buyuktu oyun odasi yaptim. Oraya almisti cocuk basta heves ediyo sonra pek binmiyo. 

Benim ki hic binmez. Ben artik oyuncak bile almiyorum. 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Gereksiz bence de .parklarda daha iyi degilmi hani sosyal ortam , değişiklik.
0 oy
(14,695 puan) tarafından
27 aylij aktivite masasina gerek yokmus bak kizim 4 yasinda simdi almayi dusunuyorum anaokuluna baslayacak resim cizmeye basladi felan 

kaydirak da gereksiz bence cabuk skiliyorlar parktaki zevki vermiyob
0 oy
tarafından

Valla kaydırak falan alma teyzemlerde var evim bir köşesinde duruyor :D bana vermeye çalışıyor ben almıyorum zaten her gün yaz kış parka götürüyorum evde olunca çocuklar dışarıda sıkılıyor oynamıyor benim oğlum öyle 

0 oy
(410 puan) tarafından
Bnce hiç alma hevesini alıp daha kaymiyorlar anca misafir çocuk gelince gözünde tatlı oluyor.. yerimiz dar keşke almasaydm geçen hafta kutusuna koyup kaldırdım ben. Bnce parka götür çocuk stresini daha iyi atar bana göre gereksZ genede sen bilirsin 
0 oy
(409 puan) tarafından
Valla ikiz bebeği olanlar için veli nimetmis ben daha çok kucuklerdi almıştım kaydırak tahterevalli at o zmanlar çok pismandim aldığına ama büyüyünce o kadar işime yariyorki iki bebek olunca parka tek goturemiyorum parkı eve getirdik couzm olarak salincagimizda var hepsine hevesle biniyorlar 
0 oy
(4,814 puan) tarafından
Bı kaydırak ne kadar gerekli olabilir ki. Yerınıx yoksa hıc degmex. Normal oyuncakla bıle sıkılıyotlsr bı de bu koca yer kaplayacak 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Gerekli degil bence a101den aldim ben arada oynuyorlar ama olmasada olur yani
0 oy
(2,245 puan) tarafından
İşte insanlar kendi tarafına bakmazlar hiç hemen geline laf söylerler sende şakaya karışık gülerek deseydin ya 9 yaşında ki kızın da şişme havuzle ne işi olur anne güldürdün beni deseydin laf yerine giderdi :) tatlı dille laf sokacaksın böylelerine 
0 oy
(374 puan) tarafından
Canım bizde 2 yaşında oğlum bir iki oynadı hevesini attıktan sonra o evde fazlalık oldu  sana yük oluyor boş yere yer kaplıyor . Onun yerine başka birşey al. Herşey yerinde güzel kaydırak parkta var günlük parka götürebilirsin. Onun yerine oğluna daha güzel birşey alabilirsin. 
0 oy
(3,353 puan) tarafından
Hiç gerekli değil çok yer kaplıyor hiç bi yere sıkıştıramıyorsun bile 
0 oy
(709 puan) tarafından
Aman diyim sakin eve koyma yer kaplamasi ayri dert ilk bi kac gun binip sonra birakmasi ayri dert kardesi varsa kavgasi ayri dert hele birde komsu cocugu gelirse eyvahlar olaun evi terk ettt
0 oy
tarafından
Bence gereksiz 
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Kiz havuzla kaydirak birmi. Bizde ikiside var kaydiragin yuzune kac kere baktilar ama havuza sabahtan aksama birak cikmazlar icinden. Çocuklar suyla oynamayi seviyolar
0 oy
(1,484 puan) tarafından
1 senedir var evin içinde kızımın vazgeçilmezi oldu 
0 oy
(275 puan) tarafından

Benim oğlum da 22 aylık. Hemen sıkılır oynamaz sanıyordum ama o kadar güzel oynuyor ki kendi kendine. Oyuncaklarını mutfak eşyalarını emziklerini kaydırıyor :D arkasından kendi yüzüstü sırtüstü bin bir şekille kayıyor. Sizin çocuğunuzun yapısını bilmiyorum ama benim oğlumda epey iş görüyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 541 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 153 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 445 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,490 puan) tarafından soruldu

405,863 soru

12,163,892 cevap

36,614 kullanıcı

...