0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından

image

kizimin oyuncağından çıktı bilen yazsın lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
(5,580 puan) tarafından
Oyuncak ne alaka ya nasıl koyarlar bı yere falan gidiyor muydunuz o oyuncakla kizimin durumu falan nasıldı bundan önce. Merak ettim bende 

Post yukarı Rabbim yardım etsin 
(219 puan) tarafından
Yok cnm ama şükür kızım iyi
-Reklam-
0 oy
(146 puan) tarafından
Ben şok nasıl insanlar var kim koymuş olabilir
(219 puan) tarafından
Bilmiyorum ya
0 oy
(709 puan) tarafından
Bariz muska iste benim evimden 16 yildir kac kez cikti kendi annemle kayin validem esimle evlenmemizi hic istemediler saolsunlar devamli yaparlar bunye alisti artik hic sok olmadim sirekli suya koy ayetel kursü nas felak oku akar suya at gitsin yapanda allahin dan bulsun insaallah 
(600 puan) tarafından
Ay ciddi misin . Ne biçim anne o ya . Sen mutluysan ona ne
(709 puan) tarafından
Kiz zaten benimde kizdigim o 4 cocugum var esim cok sukur evine bakan biri yedigim onumde yemedigim ardimda mutlu bi aileyiz sukurler olsun ha illaki arada tartisma herkeste olur olmaz diyen zaten yalan soyler sen daha benden yuvamdan ne istiyon ama bu takıntılı  ablamida bosadi
(600 puan) tarafından
Ay ama yuh kusura bakma . Ablani bosatmis yazıktır günahtır ne istiyor sizden.
(709 puan) tarafından
Biz gidip ona caliscaz oda yiyecek piskolojisi bozulmus resmen ya evime 16 yildir sokmam 4 cocugum var hani derlerya ayaginda 1 cift corap hakkin bile yok diye aynen oyle esimde kendi ailesine gitmez gelmez kafamiz rahat esimin is ortamindan aileler var benim komsularim var yetiyor nerde cokluk orda b... derlerya o yuzden uzagiz acikcasi
(600 puan) tarafından
Ay en iyisini yapıyorsun.  Faydası yok bari zararı olmasaymiş . Faydasizlar bı de ailenizi yıkmaya çalışıyorlar
0 oy
(709 puan) tarafından
Ayrica yarisi ters yazilmis varsa bi hica goster ama dedigim  gibi sirkeli suya koy
(219 puan) tarafından
Tm cnm
0 oy
tarafından
Hocaya falan göstermeden sirkeli suya sokma. Normalde böyle bir şey bulunduğunda bir gece sirkeli suda bekleyip akan suya atılır.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 406 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,004 göst.
11 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Hercai87 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 636 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,304 soru

12,112,091 cevap

36,446 kullanıcı