0 oy
828 göst.
Diğer kategorisinde (10,566 puan) tarafından
Zaten bi çevrem yok öyle eş dost arkadaş sosyal medya kullanmıyoruz biz zaten bi wpyle burası vardı bana iyi gelmiyo kizlar ya bi süre buralarda yokum hakkinizi helal edin hesabımı kapatmicam geri geldiğimde kolaylık olsun diye 

18 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
bı ara silmiştim hesabımı dönüp dolaşıp yine geldim. Benimde başka hesabım yok burası iyi kafa dağıtıyor:))
(10,566 puan) tarafından
Yok buara beni bunatiyo herkes geziyo tozu para harciyo tatille şunlar bunlar ben evden dışarı çıkmıyorum en iyisi uzak kalmak kısa gelirim :)
(2,416 puan) tarafından
:)) tabii kendin bileceğin bir şey ama yine gel
(10,566 puan) tarafından
İnşallah gelirim öyle gidiyorum ama bakalım :)
(3,230 puan) tarafından
Ay inan valla bende senin gibiyim gezenleri gördükçe o kadar sinir oluyom ki eşime sariyom garibim o da çalışıyor ama çalıştığı kadar da suçu var işte neyseem ondan
-Reklam-
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Helali hoş olsun canısı ❤️
(10,566 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️❤️
(1,791 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim de neden bir anda gitme kararı aldın biri mi üzdü seni
(10,566 puan) tarafından
Özelden yazıyım mi
(1,791 puan) tarafından
Tabi nasıl rahatsan canısı
0 oy
tarafından

Merve :'( helal hoş olsun sende hakkını helal et ❤️ hayırlısı olsun hakkında inşallah 

(1,207 puan) tarafından
Bosver canım
(3,230 puan) tarafından
Kelebek bu iki güldürdün beni :D tam yerinde lafların var
(1,207 puan) tarafından
Vallahi kiz ,kızanlar olur ya , sürü ile gezerler , gelene gidene havlarlar o hesap :D
(3,230 puan) tarafından
:D :D :D
tarafından
Yaaaa ama olur mu öyle banada söyleyin lütfen çok merak ettim özelden yaz bari

Kim sıkıtı Mervemin canını
0 oy
(523 puan) tarafından
Merve ne takıyorsun ya zaten melonkolıge bağlamış insanlar üç beş kişi kalmıs gıtmeyın be 
tarafından
Hesap nasıl kapanıyor
(10,566 puan) tarafından
Admihe yaziyodun kaptiyolar
tarafından
Admin kim
(523 puan) tarafından
Sen bılırsın Gülo dıkkat et kendınr. Admıne yaz kullanıcılar var ordan admin bul yaz o senı anında sıler
(10,566 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sende
0 oy
(6,445 puan) tarafından

Canım senden Allah razı olsun hakkını helal et yeğenimin hastalığında acımı paylaştın okudun dua ettin❤

Namaz kılıp okuyan birisin doğumun yaklaştı dualarına kat beni
Sağlıklı huzurlu bebeğim olsun❤☺
Allah a emanet ol
(10,566 puan) tarafından
Estağfurullah canım ne demek kim olsa aynısını yapardi öyle düşünme lütfen yavrunubyattigi yerler nur olsun inşallah ederim bol bol dua da sende Allah'a emanet ol rabbim bi avazda kurtarsın inşallah
(6,445 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(2,918 puan) tarafından

Bacım sıkma canını. Bak doğum yaptım istesem de gezemiyorum, dün bir pikniğe çıkalım dedik tam yemek yerken hem rüzgar çıktı büyük hem bebek ağlamaya başladı apar topar geri geldik ve aç kaldım evde yedim :D Üzüldüm de rahatligim kalmadı artık diye ama olsun Allah büyük ❤️ yurt dışına yeni taşındigimizda hamileymisim ve ailemden ayrıldım diye tam 2 ay evden çıkmadım market dahil görmedim. Ama geçti ❤️ para pul gelir sağlık olsun inşallah 

(10,566 puan) tarafından
Hay Allah razı olsun canım yok bişey demeye yüzümde yok aç dagiliz açıkta değiliz eşim de calisiyo cabaliyo böylesi hayırlı demekki ama işte nefis şeytana uyuyorum herade
(2,918 puan) tarafından
Üzülme canım benim. Haklısın ben de görüyorum yaşıtlarım geziyor. Keyif yapıyor. Herkes ailesiyle bu yaz vs. Ama ben uzaktayım üstüne bebeğim oldu. Eşim ve 1 tanıdık arkadaşım dışında kimse yok. Eşim haftada 7 gün çalışıyor. Dogumdan sonra 5. Günden beri tek kaldım geceye kadar evde bir ton dikişim vardı, durmayan bebek. Eşim de çalışmak zorunda. Yeni geldiğimiz için daha tam düzen yok işle alakalı. Ama şükür her günümüze. Evlendikten sonra bile sabah anneme gidip akşam geldim bir gün evimde kalmadım. İkizim yatalak ona bakmaya gidiyordum. 7 senedir trafik kazasından öyle. Eşim şükür iyi, benim şehre taşınmıştı babam da ev vermişti bize ama kader kısmet. Buraya gelmek kaderde varmış. Her sey güzel olacak bir gün ❤️
(10,566 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım imtihan dünyasi teşekkür ederim
(2,918 puan) tarafından
Amin canım benim hepimizin
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Ya merveee Allah Allah niye gidiyosun ayrıca başkaları alışveriş yapıyo tatile gidiyoda bakalım huzurla mı. Ne malum kavga dövüş olmadığı. Öyle düşün 
(10,566 puan) tarafından
Kızdır gele postları karıştırma millet doyumsuz karı ilan edecekler beni dur yapma hiç linç yiyemem valla bu sefer komple heaabi kapatır defolurum :)
0 oy
(683 puan) tarafından
Kız senin postlarini okumauo severdim veya cevapların guzeldi. Keşke gitmesen. 
(10,566 puan) tarafından
Bu posta linç yemezsem geri gelirim aşkım o zamana da sen gitme he sende sevdiğim nadir insanlardansin
(683 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
Ben buralardayim daha. Beklerim dört gözle
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Helal olsun.....
(10,566 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(7,658 puan) tarafından
Nereyeee laaaaaaaaaa
(10,566 puan) tarafından
Sen dogurunca gelcem
(7,658 puan) tarafından
Ohaaaaaaaa
(10,566 puan) tarafından
:)) biraz kabuguma cekilmek istiyorum kuşum ya gelirim ama yine belki yarın belki yarından da yakın
(7,658 puan) tarafından
☹️ öyle olsun bakalım ama mutlaka gellll
0 oy
(8,968 puan) tarafından
Nereyeeee oglimmm
(10,566 puan) tarafından
Bi sure uzaklassam iyi olcak aşkım sende dikkat et kendine hakkını helal et
(8,968 puan) tarafından
Kız gitme saçmalama
(10,566 puan) tarafından
Esmosum görmek istemiyorum bazı şeyleri biraz uzaklaşmak iyi gelecek bana belli olmaz belki 3 gün sonra geri gelirim :)
0 oy
(785 puan) tarafından
Senin ne demek istediğini en iyi ben anladım şuan o sıkıntılar bizdede var maddi açıdan üstelik 4 çocuk ve eşim esnaf işler bitik ev kira yeni taşındık masraflar falan  evet bende bazen bunalınca diyorum herkes geziyor tozuyor diye ama bunlarda geçer yinede halimize şükür deyip susuyorum 
(10,566 puan) tarafından
Öyle tabiki canım ben normal şartlarda zaten ev kusuym ve cafede napilir onu bile bilmem yani buralarda da görünce beni kötü etkiliyo yani bu benim için bi surec değil hayatım böyle tsbikide çok şükür ama bir süre görmesem daha iyi gelecek
0 oy
(6,260 puan) tarafından
Nereye kizzzzzzzz merveeeeee
(10,566 puan) tarafından
Abla sen beni aldatiyon napiyim gidiyim bari
(6,260 puan) tarafından
Aaa mervoş aşk olsun ben seni aldatır mıyım ☺❤

Alena canoo ne güzel vakit geçirmişsiniz beraber Allah başınızdan eksik etmesin inşallah balım ❤
(10,566 puan) tarafından
Abla biraz kafamı toplamam lazım ya gelirim yine ben sizsiz duramam
(6,260 puan) tarafından
Bir kaç gün kafanı dinle çabuk toparlan ama kızarım bak heee
(10,566 puan) tarafından
İnşallah abla
0 oy
(494 puan) tarafından
Yine gelirsin :)
tarafından
Zaten geleceğini söylüyor.
(494 puan) tarafından
Zaten anladım
0 oy
(2,163 puan) tarafından
Kız niye gidiyorsun vallaha bura olmasa kafayı yerim okadar sıkılıyorum ki evde anlatamam kaç senedir tatil gezme yüzüde göremedim kimsem yok gurbet vs derken iyi zaman geçiyor bazen burda yaşanan tatsızlıklar vs olsada iyi geliyor gitme bence silme hesabı girme bir kaç gün iyi hissedersen gidersin ama bence bura bağımlılık
(10,566 puan) tarafından
Kız silmicem zaten belki 10 gün sonra gelirim belki 3 ay sonra gelirim ama burdayım yani sende silmezsen görüşürüz yine yok bana ara vermek iyi gelecek
(2,163 puan) tarafından
Tamam canım ne diyim en iyisi sen bilirsin gelırsen görüşürüz tabiki ❤
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Kalbin bu sitenin dengi değil. Melek gibi Kalbin var helali hoş olsun. 
(10,566 puan) tarafından
Ayy estağfurullah canım çok teşekkür ederim çok .utlu ettin beni Allah razı olsun:)
(1,207 puan) tarafından
Rica ederim,  geri gelmen umuduyla , Allah'a emanet ol.
(10,566 puan) tarafından
İnşallah canım sende Allah'a emanet ol
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Varsa hakkim helal olsun. Sende helal et kız. Nereye gidiyorsun.  Bende evdeyim tatil gezme para mara falan yok bende de gel sarilalım :D
(10,566 puan) tarafından
Helal olsun canım benim bi süre girmicem yani gelirim geri inşallah aman boşver takilsan cebimiz para mı doluyo sanki sarılalım aşkım :)
0 oy
(20,226 puan) tarafından
Kendine iyi bak canım
(10,566 puan) tarafından
Sende kendine çok iyi bak Allah'a emanet ol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 396 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 543 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu