0 oy
244 göst.
Aile kategorisinde (154 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ay gidecek yerim mi var biraz avare avare çocukla dolaşıp eve gidecem :((  telefon da da bana ****** git diyor bir kaldırımda ağlıyorum

4 Cevaplar

+1 oy
(709 puan) tarafından
Eski postlarina soyle  bir baktimda bu adam seni resmen sadece evin kolesi gibi goruyor orda oturup aglayip duracana kalk evine git bebene 3 5 parca bisey al karakola git deki esim evden kovdu gidecek yerim yok siginma evi talep ediuorum de bak bakalim o adam seni daha bulabiliyormu az burnunsurtsun ya su gidecek yerim yok lafini bi unutun ya cocugun var senin az aklini kullan
(154 puan) tarafından
Sabahtan bunu düşünüyorum ama her sığınma evi aynı değil canım insanlarından dolayı söylüyorum bir arkadaş orada çalışıyor ondan gitmek istemiyorum hep ordaki insanların tuhafligindan konuşurdu ondan gitmeye çekiniyorum
-Reklam-
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Şimdi evden mi yakındın kocadan mı anlamdım :D
(154 puan) tarafından
Maalesef benim param benim evim der onun için ne bir kuruşunu harcarim nede eve evim diyorum
(2,945 puan) tarafından
:/ yolladı ayıracaksın o zaman
(154 puan) tarafından
Nereye gidebilirim ki şuan kaldırımda oturtup ağlıyorum bana telefonda diyor ****** git
(2,945 puan) tarafından
Ailen destek olmaz mı?
(154 puan) tarafından
Maalesef canım ailem diyor sen aldın onu sen cekicen neredeyse üç aydır konuşmadım ailemle
0 oy
(797 puan) tarafından
Kıyafetleri topla git sıgınma evine orda kalırsın sonra bi işe girip çalışir bi düzen kurarsın çocugunu yanına düşüp hastaneye götürmeyen adamdan ne beklersin 
(709 puan) tarafından
Oh be benim gibi dusunen biri daha cok sukur ya su kimsem yok lafi beni delirtiyor valla devlet bazi kocalardan daha iyi bakiyo
(154 puan) tarafından
Sabahtan aklımdan bu geçiyor
(709 puan) tarafından
Geciyorda daha neyi bekliyon adamin eve gelmesini aman karim aman canim gitme dememesini mi kusura bakma canim  maksatim seni uzmek degil ama o adam onu demez
(154 puan) tarafından
Ondan bir şey beklemiyorum
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Açıkçası ben şunu anlamıyorum. Kadınlar neden hep gidecek bir yer arıyor li? O ev aynı zamanda onların evi. Eşinin evi değil yalnızca. Taa oradan sahiplenmeme ve ait hissedememe duygusunun yoğun olduğunu anlıyoruz. Buradaki birçok kadın böyle. Bırakın kocalarınız gitsin. O ev sizin hakkınız. Ayrıca ayrılırken onun bir kuruşunu istemiyorum triplerini de doğru bulmuyorum. Çocuk ikimizinde mecbur bakacak. Evi de alın nafaka da bağlatın. Öyle de bir bakmak zorunda ki. Hem çocuğu alıyorsunuz hem hiçbir şey talep etmiyorsunuz. Sıkıntıyı siz çekersiniz. (abynu post sahibine değil genel olarak boşanmayı düşünen herkese söylüyorum) 
(154 puan) tarafından
Canım ben istiyorum kaç kere sen git dedim yok adam afedersiniz köpek gibi davranıyor
(1,123 puan) tarafından
Köpek gibi kapının önüne koyun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 281 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 466 göst.
12 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy