0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (3,367 puan) tarafından

image

kızımın yüksek ateşten dolayı ağzında yaralar oluştu dili iç yanağı falan komple yara şu an beslenmesi sıfır hastanede yatıştaydık bugün çıktık bu ilacı verdiler ama ağzında belli bir süre bekletip sonra yutması gerekiyormuş ama kızım daha 2 yaşını nasıl bekleteceğim bir şeyle sürsem biraz bekletip sonra bir kaşık versem sizce olur mu

7 Cevaplar

0 oy
(3,007 puan) tarafından
Bunu biz kullanıyoruz şuan oğlumun ağzı yanagi yara içinde ama ben ayriyeten krem ve fisfis kullanıyorum acısını alıyor hızlı tedavi ediyor şükür 
(3,367 puan) tarafından
Oğlunuz kaç yaşında? Ağzında 1-2 dk bekletin yazıyor siz nasıl yapıyorsunuz
(3,007 puan) tarafından
Sıkıyorum ben durdurduğu kadar artık yada gazlı bez varsa ona sık yaranın üstüne kapat 5 buçuk yaşında oğlum
(3,367 puan) tarafından
Hastaneden büyük kulak çöpüne benzer bir sünger verdiler olmadı onunla sileyim
(12,207 puan) tarafından
Ama surekli aymi seyle silme canim daha çok yayarsin yarayi iyilesmez
-Reklam-
0 oy
(18,838 puan) tarafından
Geçen gün oğlumun ağzında da yara çıkmıştı. Babam eczaneden bu ilacı almış gelmiş. Ama gerek kalmadı. Kendk geçti. Şükür. 
(3,367 puan) tarafından
Hiç gerek kalmaz inşallah
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Bir şeyle sur canım sonra kaşıkla az ver oluyor öylede 
(3,367 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım en iyisi
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Biz el ağız hastalığı olduğumuzda kullandık canım güzel etkili bir ilaç ben şırınga ile az az sıktım iki kızımda oldu biri 2 yaşında biri de 8 idi 3 güne kalmadı şükürler olsun
(3,367 puan) tarafından
Ay inşallah geçer ağzının içi çok kötü ya süt bile içemiyor
0 oy
(248 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. 1,5 ay önce benim kızımın (28 aylikti) ağzının ici damagi dili felaket uçuk ve yaraydi ağzı kokuyordu elinde ayağında vücudunda bir şey yoktu.çok sıkıntılı bir dönemdi. Beslenmekte zorlandı acıyor diye agliyordu. bu ilacı kullandık içinde şırınga gibi ölçek vardı onunla ağzına sıktım beklemeden yutuyordu ama bizim başka ilaçlar da vardı aft sprey, vitaminler üç gün kullandik gecmedi ilerledi bundan dolayı özel bir karışım yazmıştı doktor eczaneye yaptırdık bence bu karışım baya iyi geldi. Doktor sıvıyla besleyin yemesi icin zorlamayın beslenemezse yatış demişti. Çok şükür toparladık. Belki bahsettigim karışımı da yazabilir doktorunuz
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Kızıma aldm ama yemedi .. sizin çocuğunuz yerse Hindistan cevizi yağını öneririm 
0 oy
(603 puan) tarafından
Evet 1.5 yaşında kullanmıştık. Ağzında yaralar vardı ateşten. Nasıl kullandım çok hatırlamıyorum ama direk yara yerlerine sürmüştüm 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (273 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 110 göst.
9 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Kalbimmm (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
9 cevap 187 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu