0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Ben köyde bayirda dolanıyordum annemin çığlıkları geliyordu kostüm babam küreği almış annemi dışarda vuruyordu zalim biriydi kan beynime sıçradı aldım keseri kovaladim o an yakalasaydim bilmiyorum o sinirle vurabilirdim de koşup inşaat diğer evimizin odasında kilitleyip kapıyı polisi çağırdı kızım beni öldürecek diye jandarma ws geldi ama sonra ne oldu hatırlamıyorum annem abileme demicez diye tembih etti yıllar sonra ben anlattım abilerime şimdi herkes evli ayrı barkli annem vefat etti ve hiç birimiz onun kapısını calmayiz var mı yok mu şuan onu bile bilmiyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
(709 puan) tarafından
Sizler uzdunuz belki ben biraz sizi güldururum 

8 9 yasindaydim koy eviydi ve sari supurgeyle yer supururduk birgun banyoya supurgeyi islatmak icin gittim ozamanlarda bi meshur sarki vardi dilimde o dolanmis dalgin dalgin daldim banyoya beni uyut girme sakin gözume beni uyut diye biseydi galiba hatirlamiyorum onu soyleye soyleye daldim cesme de ikatne biri dus alinan yerde biride el lavabosunun oldugu yer lavabonun orda uzun hortum vardi onu actim supurgeyi isliyom arkandan kafama birden bi tas indi rank diye arkami bi döndum babam eliyle bi tarafini kapatmis bi eliyle gozundeki sabunu siliyor bi bagirdi esekogluessek gavurun cocugu hicmi bakmiyon daldin iceri cik surdan diye bana bi bagirdi ama neye ugradim sasirdim bi kaciyom ama nasil bide yetmez gibi sende kilitle kapini sensin suclu ne biliyim çimiyon diye adama soyleniyom ama hakiliyim kitlesene kapini allah allah :))
(139 puan) tarafından
Çok komikmis gerçekten benim babamla hiç güzel ve özel bir anım olmadı
-Reklam-
0 oy
(819 puan) tarafından
Üzüldüm kuzum ya anı değil kabus resmen bu.

Benim anım babamla gitmistik dağa hayvanların önüne bana demişti birgun ölürsem bu dağa gelince söyle babamla gelmiştim die, bu kaldı bende babam vefat etti. 

ANNEMlede anım hastaydı gelmişti bekar evine, kusmustu hastaydı kızım evini de batırdık demişti o zaman o kadar üzülmüştüm anı

Artık hepsi hayal oldu. 
(139 puan) tarafından
Çok üzüldüm kuzum
(819 puan) tarafından
RABBIM mekanlarını cennet eylesin.
0 oy
(533 puan) tarafından
Ne kadar kötü bır anı çocuk ıcın ustelık :( .   

Yegenımın canlı tavuğu yakalayıp anne ben tavuk döner yıyorum dıyıp hayvancagızın karnından ısırması. Ve bunu yaptıgında 2 buçuk yasındaydı :) 
(139 puan) tarafından
Tavuk öldü mü kız merak ettim şimdi
(533 puan) tarafından
Kestıler ısırınca olmedı de :)
0 oy
(942 puan) tarafından
Benim babam anneme karşı çok zalimdi. Aklınıza gelebilecek her şeyi yapmıştır. Anne tarafı dedemler sahip çıkmadığı için annem bizi bırakıp baba evine gitmedi. Babamın kahrını çekmek zorunda kaldı. 

Biz çocuklarına çok düşkündü. Bana kardeşimden daha çok düşkündü. Bir dediğimizi iki etmezdi bir gün bir fiske bile atmadı ama onu , annemi döven bir baba olarak biliyoruz hep. 

Çok acıklı anımız var ama en sonuncusunu anlatayım. 11 yaşındayım. Babam bir gün yine annemi dövüyor balkonda. Akşamüstü hava karardı kararacak. Annem her zamanki gibi kan revan. Bana öyle bir güç geldi ki birden bire babamı ittim ve annemi içeri attım. Hemen kapıyı kilitledi annem. Bu sefer bizim için çok korktu pencereyi açtı,  bunu gören babam annemin kolunu tuttu pencereden ve çevirmeye başladı , kıracak. Bende babamın elini ısırdım. Babamda canı yandı diye beni tüm gücüyle itti duvara vurdu. Hayatımda babamdan yediğim tek dayaktı. Ondan sonra belim çok ağrımaya başladı ve 4 gün sonra adet oldum 11 yaşında. Sonra hiçbir şey olmamış gibi gitti yemeğini yaptı , yedi babam. Annemi odadan nasıl çıkardığımızı anlatmayim..

10 gün sonra babam cezaevine girdi ve 15 yıl oldu. Sanırım annemin ahı yerde kalmadı. Babamla konuşur,  görüşür,  yanına giderim ama anneme yaşattığı o kadar şey var ki. Ne olur hepiniz anneme dua edin. Annem meme kanseri. 
(139 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin üzüldüm canım,ben görüşmüyorum açıkçası umrumda değil annem onca şey yarattıktan sonra gün yüzü görmeden kanser etti kadını doktor 2 yıl ömür biçti ama o çok üzdüğü için annem üzüntü stresten beyin kanaması geçirdi o şekilde öldü
(18,909 puan) tarafından
Allah'ım annene şifa versin tez zamanda kurtarsın
(942 puan) tarafından
Allah razı olsun kızlar Amin.
#miracinannesi valla benimde anneme gün yüzü göstermediler. Bir gün cesaretimi toplayabilirsem annemin hayatını roman yapmak istiyorum. Sadece dar yerde ve ata olduğu için gidiyorum işte. Başkası yerimde olsa bu kadar vicdanlı olur muydu , asla!
0 oy
tarafından
Buna benzer bir anı da benden gelsin

Çocuğum işte 10 11 yaşlarında benden 2 yaş büyük abim 1 yaş küçük kardeşim var neyse dama çıktım çamaşır asıyorum artık annemle babam niye tartıştıysa annemi mutfağa örttü  annem çok ağladı sesi dama kadar geliyordu babam bağırıyordu görmedim tabi ama vuruyordu herhalde yoksa kadın niye bağırarak ağlasın abimle kardeşimde birşey demedi ben aşagı indiğimde annem hiçbişe olmamış gibi davrandı bende birşey diyemedim Birgün yüzünü güldürmedi kadının o gündür nefret üstüne nefret ederim babamdan asla sevmem bazen bize gelir annemle sadece annemi arada getirsin bizde gidelim tatsızlık olmasın diye seslenmem sorumsuzdu ben babamın bu hakkını yiyemem diyip içimi biraz yumşatamıyorum her defasında olmaz olsun öyle baba diyorum bazen eşimle dertleşiyorum hepsi bitti vs diyor ama kafamdan atamıyorum 
0 oy
(4,577 puan) tarafından

Benim babam hurdaciydi bi gun o damda bende assadayim bi tane bu 20lik tenekeler oluyor ya onun ust kismini buldum kesip atmislar oraya.babamda dediki onu bana at bende onu bumerang gibi bi attim sen git babamin koluna gir saril saril kan akiyor babam dedi kos anneni cagir sonra hastenye gitti baya dikis atmislardi ben cok korkmustum ama Allah rahmet eylesin canim babam :'(

0 oy
tarafından
Basın sagolsun ne diyeyim canım.ben çocukluğumun yarisi koyde geçti tarlamiza baskalarinin kazları girerdi ben de birtanesini öldürürdüm.bazen aklıma geliyor pişman olurum
0 oy
tarafından

Benim babam gazeteciydi, haliyle herkesçe de tanınıyor. Neyse ben yeni ergenim, facebook vardı o zamanlar. Babamı da görüyorum ne paylaşmış, ne etmiş.

Hep anneme şiirler atardı ismiyle akrostiş şeklinde. Deli romantikti babam hatta ilk evlendiği sene para yok pul yok, o dönem ek iş olarak elişi pankart hazırlıyor. Çizimi de kaligrafi yeteneği de şaheserdir. Gitmiş, zar zor buldukları gecekondu evin içine, duvara kocaman annemin portresini çizmiş. Oradan çıkarlarken de ev sahibi boyamalarını istememiş, öyle kalmış orası.

Velhasıl, anneme körkütük aşık bir adam ya babam, bir gün biri beni arıyor diyor ki "Alaska, kızım. Ben senin yeni annen olacağım." Daha bir ton bir şeyler diyoe tabi de bende şalterler attı birden. Kadına ne söylediğimi hatırlamıyorum bile.
Kim ulan bu kadın? Yeni anne ne demek lan? Adımı nereden biliyor? Kafamda bir ton soru, soluğu babamın odasında aldım. Garibim gece boyu çalışmış uyuyor ama benim aklım başımdan gitmiş.

Dedim "Baba kim bu kadın bana anne dicen falan diyor?" Diye bir uyandırdım adam panik şok korku üst üste yaşıyor. Haberi yok hiçbir şeyden. Annem de yanımda.

Hesap sordum durmadan babam da kimmiş bu kadın diye hem sinirleniyor hem de beni tamam kızım ben halledicem yok öyle bir şey diye sakinleştirmeye çalışıyor. Annem de içten içe meraklı, sinirli ama bir yandan da gülüyor. Diyorum ne gülüyorsun, omuz silkiyor. Babamın o haline gülüyor aslında.

Meğer kadın babamın büroda çalışan biriymiş ve anneme olan aşkını dinlemiş, kıskanmış, adımı da hep bizi anlatmasından öğrenmiş, kendi kendine babama göz koymuş. Babam direkt çıkışını verdirtti, uzaklaştırma kararı aldırttı. O hafta babam gelip gidip beni öperek ne güzel korudun anneni erkek misin sen alaska abi diye dalga geçmişti. Allah rahmet eylesin.
(139 puan) tarafından
İlginç bir anı gerçekten mesleğin var mı varsa nedir merak ettim çok
tarafından
Arapça hocasıyım
(139 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Ben daha yeni doğmuşum ama kızım diye babam annemle bir hafta hiç konuşmamış benide hiç sevmemiş çünkü erkek bekliyormuş, bir insan ilk çocuğunu hiç mi sevmez yaa daha bebek olmama rağmen, annem ona az kıza baksan duş alsam olmaz mı demiş babamda burda ağlamaktan geberse umrumda değil demiş garibim annemde başımda beklemiş ben uyuyayım da duş alabilsin, annemin hakkını hiç bir zaman ödeyemem biz dört çocuğunu ne zorluklarla büyüttü bir Allah biliyor, babam pişman mı pişman ama neye yarar biz dört evladı Allah affetsin ama onu sevemiyoruz sadece aciyoruz ona 
(139 puan) tarafından
Değişik bir algı gerçekten anlamıyorum genelde doğu kültüründe var erkek evlat ayrımcılıği
(2,488 puan) tarafından
Maalesef ki öyle şuan biraz durumlar değişti ama insan geçmişi unutamıyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 356 göst.
1 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,429 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 819 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elgo (580 puan) tarafından soruldu