0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,852 puan) tarafından
Kızlar kardeşimin riskli gebeliği var. Protein kaçağı falan. Şuan kocaeli şehir hastanesinde yatıyor hiç memnun değiliz hep bi doğum tramvası var bu aralar orada. Lütfi kırdarda doğum yapan var mı memnun olan ya da olmayan ? 

5 Cevaplar

0 oy
(1,852 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar yok mu hiç. Hastane değiştirmeliyiz erken vakitte. Memnun olduğunuz hastane var mı kocaeli de
(1,852 puan) tarafından
Doktorları iyi mi esma. Kocaeli şehir hastanesinde çok olay oldu bu ara. Kurtajda çocuğun kafasını koparmışlar. Başka bi kadın sezeryan olmuş doktor dikişi dikemiyorum demiş abuk subuk dikmiş kadının evinde dikişi açılmış ic dikiş, enfeksiyon kapmış şuan dikemiyormuş offf daha neler yaa. Biran önce çıkmak istiyoruz hastane bulup
(9,153 puan) tarafından
Benim ki riskli gebelikti neredeyse bütün doktorlara göründüm Ahmet bey gamze hanım falan  gerçekten hepsi mükemmel di çok ilgiililerdi
(1,852 puan) tarafından
Çok sağol yaa söylim bu hastaneyi
(5,809 puan) tarafından
oglum yogun bakima lutfikirdara gecmisti. kim kime dum duma demistik
ilk gun cunku cinnet gecirir derecede kimseden cvp alamiyoruz cumartesi gunu her yerde bi nobetci var falan. ertesi sabah esim erkenden gtti dr nobet degisim saatinde icerdekiler pert sac bas ust bas dagilmis sekilde cikmislar. birini yakalayip hilgi almis. bizim cckla ugrasmis tum diktorlar. allah razi olsun. devlet hstanesini hic sevmem nefret ederim ama rabbim zor animizda dusurdu oraya mecburi sekilde orda yer varmis cunku. herkes cok saslisiniz demisti. riski yenidogan 25 deger sarilik ile kan degisimi yapildi herkes canla basla kucadele etmis yani sagilsunlar
(1,852 puan) tarafından
Bakalım yaa bir an önce şurdan çıkalım da olmadı bide zeynep kamile bakarlar
-Reklam-
0 oy
(2,238 puan) tarafından
Annemgil o hastanenin hemen arkasında oturuyor ama hiç doğumla alakalı bilgiim yok ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum annemlere geldiğimde  bende kadın doğumdan randevumu alsam diye düşünüyorum farklılık olsun diye o hastane nasıl canım annem çok iyi diyor ama bilemedim. Cihazları nasıl kalp atışı ve ultrason kağıdı veriyorlar mı 
(1,852 puan) tarafından
Valla hiç memnun değiliz kardeşim hala prda yatıyo. Üslup sıfır, 2 haftadır orda hareketleri yavaş fakat hiç Ultrasona hiç sokmuyor bakmıyo.  Bu haftada hep bi olay oldu doğum konusunda. Durmak istemiyoruz artık
(2,238 puan) tarafından
Canım her devlet hastanesi bana göre aynı muameleyi gösteriyor ne yazıkki
(1,852 puan) tarafından
Ben darıca da doğum yaptım canım o kadar memnun kaldim ki çok güzel ilgilendiler falan.
0 oy
(71 puan) tarafından
Ben ve eltim o hastahane de doğum yaptık ikimizde çok memnun kaldık hatta ben ilkini özelde doğurdum rezaletti ama 2. Doğumum lütfü kırdarda oldu ve ben çok memnun kaldım. Şuan ikizlere hamileyim yine oraya gidiyorum bende perinotoloji takipliyim gebelik tansiyonu var. İlk kızımı zehirlenmeyle erken doğurdum özelde. Perinotoloji de gizem hanımı öneririm.
(2,238 puan) tarafından
Canım bende bekarken o hastane çevresin de oturuyordum fakat evlenim şuan da Avrupa yakası da yaşıyorum 2 aydır peronotolijden randevu bulamamıştım lütfi kırdar hastanesine de bakmıştım bulamamıştım sen nasıl ordan randevu aldın canım
(1,852 puan) tarafından
Bişey soruyorsun diyorlar ki biz nerden bilelim vahiy mi geliyo müneccin miyiz falan filan vallahi sartellerim atttııı yaaa
(1,852 puan) tarafından
@kylgizem Lütfi kırdardan mı bahsetmiştin canım
(71 puan) tarafından
Evet lütfü kırdardan bahsediyorum canım. Busra doktor kayıt açıyor öyle perinotolojiden alabiliyorsun canım kolay alınıyor aslında ben hep buluyorum
0 oy
(1,688 puan) tarafından
Ben 3 doğumuda Kocaeli Darıca farabi de yaptım. Çokta memnunum
(1,852 puan) tarafından
Bende darıca da yaptım canım çok memnunda kaldım ama kardeşimi başka Araştırma ya yolladılar
(1,688 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
(1,852 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim inşallah geçer
0 oy
(789 puan) tarafından
Kartal'da dört sene önce doğum yaptım berbat bir doğum hikayem var hiç tavsiye etmem. Kocaeli'nde özel körfezde yaptım memnun kaldım 
(1,852 puan) tarafından
Çok sağol canım ya bide zeynep kamile bakalım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Y.emin (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,224 cevap

36,598 kullanıcı

...