0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (11,414 puan) tarafından
Cildirmamak elde değil.bir haftadır oğlumla uğraşıyorum.uykusunda atak geçiriyor.kac defa acillik olduk.en son bir dr bulduk.bizi hem nöroloji hem kulak burun boğaza yönlendirdi .Dün gece emar çekildik bu gün de kulak burun bogaz için devlette randevumuz vardı.Bir haftadır uyku yüzü görmüyorum.goturduk çocuğu.sira geldi kapıyı caldik bekle dedi bekledik hasta vs de yok içeride .10 dk sonra kapıyı açtı içerisi sigara dumanı altında.girdik geniz eti bakılacak diyorum durumu anlattım.Bende ona bakacak alet yok dedi.sonra boşver kendi kendine geçer ataklar dedi.gecer dediği atak çocuğu nefessiz bırakıyor ve sara olduğu düşünülen bir atak bu arada.hic tepki vermeden teşekkür edip geri çıkıyordum ki bana sen daha iyi bir Dr gotur çocuğu kulak burun boğaz için dedi.Resmen şaka gibi sonra çocuğu özele götürünce özel meraklısı oluyorum.

11 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Allah iyi hekimlerle karşılaştırsın. Özeller ateş pahası olmuş zaten. Yapsın işini insan gibi de paramız cebimizde kalsın. Sonra doktora el kalkmaz. Siz yine teşekkür etmişsiniz. Sanmıyorum ki bağırış olmadan odadan başka bı hasta çıksın. 
(11,414 puan) tarafından
Asla kavga etmem ne olursa olsun o bir dr.ama yazık vallahi küçük çocuk artı yanımda bir çocuk daha dolmuşla 40 dk yola gittim
-Reklam-
0 oy
(472 puan) tarafından
Ben de düşük yaptığımdan boş ver düşerse düşsün önemli değil falan demişti böyle teselli vermişti çok sinir olmuştum İçerisi de kısır mantı falan kokuyordu 

Geçmiş olsun mecbur bir ödülle götürsen iyi olur kimi geniz eti kendi kendine geçiyor ama atak geçirmesi iyi değil tabii ki
(11,414 puan) tarafından
Canım bir haftadır gezmedigimiz Dr kalmadı .en son geniz etine bakilcak ayriyeten dedi.noroloji de emar çıkana kadar götür dedi
0 oy
(710 puan) tarafından
Ve sen o  hastanedne o dr u sikayet etmeden tesekkur edip ciktin oylemi birde cocuk dr u odasinda sigara ben olsam o sekilde asla ayrilmazdim ordan benim evladima onu diyen başkasının  evladinada aynisi der yollar 
(11,414 puan) tarafından
Ne yapayım canım kaç defa doktorları şikayet ettik hiç birşey olmadı.ugrasamam onunla .bir iki güne özele goturcem bari adam akılli hizmet goruruz
(710 puan) tarafından
Allah oyle dr un belasini versin bencede gotur  kim me derse desin evladindan onemli degil ceken bilir o ataklari takma bile insanlari
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Para çocuğun sağlığından önemli değil ya durumun varsa götür özele tabiki. Bide bahsettiğin hastaneyi az çok tahmin edebiliyorum da neyse
(11,414 puan) tarafından
Tabi ki değil .benim çocukların özelde takipli Dr vardı.herkes üstüme o kadar geldi ki neymiş ozelmis para tuzagiymis
0 oy
(647 puan) tarafından
Özel meraklısı diyen kim?
(11,414 puan) tarafından
Herkes canım .
(647 puan) tarafından
Benim kaynanam da sanki parası cebinden çıkmış gibi "bir de özelde doğurma hevesi çıktı, bizim zamanımızda gidiyorduk mis gibi devlette doguruyorduk nolmus" demişti. O kadar patavatsız ki ben de yeni özelde doğum yapmışım. Güya başkasını elestiriyor. Para ceplerinden çıkmıyor bosverin nerede daha iyi hissediyorsanız oraya gidin
(11,414 puan) tarafından
Heh sanki para ceplerinden çıkıyor.oglum uykusunda önce kasılmaya başlıyor sonra hızlı nefes alıp vermeye başlıyor arkadan da oksijen seviyesi çok düşüyor.neymis çocuğu Dr doktor gezdiyormusum.daha ne olmasını bekleyeceğim çocuğu Dr götürmek için acaba
(647 puan) tarafından
Evde beklerseniz yine size suç bulurlar. Herkesin her konuda fikri var da akılları yok. Çok geçmiş olsun
0 oy
(326 puan) tarafından
İnanki ne özel ne devlet doktorlar paraya doymuş hepsi bazıları varmı beddua etmemek elde değil bende oğlumu özele götürdüm eşimle gittik çocuğa alerji yapan iğne yaptı iki gün hastaneye yatırıldı yani bir halt bilmiyorlar okumuş cahiller bazıları ( hepsi değil ) ondan dolayı gerçekten güvenilir birini bulup götürmek lazım ilgilenen doktor yok bu devirde 
(11,414 puan) tarafından
Şükür bu çocuk nöroloji Dr öyle ilgilendi ki kadın.yeminnederim ayaklarına kapanıp öpmek istedim
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım

Valla devlette doğru düzgün ilgilenmedikleri için çoğu zaman bende özele götürüyorum. Mecbur keyfimizden mi götürüyoruz kimseyi ilgilendirmez bu durum
(11,414 puan) tarafından
Hah sanki keyfimden özele gidiyorum
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Bende senin gibiyim. 1 kez üniversiteye götürdüm bin pişman oldum.şimdi ateş bile olsa özele götürüyorum. İçime siniyor. Paraysa evet para daha iyi bakiyorlar.
(11,414 puan) tarafından
En azından lakayit konusamiyor seninle dinliyor seni
(2,944 puan) tarafından
Aynen öyle. Saatine bakanı çok gördüm ya. 5 dk hakkım olsun mümkünse. Gitmiyorum devlete bu yüzden.
0 oy
(540 puan) tarafından
Sara değil ama epilepsi ola bilir mi benim yeğenimde  nefessiz kalıp dudakları Moralıp bir yere odaklanıyor du SONRA beyninde elektrik lenme olduğunu öğrendik şükür ilaç tedavisi ile düzeldi 
(11,414 puan) tarafından
Vallahi bilmiyorum canım.emar çekildi dört güne de ekektrotlu birşey çekilecek mis beyindeki elektirik dalgaları izlenecekmis
(540 puan) tarafından
Benim yeğenim de beyinde deki elektrik dalgasında sıkıntı çıktı ama şükür Ler olsun Dr bulunca Allah'ım şifasını o doktorda verdi şimdi iyi
(11,414 puan) tarafından
Rabbim inşallah izin versin ,biz de rabbimin verdiği şifayı o doktor aracılığı ile bulalım.
(540 puan) tarafından
İnşallah cnm nerde oturuyorsinux
(540 puan) tarafından
Eğer isterseniz Dr ismini yarın nerede poliklini öğrenim
0 oy
(137 puan) tarafından
Canım anlattıgın aynısı masal nöbet gecırırken oluyor ıyı bır norologa gotur hangı sehırdesn
(11,414 puan) tarafından
Şükür bir nörolog bulduk kadın çok ilgili emar sonucunu bekliyoruz
0 oy
(753 puan) tarafından
Valla istediğiniz kadar meraklısı olabilirsiniz hakkınız. Öyle bir noktaya geldik ki ne acil bir durumda sıra bulunuyor ne aciller adam akıllı ilgileniyor ne de doktorla irtibata geçebiliyoruz. Doğdu doğalı özele götürüyorum çocuğumu kan tahlilleri için sıra almak istedim devletten 4 ay sonraya verdi şaka gibi yani resmen 4 ay sonrası için randevu bulabildim en erken gittim onu da özelde yaptırdım çevremdekiler kocan para mı basıyor her zaman özele gidilmez hasta olursa özele götür diğer kontroller için devlete git diye bi dünya söylendi en son eşim evet para basıyorum dedi :)) kendimiz için bile çok nadiren devlette sıra bulabiliyoruz acil durumlarda genellikle özeli tercih ediyoruz kaldı ki çocuğumuzun sağlığı için tercih etmicez para bulunur tekrar kazanılır sağlık zor. 
(11,414 puan) tarafından
Sürekli herkes konuşuyor.cocuk nöbet geçiriyor Dr doktor geziyorum neymiş benim psikolojim bozulmuş ondan doktor doktor çocuğu gosteriyormusum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 278 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 473 göst.
11 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Smyra01 (1,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 386 göst.
2 Ekim 2020 Aile kategorisinde Anasının bal arısı ❤ (1,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 558 göst.

403,607 soru

12,092,307 cevap

36,385 kullanıcı

...