0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (3,854 puan) tarafından
Bazı bebekler ilk başta belli ediyor. Gri gibi doğuyor sonrası zaten kahveye dönüyor, bazıları gri mavi doğuyor acaba renkli mi olacak derken bikaç aya kahveye dönüyor.

Peki mavi gözlü devam edenlerin ilk göz rengi nasıl? Bazısı diyor mesela en dıştaki halka da açık renkse o zaman açık renk olacaktır. Öyle mi? 

8 Cevaplar

0 oy
(5,671 puan) tarafından
goz bebegi ile. gozum diger kisim arasi bariz fark olmasi lazim. her bebek gri lacivert tonlu doguyor zatn. sonra renk aliyor goz.
-Reklam-
0 oy
(12,045 puan) tarafından

image

burda 3 gunluk.

image

Burda 1 ayi gecmisti galiba.

image

Buda suan. 4 yasinda simdi daha degismez heraldi :))
(394 puan) tarafından
Ayy maşallah nazar değmesin çok güzel göz rengi:)
(2,847 puan) tarafından
Ana benim kızımın göz rengi çok güzel maşallah suphanallah kızım 17 gunluk
(12,045 puan) tarafından
Saolun kizlar. Yakindan cekince telefona bakinca goxleride sasi cikmis :D
0 oy
(2,450 puan) tarafından
Gri degil direk açık maviydi yegenimin göz rengi
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Gözleri griydi yeni doğduğunda büyüdükçe göz rengi gri kaldı kenar kısımları siyahtı. Şu an iki yaşında ışığa göre renk değiştiriyor. Bazen gri, bazen mavi, bazen lacivert oluyor. Benim gözlerimde aynı şekil. Bana benzemiş o yönden.
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Benimde ilk kızım doğduğunda masmaviydi gözleri şimdi 5 yaşında yeşille mavi arası :) ikinci kızımın da gözleri mavi şuanda 5.5 aylık bakalım değişecek mi:)
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Mavi gözlü olarak doğdu 15 aylık hala değişmedi 
0 oy
(488 puan) tarafından
Benim ve babasını gözleri renkli o  da gri kurşuni bazen kara kahve rengi oluyor 3 renk arasında dönüp duruyor 2 yaşında. 
0 oy
(16 puan) tarafından

image

acik lacifet ve gri oluyor sonradan renk alıyor belli olmuyor yani zamanla renk oturuyor ucununde renk aynidi doğduğunda en küçük maviye döndü diğer ikisi açık kahve bal rengi gibi rabbim herkese nasip etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 401 göst.
0 oy
5 cevap 326 göst.
0 oy
10 cevap 221 göst.
0 oy
17 cevap 454 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,028 puan) tarafından soruldu

403,571 soru

12,090,816 cevap

36,383 kullanıcı

...