0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından
Kızlar 13 aylık bir oğlum var son 1 aydır felan uyurken emerken elinde birşeyler tutmaya alıştı ne olursa o an etrafta tutabileceği ne varsa alıyor neden acaba sizin bebekleriniz de  oldumu böyle bir durum. 

12 Cevaplar

+1 oy
(204 puan) tarafından
Uyku arkadaşı istiyor olabilir ben peluş fil almıştım ve battaniyesiyle uyur hala
-Reklam-
+1 oy
(709 puan) tarafından
Bazi bebekle4 uyku arkadasi istiyor uyurken onu rahatsz etmeyen batmayack tarzda mesele ayicik kedi kopek tarzi bisey verin sarilsin
+1 oy
(3,326 puan) tarafından
Uyku arkadaşı istiyor bizimki 3 yaşında hayla bebeğine sarılır 
0 oy
(30 puan) tarafından
Benimde oğlum 13 aylık bizdede öyle ya battaniye kenarını tutuyor yada elimdeki bilekliğin ipleri ile uykuya geçiyor 
0 oy
(102 puan) tarafından
Benim oğlum da öyleydi elibde kalem le bile uyumuslugu var üstelik uyku arkadaşı da olmasına rağmen suan 3 yaşında hala muslin örtüyü tutup uyur 
0 oy
(16,910 puan) tarafından
Benim bebem de arada öyle yapıyor. Bazen bir oyuncağa takılı kalıyor saatlerce elinde tutuyor bırakmıyor onla uyuyor onla kalkıyor. 11 aylık olacak 10 güne 
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Benim oğlum örtüsüne sarılıp uyur nereye gidersek yaz kış yanımızda taşıriz 

Yıprandı aynısını aldım neyseki kabullendi

Böyle kendi uykuya dalıyor daha rahat
0 oy
(11,119 puan) tarafından
Olmaz mı büyük kızım hala battaniye bağımlısı onu yüzüne tutmadan uyumaz 4 yaşında nereye gidersek götürürüz yanımızda. Küçük kızım da 14 aylık oda aynı şekilde bir örtüsü var kimseye elletmez kızınca sinirlenince gider örtüsünü bulur sarılır. Uyurken de onunla uyur yanında olmadığını hissederse ağlar. Başka örtü versem kabul etmez. İşim çook zor 
0 oy
(2,506 puan) tarafından
Hiç sorma ya benim oğlumda elini sürekli yüzümde gezdirir parmağını gözüme sokar izin vermediğim zaman ağlıyor 
0 oy
(2,119 puan) tarafından
21 aylık saçımla oynamadan uyumaz :)
0 oy
(629 puan) tarafından

Benim küçüğüm de oyle. Oyun arkadaşı verdim onunla alisti. Smdi 2 buçuk yaşında hala onunla uyuyor. Adı bile var PİK :D

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kızım iki buçuk yaşında uykuya geçmeden bütün peluslari getirir onlarsiz uyumaz.uyuyunca toplar götürürüm yerine .

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 109 göst.
1 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 254 göst.
+2 oy
27 cevap 844 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (306 puan) tarafından soruldu