0 oy
620 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,811 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

sekil bizden sorulur aga:) kicda mayo bez jakuzi keyfisi

9 Cevaplar

+1 oy
(9,914 puan) tarafından
Nerdesiniz kız :)
(5,811 puan) tarafından
antalyadayim   canum  tatile geldik :)
(9,914 puan) tarafından
Ohh mis değerlendirin boll bol :) iyi tatillerr
(3,489 puan) tarafından
Kaç günlük ne kadar canım villa
(5,811 puan) tarafından
69 bin 7 gunluk. guzel ya iyi oldu sanki.otelde ufagin uyku zamani odaya cikiyorduk bide oglen sicaginda haşlaniriz diye girmeyizbiz 12 3 arasinda. simdi jakuzide vakit gecirip ccklar oglen sicaginda. ufak uyurken de ablasi rahat havuza gir cik yapiyor bizle odaya bagimli kalmiyor kardes icin.
-Reklam-
+1 oy
(709 puan) tarafından

Bizde napalim iste bursanin sicaginda dereye ayak sokuyoh:)))

image

(5,811 puan) tarafından
bununda keyfi baska yaa . ozellikle buz gbi civi gbi su olacak derede yuruyecen falan bayilirim. kocaelide sey var ballikayalar. biyle kayalil mayalik selaleli. buz gbi su duse kalka yuruyorsun on numara
+1 oy
(5,347 puan) tarafından

Nasıl? Övdüğüm gibi mi villa tatili :) 

(5,811 puan) tarafından
bugun geldik 4 de daha. suan yorgunluktan pertiz ama guzel suan icin.:) ozellikle ccklara guzel gir cik gir cik havuzun dibine vurdular. annem pimpirikten kendini yiyecek usuyecekler diye:) bi sal bosver. diyorum. ccklara havlu sarayim ruzgardan usumesin derdinde
(5,297 puan) tarafından
Neresi ki bura tam olarsk.d
(5,811 puan) tarafından
antalya kaş. :) tam konum villa mancero:)
(5,347 puan) tarafından
Ben kalkana gittim bayıldım. Dönüşte kaş tarafından döndük kaş da harika bir coğrafi şölen.
Ağustosda  kalkana 10 günlüğüne gideceğiz tekrar.
Ben çocuklar eğlenince daha çok eğleniyorum. Özellikle şu dönem salgından korunmak için böyle villa tatili olmalı bence. Ha yemek temizlik anneye bakar ama eş anlayışlı ise ortaklaşa halledilir
(5,811 puan) tarafından
aynen. bide ben annemlerlede geldim . annem sagolsun bana bise yaptirmaz zaten :) babamla kardesime de cocuklari kitliyorum:) biz karikoca takilioz:)
+1 oy
(14,407 puan) tarafından

Oğlunu eşime gösterdim de erkek bebekler böyle diyor demek ki :)

Bizim oğlan da biz havuzdaylem jakuzi ile oynadı :)

(5,811 puan) tarafından
havuzu da cok seviyor . havuzdan cikardik dus alip uyutmak icin.:) elimden kacti kurtuldu jakuziye atladi hemen.:)
(14,407 puan) tarafından
Sıpaya bak sen :) bizimki havuzu sevmedi nedense pek :)
+1 oy
(594 puan) tarafından

Bizde napalım çok canımız sıkılırsa oda deyiştiriyoz bi değişiklik oliy güzel oliy ah fakirliğin gözü kör olsun:D

0 oy
(709 puan) tarafından
Yine tatilin gozune vuruyon zalimin kiziiiii:)))) bikere de ben cimiyimmmiiiii nolurrrrrrrrr:))))
(5,811 puan) tarafından
cim kiz :))
0 oy
(1,960 puan) tarafından
Fiyatı nedir   buranın bizde tatile gidicez de
(5,811 puan) tarafından
69 bin 7 gunluk canim. yemek kahvalti falan yok. saunasi falan vvar  guzl aslinda kahvalti ve aksam mangal tarzi zaten yapariz biz. gunduzde meyve aurcbur tarzi cay yanina
(1,689 puan) tarafından
Çok güzelmiş ama 69 çok ya..
(4,841 puan) tarafından
Kuzumun villasından villasına değişiyor bizim 6 günlük 70 lira  günlüğü 200binn olanda var :D
(1,960 puan) tarafından
İyi tatiller  güzelmiş ama pahaliymista
0 oy
(4,841 puan) tarafından

Allah izin verirse haftayada ben ordayım inşallah  <3

0 oy
(3,027 puan) tarafından
AA bizde gecen ay Patara da kaldık çok güzel di çocuklarla en güzel tatil havuzlu villa oluyor gerçekten. Patara plajı çok güzel di en geniş olan kumu güzel olan plaj dı biraz dalga vardı .. kaputaj çok merdiven vardı benim gözüm yemedi inmedik 4 çocukla bide aşırı kalabalık dı.. seyrek çakıl plajı denizi sıfır dalga çok berrak suyu ama işte taştan çocuklar yürüyemedi. İyi tatiller canım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 357 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 469 göst.
0 oy
1 cevap 232 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Goncagull (1,154 puan) tarafından soruldu