0 oy
279 göst.
Aile kategorisinde (2,504 puan) tarafından
Ameliyat oldum mjyomdan 3 gece 4 gün hastanede yattım cumartesi eve çıktık   annem bakıyor bana eşim de bı haftadır izinliydi benim için haliyle kaynanamın gözü kaldı kıskandı sürekli lafını yaptı ben acıdan kıvranıyorum dönmüs ise gitsin niye bedavadan evde kalıyor hatta afedersiniz ağzına s.ctim ben onun nikahlı karısıym benim için kalmicaksa ne diye hayat arkadaşım ben acı çekiyorum benim yanımda olacak sus artık diye 

Neyse hafta sonu evine gitti kardeşinin çocuğu asker gitti onu ugurlamaya bu sabah ben uyurken aramış sbaahin 6 sında aklımiz çıktı telefon calinca sözde beni sorcak ilk oğlan ise  gittimi diye soruyor anneme bende babam aradı sandım ama babam sormaz damadın ise gidip gitmediğini kim kj bu sabahın köründe dedim annem ilerde konuşuyor sonra da beni soruyor yalandan dün de eşimi aramış millete soracagina bana sorsana nasıl olduğumu 

Bende dedim yiyorsa beni arasa ya gelcek mi gelse iş görecek gibi numaradan şey yapıyor anama geldi mi yatar bilerek beni aramadı terslicem biliyor gelcem dedi mi gelme ise mi yariyon dicem biliyor 

Sırf oğluna yaransın diye boşa geliyor  buraya geldi mi devrilip yatıyor ancak ona buna laf söylüyor 

4 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Canım beni yanlış anlama ama kaynanan konusunda elbet yerden göğe kadar haklısın ama biraz fazla takıntı haline getirmedin mi ara söyle gelme diye yok öyle oldu yok eşimle aramı bozdu vs neden şu hasta halinle takip dahada strese sokuyorsun kendini esin zaten farkında olanları biliyor meselenin kaynananla hallet eşini karistirma bence 
(2,504 puan) tarafından
Söyledim kız iki kişi gelmeye gerek yok diye yok anlamıyor strest olsun bana yeter ki . Eşim ses etmiyor diye geliyor oda demiyor anne gelme diye dün onunla da kavga ettik ses çıkar gelme de şuna dedim yok demiyor sen görürsün dedim hele bı yardım etmesin ben onunla nasıl kavga edip gönderiyorum dedim
tarafından
Esini karistirma işte ara kendin söyle gelme diye istemiyorum diye gerekirse kavga et bırak oğluna ağlasın zirlasin esin zaten herseyi farkında biliyor sen kaynanan yüzünden eşinle kavga ettikçe aranız açılacak onun istedigide bu zaten resmen kendi ellerinle bu fırsatı veriyorsun
(2,504 puan) tarafından
Kız geçen bu öyle  yaptım da noldu :D aman aman geberir gider de sorumlu ben olurum
tarafından
Ay merak etme boyleleri seni beni gömer kendileri 50 sene yasar :))))
(2,504 puan) tarafından
Geçen de kötü bı şey demedim ha kızımi bakmak istedi hastanedeyken dedim sende durmuyor ki durmuyor çocuk gündüz bile ağlamış anneannem gelsin diye onun için ağlamış ayilıp bayılmış :D

Off bende napayım burda öfkemi alıyorum
-Reklam-
0 oy
(14,695 puan) tarafından
naber nasi oldun
(2,504 puan) tarafından
Nasıl iyi olayım kız nasıl :D kaynanam geliyor
(14,695 puan) tarafından
gene mi geliyo :D bayil bosver
(2,504 puan) tarafından
Malesef :D off delircem kız
0 oy
tarafından
Burunları sokmasalar olmuyor
(2,504 puan) tarafından
Aa olmaz olur mu kaynana ya ben el kızıyım ne gerek var benim için işinden olsun olur mu gebersin el kızı
0 oy
(536 puan) tarafından
Benimkide aynı ise gitsn ben gebersemde bişey olmaz eşimi aramais geçen sendemi gitti hastaneye diye benmle oda evet tabi gidcem demiş bişey diyemedi tikadim diyor diğerlerine değil ama sadece eşimle bana yapar
(2,504 puan) tarafından
Aa damadı kalsın işinden kızına baksın laf etmes ama bana bı hafta ya bı hafta durdu aynı şeyi söyledi pazartesi kontrole gittik kan amelîyat günü için tahlil yapıldı eşim de benle kostu salı da kaldı dinleneyjm Çarşamba da ameliyat oldum neden kalmış 1 hafta evde dedim en sonunda sus bugün de derse sicarim keyfine
(536 puan) tarafından
Boşver ayrım okadar varki kocanla iyi ol agliyom sabahtir kime kar içim daraldı kuran okuyacagim ferahlamak için Allah herkesin kalbine göre versin de kocana bak geliyormu geliyor delirsin dursun
(2,504 puan) tarafından
Delirdi zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 147 göst.
6 Eylül 2023 Aile kategorisinde Mucizemm (237 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 720 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Asabii (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mimozacicegim (2,243 puan) tarafından soruldu

405,525 soru

12,150,294 cevap

36,567 kullanıcı

...