0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Bu kayıt süresini geçersek almazlar mı kızlar bilginiz var mı

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kontenjan var. Okul öncesi eğitimde zorunlu değil.

Devlet okulunda kreş olmaz. Sizinki kaç aylık ?
(176 puan) tarafından
Canım 4 yaşında benim oğlum
tarafından
Tam 4 yaşında ise, Devlete bağlı anaokullarına gitme şansı var. Devlete bağlı ilkokul bünyesindeki anasınıfı da tercihen alabilir ancak öncelik bir sonraki sene ilkokula başlayacak olan çocukların oluyor. Onlardan kontenjan kalırsa ( şehir merkezlerinde çok kalmaz) o zaman alt yaş grubuna geçiyorlar. Devlet anaokulları 3-4-5 yaş alır.. ( ay hesabı yapılır da size kabaca yazıyorum). Bazen 3 yaş sınıfı açılmaz ama 4 yaş oluyor genelde. Sınıf kontenjanı dolmadan gidin yazdırın derim. Çünkü her sınıfın belli bir kontenjanı oluyor.
(367 puan) tarafından
Lalecik burda devlet kreşi var oğlumu yazdırdım
tarafından
Kreşler sosyal hizmetler bakanlığına bağlı. Okul olarak geçmez. Sizin yanlışınız var. İstisna olarak nadiren bazı kamu kuruluşlarının olabiliyor ama onlarda çalışanlar iicn cok nadir yapıda kurumlar. Sizinki kreş diye geçmiyordur. Kreş dir geçiyorsa sosyal hizmetlere bağlı bakımevidir yani @hasretzamanı
(367 puan) tarafından
Hayır anaokulu devletin
tarafından
Ona devlete kreşi  denmez canım devlete bağlı bağımsız anaokulu denir. Kreş yaşını da kapsadığı için size kreş gibi geliyor ama aslında anaokulu.
(367 puan) tarafından
Evet anaokulu devletin
-Reklam-
0 oy
(367 puan) tarafından
Valla ben kreşe yazdırdım devletin kontenjan varmış eylüle kadar çabuk yazarsan alırlar geç kalırsan doluyor 1600 aylık vericem e

Ben
(1,200 puan) tarafından
hangi sehirdesn cok iyi
(367 puan) tarafından
Aydinda
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Süreyi bilemiyorum canım ama ben geçen hafta kaydettirdim doldurmam için form verdi. Yarın erkenen getirin kayıtlar dolmak üzere dedi düşün daha temmuzun ortasında okula iki ay kala. O yüzden niyetin varsa hemen kaydettir sonra zorluk yaşama
0 oy
(848 puan) tarafından
Benimde.4 yae.bugun gittim dolmus 1 temmuzda baslamis kayitlar
0 oy
tarafından
Hem süre hem kontenjan olur mesela bizim buralarda bağımsız anaokulları için ön kayıt Haziran'da yapıldı temmuzda ise kesin kayıtlar yapıldı sınıflar belirlendi bile.  Hâlâ kesin kayit için bekleyen birkaç okul vardı ama onlar on kayıt yapan öğrenciler içinden yedekleri seçerek alım yapacaklardı yani yeni geleni degil. 
0 oy
(647 puan) tarafından
Genelde zaten kayıtlar açıldığı gün doluyor
0 oy
tarafından
Burda kayıtlar bitti 
0 oy
(416 puan) tarafından
Devletin anaokulları n zaman acikio

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 679 göst.