0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (351 puan) tarafından
Kızlar 33 haftalığım hani bu eskiden köy yerinde toprak evler sıvanıyodu ya beyaz toprakla o toprağı canım o kadar çok istiyor ki anlatamam rüyalarıma bile giriyo öyle böyle değil şuana kadar tuttum kendimi ama çatlıcam sanki onu yemezsem kontrole gittiğimde doktoruma söyledim demir yada kan vitamin eksikliği varmı bi bakalım genelde demir eksikliğinden olur dedi baktı tahlillere herşey tam ama ben toprak diye ölcem kaynanam kil getirmiş ama onun gibi değil varmı böyle başına gelen 

8 Cevaplar

0 oy
(351 puan) tarafından
Kimse Yok mu ya
-Reklam-
0 oy
(5,242 puan) tarafından
Demir eksikliğinden kaynaklı pika denilen semptom görünüyor. Demir ilacını düzenli kullan Dr kontrolü ile sabah akşam iç. Sakın toprak yeme bu aşerme değil.  
(351 puan) tarafından
Tahlil yaptı eksiklik yok diye ilaç vermedi ki
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Canım toprak da yemeyin yani o toprağın içinde ne bakteriler var gözle görülmeyen böcekler var ama sakın böyle bişey yapmayın dişinizi sıkın unutmaya çalışın bence 
(351 puan) tarafından
Valla şuana kadar elimden geleni yaptım ama vallahi rüyalarımda bile görüyorum artık
(2,168 puan) tarafından
Ozaman sadece bir çay kaşığı kadar alın yiyin onun dışında fazla yemeyin sakın o da nefsinizi köreltsin diye dedim
(351 puan) tarafından
En kötü ihtimalle öyle yapacağım annemler yengem falan biz çok yedik ye bişey olmaz diyolarda yemedim şimdiye kadar ama başedemiyorum artık
0 oy
(974 puan) tarafından
Bende beton aşeriyordum böyle rutubetli beton kokusu ne biliyim boş ev duvar, o beton dökülen harç Allah'ım rüyalarıma giriyordu benim ileri derecede demir eksikliğim var ondan kaynaklı ama yemedim hiç kokusu cezbediyordu sadece evde lavabo cifleyerek biraz köreltiyorum 
(351 puan) tarafından
Valla çok kötü bi durum ya bende napcamı bilmiyorum artık ama benim demir eksikliğim falan yok herşey normal
(14,636 puan) tarafından
ayy bu ben banyo lavabo tuvalet ne var ne yok cifle yapiyorum elimden gelse banyo yapacam cifle
0 oy
(595 puan) tarafından

Toprak değilde inşaata dökülen sıvı beton varya ondan canım çekmişti. Hatta yicem yemek istiyorum diye ağlamıştim. Eşimde beni gece bir insaata götürdü. Herkesten gizli o betonu ağzıma aldım eşim yutma dedi diye ağzıma yermiş gibi yapıp tukurdum :D eşim olmasa kesin yutardım ben onu :D birkaç kez gittik öyle 

(351 puan) tarafından
Offf seninki daha iyiymiş :)
0 oy
(528 puan) tarafından
Benim annem kardeşimde yiyordu az bişey bişey olmadı . Sende ye az bisey
(351 puan) tarafından
Valla bu hafta sonu sırf onun için köye gitcem eşim diyo ki karı kafayı yedi kendi emellerine çocuğumuda alet ediyo diyo :)
(528 puan) tarafından
Biz zaten bahçeli evlerde oturuyorduk . Annem yolda yiyordu
(351 puan) tarafından
Ama benim dediğim normal toprak değil eski köy evlerinin duvarlarının sıvandığı (badana) edinildiği ak toprak
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Hamilelikte normal canım ama sonrasinda geçiyor sakız cigne bol bol 
(351 puan) tarafından
Hayatım da 1 kere çiğnedim ondada miğdem bulandı kustum çinemeyide çiğneyenide sevmem bazen ablam çiğner yanımda sevmediğimi unutup istemsizce ağzına vuruyom o derece:)
(2,558 puan) tarafından
Valla yapacak bisey yok kuzu hamilelikte toprak diye ölüyordum resmen baktım olacak gibi değil damla sakizini 10 dakika çiğner çiğner atardım anca o şekilde rahatlardim
Bak şuan asla canım istemez sakız, cignemesem aklima gelmez
Başka türlü asla gecmezdi
0 oy
(14,636 puan) tarafından
ay rutubet cif camasir deterjani bunlari aserdim iki hamilelik gecirdim ikisinde de boyle oldu kizimda hele ellerimi camasir deterjaniyla yikardim uyurken koklayayim diye 
(351 puan) tarafından
İlk hamileliğimde olmadı ama ikincide de böyle oldu onda az bişey yedim herkesten saklı sanırım bunda da öyle yapıcam
(14,636 puan) tarafından
zararsiz killer varmis onlara baktin mi hic
(351 puan) tarafından
Kaynanam alıp gelmiş ama onun yerini tutmuyo

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 585 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 144 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 83 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (226 puan) tarafından soruldu

403,554 soru

12,090,334 cevap

36,382 kullanıcı

...