+2 oy
409 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar biz Sakarya ya 1.5 yıl önce taşındık. Dahaa önce eşimle İstanbulda aynı iş yerinde çalışıyorduk.Surekli namazlarımızı kılmaya özen gosterirdik.Ne kadar yorgun uykusuz okursak olalım namaz kılalım diye birbirimizi teşvik ederdik.Neyse buraya gelince yeni iş yeri falan Bayaa boşladik arada tek tük kılmaya başladık.Ben hamile olunca falan işi bıraktım falan doğum yaptıktan sonra hiç kılmaz oldum.Esimde iş yerinde bazen yemeğe bile fırsatı olmuyor yada biz böyle avuttuk kendimizi.once kilamazdik sonra kilmamayaa başladık.Ben de tekra başlayayım diye hep dua ediyordum.Dun eşim öğleden sonra mesaj attı namazları kılalım diye bur mutlu oldum ki zaten ben arada kiliyordum  bebekten. Fırsat,buldukça.Ikindinleyi ben mesaj attım ben kıldım diye böyle böyle yatsı namazında çocukla ilgilendi ben kıldım falan.Gece yemek yedik saat 1 falandı ben dedim bulaşıkları sabah yıkarim çok yorgunum dedim ,olmaz dedi ben yiksrim sabaha bulaşık kalmayacak dedi kendi yıkadı sabahta alarm kurup namaza kalktık çok şükür bin şükür. Gece cok huzurku uyudum.Kızlar insallah hep böyle devam. Eder nasıl mutluyum anlatamam öncede böyleydik ben çok özlüyorum o günleri çok şükür tekrar,döndük ne olur dua edin hep böyle olsun.Darisi isteyen hepinize olsun inşallah.Şeytan vesvese vermesin inşallah.Nefis bizi aldatmasın inşallah dua eder dua beklerim sevgili anneler.

7 Cevaplar

0 oy
(14,695 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
masAllah Allahim esimle bana da nasip etsin bizde namazlarimizi kilalim insAllah 
tarafından
Insallah canım Rabbim en kısa sürede kılma askini ikinizin de kalbine koyar insallah
(14,695 puan) tarafından
amin bize de dua edin lutfen ❤
tarafından
Ederim inşallah Rabbim namaz aşkını biran önce sizlere de verir.❤️
-Reklam-
0 oy
(2,876 puan) tarafından
Maşallah Rabbim daim etsin. Namaz dünya işlerinin arasından sıyrılıp bir dinlenme de aynı zamanda. Elhamdulillah. Allah kabul etsin ne güzel 
tarafından
Dünyaya dalıp gidiyoruz işte ya Güzel yorumun için teşekkür ederim Rabbim kalbindeki duayı kabul etsin insallah
0 oy
(417 puan) tarafından
Rabbim daim eylesin inşallah..  bir boşluktaydin o boşluk doldu gibi hissetmiyormusun benim bazen namazım gecikiyor kıldığım zaman öyle hissediyorum Rabbime şükürler olsun ki 14 yaşından beri kılıyorum nadir kaçırdıklarım oluyor. Namaz huzurdur . 
tarafından
Rabbim hepimizinkini daim eylesin inşallah.Bende çok küçük yaştan bu yana kılmaya çalışıyorum.Ama eşim ile kılınca daha da huzurlu oluyorum.Rabbim hep daim eylesin hepimizin namazlarını insallah
0 oy
(8 puan) tarafından
Rabbim daim etsin inşallah ne kadar güzel.Bende hamd olsun 24 yaşımda başladım gebelik doğum hic bırakmadım 37 yaşımdayım bir vakit kilamadigimda o iç huzursuzluğum aşırı artıyor özellikle sabah namazına  kalkamadigimda çok mutsuz,depresif oluyorum.Çok şükür bebeğimi emzirip sabahı kılıp yatıyorum cok huzurla başlıyorum güne.Elimi açıp hacetlerimi  söylemeye cesaret buluyorum kilmadigimda,zikretmedigimde istemeye hakkım yokmus gibi geliyor.Sizin adınıza çok mutlu oldum şeytanın vesvesesi uzak olsun üstünüzden.
tarafından
Ne güzel ifade etmişsin gerçekten.Allahim insallah hep devam ettirir böyle bende sabah namazı değilde yatsı beni hep zorlar neden bilmiyorum ama.Ya bende senin gibiyim bir şey isteyeceksem Rabbimden Yüzüm yok istemeye ama senden başka isteyecek kimsem de yok diye dua ederim.Cok şükür ben eşimi gerçekten çok seviyorum ben kılıp o kalmadığı zaman yarım gibi hissediyorum kendimi .Çünkü ben ahirette de onunla olmak istiyorum hep.Sizin adınıza bende cok çok sevindim .Şeytan vesvesihep uzak olsun hepimizden insallah
(8 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim.Amin Rabbim kolaylaştırsın daim eylesin hepimize
tarafından
Insallah canim
0 oy
(1,962 puan) tarafından
Hep bu durumdan şükret ki Rabbim attırsın inşAllah ❤️ 
tarafından
Hep şükür ediyorum inşallah. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah
(1,962 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(5,587 puan) tarafından
Maşallah ne kadar güzel ya rabim bit ömür sürdürdün inşallah 
tarafından
Çok çok teşekkür ederim inşallah.kalbiki bıraktım bu yoruma❤️❤️
(5,587 puan) tarafından
Rica ederim canım benim bende bıraktım ❤️
0 oy
(330 puan) tarafından
Maşallah Rabbim daim etsin biz de bu aralar namazı boşladık tek tük kılıyoruz önceden biz de namazları birlikte kılar kuran okurduk artık onu bile yapmadığımızı farkettim Rabbim bize de tekrardan nasip etsin inşallah hepimizin yuvası mutlu olsun ♥️
(330 puan) tarafından
Mehmet yıldız hocanın videolarını dinliyorum Arada cok iyi geliyor aslında
tarafından
Ya bende kilamadigjm zamanlar en azından günde bir vakit kılmaya çalışıyordum sonra en az 2 vakit sonra 3 vakit sonra 4 vakit falan böyle böyle alismistim
(330 puan) tarafından
Rabbim daim etsin inşallah bizlere de namaz askı versin
tarafından
Insalkah Rabbim siteden tattirsin bu duyguyu insalllah
(330 puan) tarafından
Amin cumlemize inşallah

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 348 göst.
0 oy
23 cevap 1,400 göst.
0 oy