Kizlar biz Sakarya ya 1.5 yıl önce taşındık. Dahaa önce eşimle İstanbulda aynı iş yerinde çalışıyorduk.Surekli namazlarımızı kılmaya özen gosterirdik.Ne kadar yorgun uykusuz okursak olalım namaz kılalım diye birbirimizi teşvik ederdik.Neyse buraya gelince yeni iş yeri falan Bayaa boşladik arada tek tük kılmaya başladık.Ben hamile olunca falan işi bıraktım falan doğum yaptıktan sonra hiç kılmaz oldum.Esimde iş yerinde bazen yemeğe bile fırsatı olmuyor yada biz böyle avuttuk kendimizi.once kilamazdik sonra kilmamayaa başladık.Ben de tekra başlayayım diye hep dua ediyordum.Dun eşim öğleden sonra mesaj attı namazları kılalım diye bur mutlu oldum ki zaten ben arada kiliyordum bebekten. Fırsat,buldukça.Ikindinleyi ben mesaj attım ben kıldım diye böyle böyle yatsı namazında çocukla ilgilendi ben kıldım falan.Gece yemek yedik saat 1 falandı ben dedim bulaşıkları sabah yıkarim çok yorgunum dedim ,olmaz dedi ben yiksrim sabaha bulaşık kalmayacak dedi kendi yıkadı sabahta alarm kurup namaza kalktık çok şükür bin şükür. Gece cok huzurku uyudum.Kızlar insallah hep böyle devam. Eder nasıl mutluyum anlatamam öncede böyleydik ben çok özlüyorum o günleri çok şükür tekrar,döndük ne olur dua edin hep böyle olsun.Darisi isteyen hepinize olsun inşallah.Şeytan vesvese vermesin inşallah.Nefis bizi aldatmasın inşallah dua eder dua beklerim sevgili anneler.