0 oy
416 göst.
Aile kategorisinde (883 puan) tarafından
Biz ailecek yemek yemeği severiz geçen kocam kendine sandviç yaptı bana istermisin diye sordu bende seninkinden biraz alırım dedim bir kaç ısırık aldım dedimki kocam senin yaptığın şeyler bana çok lezzetli geliyor ( amacım hep o yapsın ben yerim djjdjdjd) 2 gün sonra aynısını bana sattı senin yaptıkların çok lezzetli oluyor diyor babababab tereciye tere satıyor. Birde diyor biz ruh ikiziyiz ondan böyle :) bu adamlar sandığımız gibi akılsız değil galiba. Neyse buraya bunu yazdım sizde kocalarınızda deneyin belki sizde tutar :)

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
 evi sen temizleyince daha ferahlıyor diyorum inanıyor, ben süpürünce bırak sen dip köşe yapamıyorsun en yaparım diyo sjskjs
(883 puan) tarafından
Oooo bak bu nirvana djjdjdjd
-Reklam-
0 oy
(17,062 puan) tarafından

Benimki de öyle çok uyanıktır yemez o numaraları :D

(883 puan) tarafından
Kandıramadık yahu :))
0 oy
(1,459 puan) tarafından

Benimki hemen gaza geliyor dediğin gibi 

Ama o da Instagram da video görmüş 

Eşiniz sizin yaptiklarinizi begeniyorsa kötü yapın bı daha istemez 

Öyle yapıyor arada :)

(883 puan) tarafından
Ay kıyamıyorum ya karnı doyunca pofidik bir panda gibi mutlu mutlu geziyor evde :) ikimizde aslında çok benziyoruz karnımız açsa asla konuşmuyoruz çünkü sinirleniyoruz toksak bizden mutlusu yok rabbim açlıkla sınamasın kimseyi gerçekten
0 oy
(9,158 puan) tarafından

Kaynanam kayinpedere yaptı kayikpeder çok güzel menemen yapar ve kaynim kaynananin yaptığı menemeni sevmez yemez diye ona yaptiriyordu gel zaman git zaman kayikpeder nasıl yaptığını anlattı öğretti şimdi yine kaynnaa yapıyor :D

(883 puan) tarafından
Hahahah bu çok iyiymiş :)
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Eşim bir ara et sote yaptı ye de yemek nasıl yapılır öğren dedi bende tadı mükemmel olmuş artık yaparsın dedim yok canm o kadr değil arada yaparım güzel yemek görürsün dedi kendini övüyor arada dediği 3 /4 ayda bir yapıyor 
(883 puan) tarafından
Erkeklerin et soteleri meşhur galiba benimde et sote yapılcaksa o yapar :) aslında bütün yemekleri yapmayı öğrettim ona ama işine gelmiyor illa ben demem gerek hadi şunu yap çok yoruldum diye
(1,859 puan) tarafından
Yok benm eşim çok yapmaz sen yap der nadir kendisi yapar işte çok et sote yapar o yüzden evde de et sote yapıyor başka bilmiyor
0 oy
tarafından
Benim eşim ben kızı uyutana kadar meyve tabağı falan yapar çerez tabağı falan bende gaza getiririm vayyy kocam beye bak ne güzel yapmış diye her zaman bekleme gaza getirme der hahahah
(883 puan) tarafından
Aslında bence akıllarında yer ediniyor yaaa öyle umuyorum djjdjdn
(1,459 puan) tarafından
Benimki çocuk olmadan önce hep meyve abur cubur tabağı yapardı şimdi ben Allah ne verdiyse koyuyorum ortaya çocuktan zaten hızlı hızlı yiyoruz
0 oy
(6,606 puan) tarafından
Kaynanamda sen sarmayı güzel pisiriyon sen yapsana der bana bana kilitler genelde :D
(6,606 puan) tarafından
Sarmayı çok severim ekşili ekşili güzel yaparım. Kadin günlerinde iyi gidiyor: D
(883 puan) tarafından
Komşun olsaydın kapını sık sık çalardım djjdjdjd
(6,606 puan) tarafından
Kapıyı çalmana gerek yok cagirirdim sık sık. Biz karadenizliler misafirperveriz: D
(883 puan) tarafından
Elinizde lezzetlidir eminim ki rabbim sofranızı boş bırakmasın canım benim yemiş kadar oldum
(6,606 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkürler
0 oy
(20,286 puan) tarafından
:D salağa yatıyolar ay bakma sen fenalar
(883 puan) tarafından
Bencede akıllı delilerden bunlar :)
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Ben cayı cok guzel demlerim esimede ogrettım bak böyle yap diye sonra o demlemeye basladı ben bıraktım arada bana diyor yok benmkı acı oluyor diyorum gerçekten güzel demliyor ben yapınca içemiyorum seninki tatlı gelmiyor. Cop fln hiç dokunmam atmam cogu ise yardım eder. Bekarken elini dokundurmazmis bı ise onlar o zamanda kaldı diyorum :)) 
(883 puan) tarafından
Kız benimki bekarken daha iyiydi evlendik elini birşeye sürmez oldu bende hiç sevmem öyle destek beklerim yani özellikle şimdi erkek bebeğim oldu ona örnek olsun diye zorluyorum artık yapcak bişey yok
0 oy
tarafından
Hiç o numaralara girmem aşkım bana sunu yapar mısın diyeyim kalkıp yapar kocam❤️
(883 puan) tarafından
Rabbim bozmasın kızz yapsın yapsın erkeğin yapanı makbuldur :)
tarafından
Çok şükür bin şükür bir dediğimi ikiletmez yapar hemen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 359 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Helinnn (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 614 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Hanifem (552 puan) tarafından soruldu