0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (194 puan) tarafından
2 yaşında kızım var bana aşırı derecede bağlı. Öyle ki yeri gelir banyoya giremem , babasinda bile durmaz .Tuvalete girsem kapıda ağlar. Dışarıda kendinj güvende hissetmediği anlarda babasının bile kucağına gitmez illa benim kucağımda olacak .Evin içinde gözden 2 saniye kaybolsam yana yakıla benj arar .Bir yöne de çalışmam lazım evden çalışılacak part time iş buldum (çağrı merkezi )sadece 4 saat çalışacağım. Bu süre zarfında kayinvalidem bakarım ben dedi fakat biliyorum ki onda da durmayacak sıkıntı çıkaracak. İse girmeden birkaç hafta önce onu alistirsam diyorum hani babaannesi bize gelse oynasa vakit geçirse ise başlayana kadar alışır mj alismasa bile bir sure arkamdan ağlar en kötü. Öyle bir durumda travma kalır mı onu kötü etkiler mi ? 

Çocuğu böyle olup çalışanlar bilgi verirse sevinirim 

3 Cevaplar

0 oy
(12,241 puan) tarafından

Kiz hangimizin çocugu boyle degilki. Benim buyuk olan 4 yasinda kucuk 18 aylik. 4yildir daha banyonun kapisi kapali tuvalete girmedim. Alistim yani artik kapi kapaniyomuydu diye :woot:

(194 puan) tarafından
Ne bileyim çok çocuk görmeyince , etraftan da kendine çok alıştırmışsın tepkileri alınca insan bi kendi çocuğu böyle sanıyor:)
Sorun zaten böyle olması değil benim için , asıl sorun bu sekildeyken 4 saatliğine ayrı kalmak .Bu durum aramızdaki bağı etkiler ya da onda travma bırakır diye korkuyorum
(12,241 puan) tarafından
Illaki alisacak canim. Ablamin kizi 4 yasindaydi ablam ise basladi oda ayni. Gece kalkar gelir anne ise gitmiyceksin dimi derdi. Eğer çok çok mecbur degilsen calisma derim. Ama mecbursan yapacak birsey yok yami alisacak. 3 yasindada yarim gun krese verirsin biraz daha qcilir vakit gecirir
(194 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum yorumun için
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Biraz zorlanırsın başlarda bence ama yaparsın 4 saat çok uzun bir süre değil inşallah çok sorun çılartmaz minik :) 
(194 puan) tarafından
Evet 4 saat aslında su gibi akıp geçer alışması lazım sadece .Teşekkür ediyorum yorumunuz için :)
0 oy
(327 puan) tarafından
16 aylık cok düşkün bana ve mecburi bisekild3 annem kayinvalidem dönüşümlü bakıyorlar kızıma sabah 8 aksam 5  basta zor geliyo ama zamanla alışmak zorunda kalıyorsunuz ikinizde hatta hamileyim ve annemle beraber memlekete gdicek smdi 2 ay böyle fecicek arada git gel yapmaya calscam zor ama çabamız onlar için zaten
(194 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım teşekkürler yorumun için

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 226 göst.
0 oy
28 cevap 1,437 göst.
23 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde seda21k (117 puan) tarafından soruldu
0 oy