0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (5,147 puan) tarafından

Kizlar moralim sifir saglik ocagina giderken bebek arabamiz kirildi sadece kaldirima cikmak istemistim arabamizi zorlamadim bile iki taraftan gitti

image

image

8 Cevaplar

0 oy
(11,648 puan) tarafından
bisiklet tamircileri anlıyor genelde, inşallah tamir olur. benim de geçen durduk yere portbebenin alt tutacağı koptu, dikişlik işti hallettik allahtan 
(5,147 puan) tarafından
Bir araştırayım insallah olur elim ayagim gibi olmazsa cok zorlanirim bir yere giderken
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
Bnmde bu şekilde kırıldı cnm tamirci birine götürdü eşim o plastik kısmı çıkardı demirledi birbirine  monte etti ama aşağı yukarı oynaması yok  sabit kalıyo 
(5,147 puan) tarafından
Ne kadara yaptılar canım
(63 puan) tarafından
Bedava yaptı hemen o plastiği çıkardı  orda  delikleri vardı zaten hemen Vida ile sabitleyiverdi
0 oy
(2,152 puan) tarafından
Aynısı benimde ordan kırıldı eşim plastik yerlerini çıkartti demirleri birbirine kaynattı öyle kullanıyorum daha sağlam oldu
(5,147 puan) tarafından
Aslında esimin elinden gelir bir söyleyim bakam bir yapabilir mi
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Benım ödünc verdiğim bebek arabasını da boyle saglık ocağına giderken kırmıslardı. Tekerini. Bisikletçide yaptırmıslar 
(5,147 puan) tarafından
Tekeri olsa bu kadar uzulmezdim kol kısmı gitti eve zor geldim
0 oy
(5,889 puan) tarafından
Geçen gün demiri yerinden çıkti eşim kaynakçı bisikletciden yapmaya çalıştı tutmadı valaha ikinci çocuk için yenisi Alaçam mecbur onu hurdaciya verdim
(5,147 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım olur mu bu olmaz mi.bir sorcam bende olmazda mecbur alicam bende
(5,889 puan) tarafından
Yerin den cikmişsa kaynak olması lazim bizimkisi tutmadı tekeri cokiyordi byle
(5,147 puan) tarafından
Cıkma degil canim plastik kisim ikiye ayrildi minik demir parcasi tutuyor sadece
(5,889 puan) tarafından
Slikonla dene
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Nasil kaldiriyosun arabayi direk kolundanmi
(5,147 puan) tarafından
Ön tekerini havaya kalkmasini sagliyordum  bebegim ilk dogdugundan beri kullaniyorum ama bugun kirildi neden oldu anlamadim özenlide kullanırım
(12,241 puan) tarafından
Canim en altta arkada demir falan yokmu ayakla basacak. Ben oraya ayagimla basip destekliyorum koluna oyle bastiriyorumki kolu kirilmasin diye aklinda olsun. Sadece kola bastirinca yük oraya biniyo
(5,147 puan) tarafından
Ona basmak aklıma gelmedi hic
(12,241 puan) tarafından
Esimle gidince sadece koldan kaldiriyo kiziyorum kiracaksin diye. 2.cocugu buyutuyorum bazen hala ikisini birlikte koyuyorum bisey olmadi. Insallah yapilir seninkide
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Bizimde ön teker kirildi aşırı moralim bozuk yeni teker aldık eşim taktı bir haftadır iyidi demin markete gideken geri çıktı aşırı moralim bozuldu 
(5,147 puan) tarafından
Insanın canı sıkılıyor durduk yere masraf cıkınca
(3,072 puan) tarafından
Masrafı geçtim sağlam olsaydi iyidi hiç bir yere cikamiycam
0 oy
(45 puan) tarafından
Aynisi arabanin ayni durum bizimde basimiza geldi tommy hilger mi hilfiger mi ne ise ondan almistik intden sonra google dan tommy nin orjinal sayfasina yazdim whatsapp hattindan adamlar ertesi gunu kargoya verdi 400 falan di sanirsam yaza yeni girerken sende ordan tedarik edebilin ama cok zor taktim sok tak cok zordu

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 398 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu