0 oy
232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (974 puan) tarafından
Ya yemin ederim kendi kendime büyüdüm hastayken ilgilenmezdi sevmezdi bir şefkat görmedim hep şiddet aşağılama arkadaş ortamında dövme aslında nefret ediyorum ondan ama Allah korkusu var bir içimi doksem rahat edecem ama dokemiyorumda kızım doğdu doğalı hiç susmadı hiç kızım tontis ti sütun yetmiyor dedi sürekli hafif boynu kizarsa boynu kızarık yok ckrabi şöyle şunu böyle hiç susmadı hiç hep eleştiri düzgün temizlik yapamıyorum evimi elestriri baskalarini över ama kızım aşırı derecede hareketli bir çocuk kendisi tahammül edemiyor yinede eleştirmeye devam kendin nasıl annelik yaptın bana diyesim geliyor çocuğuma ne yediricem onada çok karisiyo başkaları 4 4luk hep annesi böyle olan varmı ya acaba kendisi bana annelik yapmadığı için mi onun beni eleştirmesi bu kadar ağır geliyor bana 

7 Cevaplar

0 oy
(20,686 puan) tarafından
De bazen demek gerekiyor 
(974 puan) tarafından
Dediğim zaman benle bir kavga ediyor kız kardeşimden çok çekinir bana ağzına geleni söylüyor
-Reklam-
0 oy
(5,090 puan) tarafından
Karşı çıkman lazım ben öyle yaptım artık karışmıyorlar her bebek ayrı oluyor bi anlamıyorlar şunu
(974 puan) tarafından
Canım benle kavga ediyor kız kardeşimden çekinir bana dünyanin lafını söylüyor
(5,090 puan) tarafından
Sesini çıkarmadığın için işte
(974 puan) tarafından
Haklısın belkide canım
0 oy
tarafından
Kimse senin anneligime laf edemez kenfine bunu ettirme herkesin çocuğu annesine özel güzel senden iyi senin bebeğini kim bilebilir ben görsem alsam kucağıma ağlasa anmamam ne istiyor sende benimkini anlamazsin karışma de çocuğuma bazen annede olsa 
(974 puan) tarafından
İnan canım patlamak üzereyim de işte kız kardeşimden çekinir bana dünyanin lafını söylüyor
tarafından
Anne karışma benim çocuğuma de canım kalbini kırmadan anlamıyorlar sa mecbur kırılacak
(974 puan) tarafından
Aynen canım haklısın
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Anneligini konuştuğunda anne istersen ilk kendi anneligini sorgula düşün sonra anneligime laf et de gitsin
(974 puan) tarafından
Bunu dicem canım
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Sen susuyorsun cevap veremiyorsun diye konuşuyor. Sorun anneliginde değil. Senin susmanda. Bir iki cevap ver bak bakalım ağzını açabiliyor mu?
(974 puan) tarafından
Alindigimi biliyor ama hala susmuyo canım
0 oy
(463 puan) tarafından
Aynen dediğin gibi benim de galiba genel olarak böyle annelerimiz asla susmam tepkimi pat diye belli ederim ve inatla onun istediği ve dediği şekilde yapmam , hatta bir ara engelledim konuşmadım çünkü bu benim hayatım benim evim benim çocuğum, sonra engeli kaldırdım tabi oda anladı çünkü sessiz biri değilim o evde bana çok çektirdi şimdi ki hayatıma asla kimse müdahale edemez izin vermem kim olursa olsun 
(974 puan) tarafından
İnan bende bazen çekip gitmek istiyorum
(463 puan) tarafından
İnsanlara karşı çizgini çek kim olursa olsun
(974 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(479 puan) tarafından
Aynı sorun bende var ama ablam karışıyor banada yapacak bir şey yok hep kavga ediyoz tartışıyoruz ama anlamıyor isde karışma diyorum ben senden daha iyi biliyorum bu kadar müdahale etme yok anlamıyor 
(974 puan) tarafından
Aynı dile getiriyorum ama karışmaya devam ediyor
(479 puan) tarafından
Valla banada öyle karişilmaya devam ediyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 380 göst.
0 oy
8 cevap 266 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 388 göst.