0 oy
438 göst.
Aile kategorisinde (2,385 puan) tarafından
Ben miyondan açık ameliyat oldum kızlar 1 haftadır ayrı yatıyorum koltukta kız da (4 yaşında )babasıyla yatakta yatıyor neyse annem kayınvalidem var annem ayrı odada yatıyor neyse dün gece yatcaz çocuk inat ediyor uyumuyor  eşim hadi annesi gel sen de dedi bana ben daha cevap vermeden  

Sonra kaynanam sen git kızım bende namaz kılaym karyolaya gelir yatariz 3 umuz sabaha kadar ohh  dedi bende dedim annem git sen geliyorum ben dedim uyuyana kadar yattım yanına sizce bu sözde art niyet var mı ? Yani demesi gerekmez mi git kızım kocanın çocuğunun yanına uyut gel nispet yapar gibi ohh dedi bide 

Sizce yanlış mı düşünüyorum 

8 Cevaplar

+5 oy
(4,433 puan) tarafından
Aşırı derecede kaynanandan rahatsızsın, istisnasız her gün bir postun var. Neden gitmesini istemiyorsun? Mesela kayınvaliden e git yatır kızını deseydi de ameliyatlı halimle bana demiyor ki sen git yat ben uyuturum diye post açacaktın, adım gibi eminim. Belki gerçekten sen dinlen diye ben yatarım dedi.
(351 puan) tarafından
Aynen bence de bende çok görüyorum amaliyat olmadan başladı amaliyat bitti hala aynı istemiyorsan söylersin gider yada haber vermeyecektin amaliyat olacağını bende kaynanamı sevmem mesela kızıma doğum yaptığımda hiç kimseye söylemedik sezeryana rağmen şuan hamileyim yine öyle yapıcam sessiz sedasız keşke sende burda her gün dert yanacağına haber vermeseydin gerçi hoş gelmesede gelmiyo diye yazardın
(326 puan) tarafından
Artıladım valla doğru söze söz yok katılıyorum sana
(2,385 puan) tarafından
Kayınvalidesinden tek dert yanan ben miyim ne bu nefret ya . ! İstiyorum gitmiyor bacım sanki is görür gibi yapışıyor
(4,433 puan) tarafından
Gerçeği yazdım ben, konunun nefretle ilgisi yok. Ama anlaşılan sen her durumda kendini haklı gördüğün ve en ufak bir eleştiri ya da sana uymayan fikirde nefretmiş gibi değerlendiriyorsun. Bir de bu açıdan bak kaynananla olan ilişkine derim. İyi akşamlar.
(2,385 puan) tarafından
Yaşamayan bilmiyor işte bı şey demeyeceğim. İyi akşamlar
-Reklam-
+1 oy
(710 puan) tarafından
Bacim allah sana sifa versin insallah hemen iyilesirsin yoksa  ya sen kaynanani ya kaynanan seni bogacak istemiyorsan yolla gitsin hergun hergun bu neydi giiiii:)))
(2,385 puan) tarafından
Gitti çok şükür gönderdim bugün . Kız gitmek bilmiyor git diyorum yok
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Yani kayınvaliden ile aranızdaki muhabbete göre değişir. Şahsen benim böyle bir durumum olsaydı bunu nispet olarak görmezdim. 
(2,385 puan) tarafından
Aramız çok da iyi sıkı fıkı değil bana dönüp de ohh dedi yani .

İyi bile olsa aramız benim yatağımda işin ne senin
(2,734 puan) tarafından
Yani sonuç olarak sen kendi istediğini yaptın mı yaptın canım.  Takma gitsin. Bu kadar dert edilecek bir şey değil. Belki ohh demesi o an tersine gitmiştir.
(2,385 puan) tarafından
Ne bileyim gülüm ben gittim bugün bakışı değişti neyse ki gitti evine. Geçen sabah da ben kaldıraym kocanı ise diye kalkmış dedim ölmedim şükür o kadar yaparım yani ne bileyim
(2,734 puan) tarafından
Arada kayınvalideler oğullarını kıskanıyor canım. Ona denk gelmiş olabilirsin.  Aranız iyimiş akışına bırak canım sen yine tedbirli ol ama fazla düşme üstüne. Sen yine bildiğini yap. Sonuç olarak senin ailen. Geçmiş olsun bu arada.
(2,385 puan) tarafından
Aramız iyi değil ki gülüm 5 gün kaldı burda her gün bı atışma oldu
0 oy
tarafından
Ben bunda art niyet veya nispet aramam. Siz zaten başka yerde yatıyorsunuz, kayınvalide torunuyla kendi oğluyla yatsa ne olacak ki. Ohh mis gibi yatarız demek istemiştir belki kadın. Bence fazla alıngansınız üzgünüm 
(2,385 puan) tarafından
Olabilir de ben hoşlanmam başkasının yatağıma girmesine madem torunuyla yatmak istiyor alsın yanına yatirsin ohh denir mi ?? Oğluyla yatacak yaşı geçmedi mi ?? 33 yaşında herif :D
tarafından
size nispet yapmak için niye ohh desin ohh mis gibi sarılır yatarız demek istemiştir. Her Allahın günü oğluyla aynı yerde yatmıyordur herhalde. Kaldı ki eşiniz isterse 55 yaşına gelsin o kadının evladı oluyor. Diğer yorumlarınızdan anladığım kadarıyla sizde eşinizi kayınvalidenizle paylaşamama sıkıntısı var. Bence bu kadar fazla takılmayın
(2,385 puan) tarafından
Valla bende yok bacım o sorunda malesf onda var oldu olası küçümseme yok sayma derdinde geçen gün mesela kanamam var acile gitcez o diyor ki hadi benim baş sağlığına götür. Ben hoş karsilamam başka insanın yatağıma yatmasını . Mesela kıyafet olsun bı şey olsun hiç sevmez zevkimi. Yemek yaparım ben daha güzel yaparım demisligi var benim değil onun paylasamama sorunu var gezmeye, aldığı şeye kadar hesap sorar oğluna . Geçen hafta izinliydi benim için ne gerek varmış ölüyor musum mu ? Riskli geçirdim ameliyatı gitti geldi boşa izin aldın dedi sen olsan ne düşünürsün
tarafından
Ben dışardan biri olarak sadece yukarıda yazdığınız olay hakkında yorum yaptım, mutlaka onun da size karşı yanlışları oluyordur kızmakta haklı olduğunuz yerler mutlaka vardır. sadece yukarıdaki olay için art niyet nispet aramam dedim bana göre büyütülecek üzülecek bir şey değil ama herkesin tepkisi aynı olmak zorunda değil tabii
(2,385 puan) tarafından
Tabiki de teşekürler yorumun ve düşüncen için
0 oy
(3,815 puan) tarafından
Bence oradaki ohh size değil minnosa durumu cazip hale getirmek için denmiş bir ohh ,takılmayın hatta sizi rahatsiz etmesin evladiniz diye..Gecmis olsun bu arada.
(2,385 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Sen niye karyola da yation ki kızın ve kocanla neden yatmiyorsun.
(2,385 puan) tarafından
Dikişlerim biraz sıkıntılı ondan daha ayrı yatıyorum çok sağol canım
(2,547 puan) tarafından
Kaynanani yola gitsin ne faydası var ki canim
(2,385 puan) tarafından
Dün yolladım işte. Mahvetti beni o halde çocuğu ben giydirdim millet diyor sonra takıntı etti ne art niyet var eveli gün resmen gezmeye gittti kadın evdeki misafiri bırakıp
(2,547 puan) tarafından
Misafir dediğin annen mi kim vardı başka.esin gormuyormu bunları
(2,385 puan) tarafından
Yok kız halam 3 tane halam 1 kuzenim annemin arkadaşları geldi 5 6 kişiydik
0 oy
(304 puan) tarafından
Ben doğum yaptığım da ev 1+1 bizim annemler geldi bana yardıma ben eşim ve oğlum salonda yattık daha sıcak olduğu için salon annem babam bizim yatağımızda yattı nolacak ki büyümü yapacak eşimin anne ve babasını asla sevmem onlarda gelse yatmasınlar demem yatsın nolacak kaynanam eşim ve oğlum la yatsa neden yatıyorsun da demem annesi bu yaşına kadar büyütmüş ben oğlumun ayaklarını öperek büyütüyorum büyünce yanında yatsam ne olacak ki bir gün sonuçta kaynanam bana oh dese gerçekte nispet etse valla al oğlunu hadi bi gidin derim :) annesi eşime soruyor benim yemeğim mi eşinin mi ben eşime benim güzel olsada senin yemeğin de diyorum annesi sonuçta eşim de tabi senin diyo kaynanam bana nispet yapıyo tabi seni seçecek anne yemeği gibi varmı diyorum susuyo
(2,385 puan) tarafından
Ben başkasının yatağıma girmesine hoş görmüyorum malesef
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Ameliyat olmadan once basladi oldn devam ediyor onceden cok post aciyordn ama bana gore hakli sendin su siralar okade vok psot aciyorsnki kaynnanla ilgili arrik buyuttgnu dusunuyorm.bence sen sevmedigin icin her hareketi yada konusmasi batiyor sana.ya acik acik yuzune diceksn istemiyorm diye yada burda yazip durmjcaksn.herseyi tersine anliyorsn anneni el ustunde tutup kaynnayi gomuyorsn.kaynnan hakli demiyorm ama bence biraz sendede sorun var sanki biseylerj eksik anlatiyormussn gibi geldi bana.
(2,385 puan) tarafından
Neyi eksik anlaticam pardon ?

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 296 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 418 göst.
7 Eylül 2022 Aile kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,104 göst.
12 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,296 puan) tarafından soruldu

403,548 soru

12,090,288 cevap

36,382 kullanıcı

...