0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (915 puan) tarafından
Sorum yukardaki postta kızlar bilgilendirir misiniz

14 Cevaplar

0 oy
(628 puan) tarafından
Bilmiyorum canım post yukarı cıksın 
(915 puan) tarafından
Saol cmm
(628 puan) tarafından
Ne demek canım :)
-Reklam-
0 oy
(915 puan) tarafından
Posttt yukarı 
0 oy
(915 puan) tarafından
Bilen yokmu acaba 
0 oy
(915 puan) tarafından
..post yukarıyaaa
0 oy
(3,479 puan) tarafından

Neden böyle şeyler le çocuklarınızı tehlikeye atıyorsunuz ki zamanı geldimi minik kendi gelecek çocuk ya tersse içeriyi göremiyorsun sonuçta akışına bırakın lütfen 

(915 puan) tarafından
Cnm gittim ters değil ama artık nefes alamicak durumdayım rahatsızım yüruyemiyorum gelsin istiyorum arrik
(9,526 puan) tarafından
Kız nıye tehlıke olsun. 25 yıllık ebenin dediği seyler bunlar.
(398 puan) tarafından
Bide daha 37 haftalık post sahibi çok sabırsız
(9,526 puan) tarafından
37 de yaptı diyelim hemen olmaz zaten bunlar sadece yardımcı 36 dan sonrası erken doguma gırmez. Son haftalar gercekten sıkıntı
0 oy
tarafından
bitkisel şsylerden uzak durun diyorlar genelde gebeler için. kaç haftalıksınız? doğurmak mı istiyorsunuz? bol bol squat yapın hareketsiz kalmayın
(915 puan) tarafından
Cnm son ay ya ondan doktora göre diyor erken döllenme 39+0 bnm kendi hesabım 37+2 cnm yani ben çok kilo aldım aşırı nefes alamıyorum nerdeyde
tarafından
vakti geldiğinde zaten ansızın kapınızı çalar stres sıkıntı yapmayın siz. hakkınızda hayrlısı olsun
0 oy
tarafından
Bence doğal akışına bırak doğumu hızlandırmak başlatmak diye birşey yok bazen suni sancı bile işe yaramıyor 
(915 puan) tarafından
Tmm cnm çok saol
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Ada çayı tehlikeli eğer 37 yi gördüysen hurma ye doktor kendi demisti bana 
0 oy
(14,636 puan) tarafından
yok yok baslatmiyor doktoruma da sordum hayir kullanma dedi ki oyle yaptim kendi sancim geldi 39.6 da 
0 oy
(533 puan) tarafından

Komşum da senin gibi dedi hiç sabretmedi bugün gitti özelde sezeryanla doğum yaptı. 38+3 de. Ben 39+5 kadar bekledim ama hiç yerinde durmadım hep hareket halindeydim. Kanamam oldu hastaneye gittim 1 cm açılma vardı önceden düşük tehlike vardı Dr dedi önce gelmesin diye çabaladık şimdi gel eye niyeti yok hanım Efendi'nin :D. Suni sancı ile doğumu başlattılar doğumun oldu kanamam olmasaydi beklerdik yine :) bekle canım benegin cani nezaman gelmek isterse gelir günlerin zaten bugün yarın dogurursun okadar sabrettin biraz daha sabır bir nefeste kurtarsın rabbim saglikla kucağına alırsın inşallah 

0 oy
(9,526 puan) tarafından
Adacayı ahududu yaprağı çayı başlatıyo diye biliyorum 
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Bu gibi caylar oturdugun yerden hoop dogumu baslatmaz.(bana kalsa bi faydasi da yok) Normal dogum istiyorsan yapacagin tek sey son haftalarinda hic oturmamak. Bol hareket dogumu baslatir. Ben iki dogumumu da bu sekilde baslattim hatta ikincisinde sanci vs hic yoktu. Doktorum bu hafta dogurman lazim dedi bebegim iri diye. O hafta bol yuruyus evi komple sil supur derinlemesine cam bile sildim. 1 hafta sonra(38 haftaydi tam) 4 cm ile dogum baslamis demisti doktorum, o gun dogurdum.
0 oy
tarafından
Ay öyle birşey mi var kız 33 haftalığm 32 den beri ara ara kekik çayı yapıp içiyorum 
0 oy
(398 puan) tarafından
Daha 37haftaliksin niye acele ediyorsun ki 40,41,e kadar yolu var 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
30 Mart 2021 Aile kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 126 göst.
20 Mayıs 2022 Aile kategorisinde mehal (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.