0 oy
512 göst.
Aile kategorisinde (87 puan) tarafından
Merhaba kızlar bu soruyu bir arkadasim adına soruyorum arkadaşım çalışıyor ve çocuğuna bir bakıcı buldu ama bakıcı eve gelmeyip kendi evinde bakmak istiyor arkadaşımda yeni tanidigi biri olduğu için kadınin evine kamera koymak istiyor ama çekiniyor acaba ayıp olur mu diye kamera fişli bir kamera çocuk kamerası tarzında basit bir şey sadece çocuk evdeyken takılacak fişe ve sadece kadın bakacak kameradan kocası bakmayacak ama yine de ayıp olur mu diye düşünüyor bunu kadına nasıl söylemeli veya sizce bu ayıp bir şey hiç dememeli mi teşekkür ederim uzun oldu kusura bakmayın fikrinizi almak istedim

11 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Asla güvenip izin vermem bakacaksa kendi evinde baktirsin. Yarın öbür gün o çocuğa Allah korusun bisey olursa vebali annesinin olur. 
(87 puan) tarafından
Zor durumda kalmışlar baya aradilar bulamadılar eve gelip bakacak birisini teşekkürler
tarafından
Rica ederim. Hicbirsey çocuktan daha önemli değil bana göre. İnsan annesine babasına zor güveniyor. Sapığı var hersey var
(87 puan) tarafından
Canım tanıdığım için biliyorum ekonomik durumları çok kötü karı koca asgarî ücretli kiradalar o yüzden mecbur kaldılar ama yinede çocuk daha önemli haklisn
tarafından
Rabbim yardımcıları olsun canım
(5,471 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
-Reklam-
0 oy
(409 puan) tarafından
Güvenmiyorsa yeni tanıyorsa vermesin bence kaç yaşında çocuk okula gönderebilir daha güvenli en azından 
(87 puan) tarafından
Çocuk küçük canım mecbur birine vermeli ekonomik sorunları var kreşe de veremez
(87 puan) tarafından
Teşekkürler
(409 puan) tarafından
Anladım pek ayrıntılı bilgi olmayınca bu posta göre cevap verdim
(87 puan) tarafından
Teşekkürler yinede
(409 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(898 puan) tarafından
Bence çocuğu hiç vermemeli. Kadin başka çocuğa da bakıyor olmalı ki kendi evinde bakmak istiyor. Yani ben bakıcı olsam ve evine kamera takacağız deseler kabul etmezdim. Bakıcı da kabul etmez büyük ihtimalle. Bakıcı yerine tam gün kreşe verse daha iyi olmaz mı?
(87 puan) tarafından
Küçük canım çocuk bide ekonomik sorunlarj var teşekkür ederim fikrin icin
tarafından
Genelde başkasının evinde rahat etmiyorlar o yüzden kendi evlerinde bakmak istiyorlar. Allah göstermesin evimden şu kayboldu demesin kimse diye . Birde hem evimin işini yapayım çocuğu da aradan cikartayim düşüncesi .
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Herhalde Türkiye de yaşamıyor. Yoksa bu soruyu sormazdı. Pardon da siz çocukları sokaktan mı topluyorsunuz? Bu bakıcı 4/4lük olsa bile bunun evine giren çıkanı n yapacak acaba? Asgari ücret alacak diyorsun arkadaşın için. En az yarısı bakıcının. Otursun evinde,evden iş yapmanın yollarını arasın. Az olur belki ama bakıcı parasıda düşünce belkide kafa kafaya gelir. Kamera kabul etmezse o da kabul etmesin. Ayıp falan değil ben olsam sorardım 
(87 puan) tarafından
Teşekkürler cevabınız için
0 oy
(704 puan) tarafından
Neden ayıp olsun  sonuçta kadını tanımıyor .ve ona canını emanet edicek çok kötü bir cagdayiz zaten
(87 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(108 puan) tarafından
Güvenip nasıl gönderecek zaten kanunen de suç bu yapmak istediği kadına sigorta bişey yapmayacak bide evine kamera takacak kadın bir dava açsa var yaa ...... Neyse çok küçük yaştaki çocukları alan özel kreşler de var kadına para vereceğine oraya versin daha güvenli
(87 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(722 puan) tarafından
Kabul edenler var tabiki direk bu şekilde teklif yapanlar bile var fakat ben asla baskasinin evinde bakılmasını istemezdim. Kendi evimde heryer kamera olmasına rağmen sikiltilar yaşadık. Kadına misafir gelecek kadın evinin işini yapacak bir sürü terane uyutup uyutup rahatlarina bakma derdindeler 
(87 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Ben bakıcı yerinde olsam kabul etmezdim yanlış anlamayın ama karşı tarafın niyetinide ben bilemem sonuçta kamera olayı herkese masum gelmeyebilir bu benim düşüncem arkadaşın kendi evinden baktırsa sorun olmaz ama kendi evimde bakacaksam sadece kadın dahi baksa kabul edemezdim en iyisi kendi evine çağırması bence 
(87 puan) tarafından
Teşekkürler canım
(2,196 puan) tarafından
Birşey değil canım
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Başkasının evine kamera takamaz. Özel hayatın gizliliği diye bişey var. İlla bakıcı tutulacaksa kendi evinde baktirsın kendi evine taksin kamerayı. Yarın birgün bişey olsa kadın inkar etse kamera taktigindan haberim yok diye o zaman sıkıntı çıkar 
(87 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Tabii ki ayıp olur kadının kendi evi sonuçta orası bu kadar güvenmiyorsa arkadaşın kendi evinde bakacak bir bakıcı bulsun

Yani ben hiç zannetmiyorum kadının kabul edeceğini
(87 puan) tarafından
Kendi evinde bakacak hiç kimseyi bulamadı maalesef o yüzden bunu kabul etmek zorunda kaldı bir aydır bakıcı arıyorlar teşekkürler yonede
0 oy
(1,401 puan) tarafından
Bizim akrabada aynı bu şekilde yaptı fiyatıda iyiydi kamerasını söyledi kadın kabul etti görüntülüde aradı 1 sene böyle idare ettiler çocukta baya alıştı onlara dili bile açıldı bence abla kızımı ya da oğlumu izlemem gerekiyor ne yapıyor nasıl diye iznin olursa kamerasını koymak istiyorum bakıcıya hiç vermediysede bundan öncede bakıcıya verdik onda da koyuldu mecburi birşey Allah korusun başına birşey gelir falan ne siz vebale girin ne de ben gireyim desin.
(87 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,031 göst.
7 Ağustos 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 959 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 484 göst.
+1 oy