0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (261 puan) tarafından
Kızlar selam Oğlum 5 yaş 4 ay 5 buçuk sayılır yani. Bugün kahvaltı yaparken dişimde bisey var anne dedi bir baktım alt ön dişi sallanıyor. Bu yaşta normal mi erken değil mi? Bildiğim kadarıyla bir yere vurmadı ağzını vursa bana söylerdi. Doktora götürmem gerekir mi? Bir de oğlum ilk dişlerini de çok erken çıkarttı 4 ayına girdiği gün 2 dişi patlamisti acaba ondan dolayı mi erken dökülüyor.  Bilen ya da başına gelen varsa bana yardımcı olabilir mi ?

5 Cevaplar

0 oy
(11,206 puan) tarafından
normal canım 
(261 puan) tarafından
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(2,991 puan) tarafından
Çok normal bizde 5 bucuk yasindayiz 2 tane çıktı geçen ay
(261 puan) tarafından
Ay maşallah. Ya önce bir sevindim oğlum büyüdü diye sonra telaş yaptım acaba normal mi erkenden olması diye
(2,991 puan) tarafından
Artık büyüyorlar canım biz birini kendimiz cektik birini doktor çekti alttan 2 dis gelmiş
(261 puan) tarafından
İnşallah kolayca çıkar tesekkur ederim
0 oy
(1,761 puan) tarafından
Valla cnm bende erken diyodum ama gecen hafta alt ön dişi sallanıyordu düştü şimdi yanındaki de sallanıyor oda çıkar bir kaç güne. Benimkide 5 yaş 3 ay banada çok erken geliyo ben 6 yaşında düşer demiştim ama arkadaşınınkide düşmüş benimki birde erken diş  çıkarmıştı bebekken onlada alakalı olabilir
(261 puan) tarafından
Evet işte bizim de erken dis çıkarmıştı 4 ayına girdiği gün 2 dişini de aynı günde çıkarttı hatta etrafımda ki insanlar o zaman söylemişti dişleri erken dökülür diye benim de aklıma o geldi. İyi ya başkaları da varmış bizim gibi içim rahatladı
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Evet çok normal benımde kızım 6 yaşında iki dişi sallanıyordu ben çıkardım ☺zaten düşmek üzereydi yemek yerken acıyor diyordu çektim
(261 puan) tarafından
Daha bugün sallanmaya başladı azıcık daha sallansin öyle çekerim şimdi agrir yoksa
(2,965 puan) tarafından
Tabi canım anlarsın zaten tam çıkacak konuma gelince saniyelik işlem zaten hemen çıkıyo acımıyo bile
(261 puan) tarafından
Ay inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Ya bende seyi merak ediyorm 5 yasnda oglum arka disleri curuk onlarda dokuluyomu acaba bilen varmi
(261 puan) tarafından
Bazı dişler dokulmuyormus galiba ama hangileri bilmiyorum valla. Neden çürüdü disleri süt çok mu içiyor
(1,627 puan) tarafından
Evet süt cok iciyo ama ondan diyemem cikolata da cok yiyo cunku
(261 puan) tarafından
Sütte ki demir emilimini saglayamadiklari için mi ne çok dis çürütüyormus. Yoksa bizim ki de çok çikolata yiyor dislerini de ancak ben söylersem fırçalar alışkanlık haline getiremedi daha ama çürük gibi bir sorunumuz yok. Etrafımda genelde çok sut içen cocuklarda çürük sorunu görüyorum ondan sordum direk sut içiyor mu diye
(1,627 puan) tarafından
Ilk defa duydum ama benimkiler 1 yasindan sonra süt e alisiyo yemek de yiyo ama süt hep ön planda kizim mesela 13 aylik o da süt e basladi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde 51&MN&23 (90 puan) tarafından soruldu

404,547 soru

12,118,931 cevap

36,468 kullanıcı

...