+1 oy
621 göst.
Aile kategorisinde (182 puan) tarafından
Kizlarr dogumuma az kaldi kaynanamla gorumcem yardima gelelim temizlige dediler ay hic beklemiyordum o kadar cok temizlik yaptilar ki evde duvarlari koltuklari heryeri sildiler temizlediler ütülerimi yaotilar bebek icin. Buzluguma yemekler yaptilar dogum sonrasi icin limonata aromasi biber dolmasi buzluk böreği yaptilar.  Allah razi olsun kiz ben hic beklemiyodum şok oldum cidden. Ama bi isleri olsun bende asla geri durmucam.dedim gorumcemin sunneti var benim.dogumdan sonra 2 aylik olcak bebegim.bende diyorum ki cocuklari kendi anneme birakip yardima gideyim.sunnet öncesi ona nasil olur sizce? Sizde durumlar ne kiz kaynanamdan ozellikle beklemiyodum ben valla kendi annem.calisiyo diye gelemedi

25 Cevaplar

+2 oy
(2,060 puan) tarafından

Okurken ben bile mutlu oldum <3 inşallah hep böyle iyi olurlar. Sende güzel düşünmüssun dediğini yap bence.

-Reklam-
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Bunun minnetini hep taşı yüreğinde. Ne güzel yapmıslar canım. Ailesiniz artık neticede karşılığa bakmamalı herşey
(182 puan) tarafından
Vallahi Allah razi olsun kiz cidden ben hic aramicaktim bile zahmet vermek istemedim kimseye Allahim önlerine cikarsin insallah
0 oy
(362 puan) tarafından
Ne güzel canım çok sevindim senin adına tabi ki bu minnetinin karsiligi olmalı dediğin gibi yap çok güzel olur
0 oy
(5,987 puan) tarafından
Sagolsunlar . Sen sagsaglim doğumunu yap  . O gün gelsin bakarsınız sünnet için
0 oy
tarafından
Bende evi nasıl temizlicm diye düşünüyorum zavallı ben evim kalktı gidiyor 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Allah bin kere razı olsun onlardan ne guzel insanlarmis onlar öyle 

Bence de canım onun sünneti olduğu zaman sende ona git yardım et 

Keşke bana da böyle yardım eden olsaydı daha çok sorun yaratıp hastanelerde yattım kaynanam yüzünden 

Yüksek tansiyon hastasıyim bebeğimin ve benim ölüm riskiniz vardı 19/9 19/10 oluyordu gram faydasi dokunmadi aynı apartmanda yaşıyoruz üstelik bir günden bir güne kapıma yemek bile bırakmadı 
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Yemek olarak neler yaptılar buzluk için.bende 37+5 haftalık oldum bende yapayım 
(120 puan) tarafından
Bende bekliyim bende hazırlık yapıyorum doğum içinde
0 oy
(12,567 puan) tarafından
Kız mutlu oldum okuyunca burada bir haltı beğenmeyenler yanında Allah razı olsun diyen birini görmek çok hoşuma gitti.
0 oy
(14,636 puan) tarafından
hay masAllah ne guzel kiz bende tek yaptim :D 
0 oy
tarafından
Maşallah diyelim canım yapması gerekenleri yapmışlar sende her zaman onların yanında olursun 
0 oy
(1,109 puan) tarafından
20nci haftadan sonra sıkıntılı süreclerim oldu iğnelerle erken doğumu durdurdular. Altlı üstlüyken ne 1 kap yemek gördüm ne doğumum olacak diye evime bir temizlik. Taşındım tasinirken ne bir işin ucundan tutalım dediler ne evladına biz bakalım sen işini yap dediler. Evime yerleştim yine aynı... Halbuki eşimle ben de neler neler yapmazdık. Sağ olsunlar uykuda olan kişiyi uyandırdılar. Şimdi de ben onların bize yaptıkları gibi muameledeyim. Allah kimseye düşürmesin. Senin adına çok sevindim bence de bebeginle dahi yardıma gidebilirsin gözün arkada kalmaz her şey karşılıklı sonuçta. Senin oraya gitmen dile getirmen dahi onları sevindirecektir
0 oy
(106 puan) tarafından
Valla helal olsun onlara bende 36 haftalık hamileyim eşimi bekliyorum temizlik için başka şehirde calisiyor. Aile apartmaninda oturuyorum yanlarında söyledim temizlik yapacağım seni bekliyorum ne diye hiç oralı olmadilar. 16 aylıktan kızım var. Ona bile bakmıyorlar ben kendim yapayım. Konusu olunca temizliğin aman ne gerek var diyor kaynanam dengesiz. Eşimin yanindaydim bende başka şehirde perdelerim simsiyah olmuş gördüler de hiç yapalım edelim demiyorlar. Hadi kaynanam yaşlı görümcemde diğer eltimin kölesi koluna bir bilezik yaptılar dile onun kıcında dolaniyor :)
0 oy
(16,532 puan) tarafından
Benimkiler de annem şehir dışından geliyordu gelip bulaşıklarımı görsün diye özellikle dokunmamışlardı ertesi gün annem gördükten sonra görüncemle annem beraber yıkadı 
0 oy
(1,202 puan) tarafından
Helal olsun o kaynamaya gorumceye Bn doğum yaptım Bi ymk getirenim olmadı:(((((
0 oy
(351 puan) tarafından
Öp başına koy valla görümcem üst katımda kaynanam bi alt sokağımda ne halde olduğumu bilmezler kızımın doğumunu doğum yapıp eve geldikten sonra komşulardan duydular şuan 34 haftalığım bunda da öyle duyacaklar 
0 oy
(409 puan) tarafından
Benim görümce yok elti çok kaynana da harbi dilli kaynana hiç yardımları dokunmadı dokunmasın da hiç birinin zaten oğlundan da hayır yok bıraktım gidiyor cehenneme gidesice... 

Şuan görünce okuyunca imrendim maşallah ne güzel tabi ki git bence 1 saat bile yardım etsen ne güzel olur. Değerlerini bil valla bizimkiler akbaba hepsinden nefret ediyorum Allah bildiği gibi yapsın diyorum.
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Maşallah diyelim de nazar değmesin :) 
0 oy
(695 puan) tarafından
Bende bekledim görümcelerimden ama arayıp sormadılar bile 10 gün oldu doğum yapalı hala bile bir tencere yemek kaynatıp getirmediler onlar bana 1 adım atsaydı ben 10 adım atardım ama malesef duvarları kendileri ördüler bende bundan sonra ona göre davranırım 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
İki aylık bebeği nasıl bırakıcaksın emzirirken canım elinden geleni yap yinede ama bebeğini de ihmal etme 
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Ay ben okurken sevindim benimkiler asla yardım etmediler hamile halimle 8 kişi ağırladım Anamur sıcağında ama kv geçen birisine diyordu hamileyken her insan yapamaz diye sanki ben yapmamışım gibi hele ki gr yaptıysa daha çok sevin benimkilerin elinden iş gelmez ancak kıskançlık yapar lar bence nazar olursun fazla dile getirme 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 639 göst.
13 Nisan 2022 Aile kategorisinde ilayda4646 (854 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 505 göst.
9 Ocak 2023 Aile kategorisinde Zeyno Arslan (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 312 göst.
30 Nisan 2021 Aile kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 476 göst.