+1 oy
622 göst.
Aile kategorisinde (182 puan) tarafından
Kizlarr dogumuma az kaldi kaynanamla gorumcem yardima gelelim temizlige dediler ay hic beklemiyordum o kadar cok temizlik yaptilar ki evde duvarlari koltuklari heryeri sildiler temizlediler ütülerimi yaotilar bebek icin. Buzluguma yemekler yaptilar dogum sonrasi icin limonata aromasi biber dolmasi buzluk böreği yaptilar.  Allah razi olsun kiz ben hic beklemiyodum şok oldum cidden. Ama bi isleri olsun bende asla geri durmucam.dedim gorumcemin sunneti var benim.dogumdan sonra 2 aylik olcak bebegim.bende diyorum ki cocuklari kendi anneme birakip yardima gideyim.sunnet öncesi ona nasil olur sizce? Sizde durumlar ne kiz kaynanamdan ozellikle beklemiyodum ben valla kendi annem.calisiyo diye gelemedi

25 Cevaplar

0 oy
(3,351 puan) tarafından
Helal olsun onlara valla senin adına sevindim, böyle bir zamanda yapılan iyilik asla unutulmaz. Birde lohusayken. Allah razı olsun onlardan 
-Reklam-
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Ayy ne güzel maşallah ❣️ benim kaynanam da eline bı bez alıp tozumu silmedi
0 oy
(6,731 puan) tarafından
Şunu okumak gerçekten mutlu etti beni bizde böyleyiz Allah razı olsunlar o yüzden kimin neye ihtiyacı olursa elimden geldiğince bende yardımcı olurum 
0 oy
tarafından
Benim kaynanam da Allah razı olsun herşeye annem gibi yetişir görümcem yok malesef 
0 oy
(10,495 puan) tarafından
3 çocuk doğurdum hiç bişeylerini görmedim 2 normal 1 sezeryandim halbuki kaynanamla 4 sene yaşadık 23 kişiydik evde çoğu erkek saba 7 de kalkar akşam 12 ye kadar ayaktaydım ne yemekleri biterdi ne temizliği ne çamaşır ütüleri ben onlara Bi nevi işçi gibi çalıştım onlar bana hiç yapmadılar şimdi olsun diyorum minnetleri yok üzerimde 

ALLAH razı olsun gelmiş yapmışlar kıymet bil bak sende ne güzel düşünmüştüm bencede git yapdım et

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 639 göst.
13 Nisan 2022 Aile kategorisinde ilayda4646 (854 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 505 göst.
9 Ocak 2023 Aile kategorisinde Zeyno Arslan (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 312 göst.
30 Nisan 2021 Aile kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 476 göst.