0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (445 puan) tarafından

Kızlar benim evim kira odama dekor yapmak istedim ama olmuyor bir türlü çünkü eşyalar farklı zamanlarda alındı birbiriyle uyumsuz ben TV altına ortadaki masayı koydum alan küçüldü doğalgaz sobasınin önüne koysam ısı kaybı oluyor bı kaç parça biseyler alicaktim uyum olmaz diye vazgeçtim odamin halisi var ama çocuğa vc eğitimi verdiğim için kaldırdım  doğalgaz sobası olan tarafı ölü alan asla kullanamıyorum böyle nasıl yada tavsiyeleriniz varmı ben ne alabilirim ne yapabilirim neler gerekir yada çıkarmam gerekir yardımcı olurmusunuz

image

image

image

image

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(3,572 puan) tarafından
Daha geniş açıdan çeker misin canım bu şekilde hiçbir şey anlaşılmıyor ki koltuklar sehpalar falan var ayrı ayrı hani eşyalarım güzel mi diye soruyorsan eşyaların güzel
(445 puan) tarafından
Canım oda küçük olduğu için en geniş açı bu cekebildigim eşyalar değil canım hani ölü alanları filan nasıl değerlendiririm birde TV altına unutemi masami daha iyi olur dedim dekor olarak ne eksik diye sordum teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,466 puan) tarafından
Tv altına ünite daha iyi ama diğer eşyalarla bence çok uyumlu değil. Berjerin olduğu duvara kitaplık yapabilirsin raflardan, Diğer duvarlara ince resim rafları var onlardan al 2-3 sıra şeklinde koy, çerçeveli ama farklı boyutlarda çerçeverle tabi resimlerinizi koyabilirsin. Duvarların çok boş kalmış. Tv çok yukarıda ve boş kalmış mesela o duvar. Bir iki raf ve süs olabilir. 
(445 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim dediğin gibi degerlendiricem TV yukarda kalma sebebi çocuk ilk zamanlarda çok oynuyordu cekistiriyordu biz o yüzden yukarı aldık ama kötü duruyor artık pek dokunmuyor TV yebiraz daha aşağı alicam

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,319 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.
0 oy
6 cevap 341 göst.
0 oy
10 cevap 380 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Havva37 (240 puan) tarafından soruldu

405,725 soru