0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından

Kuzenimin düğünü var erkek tarafında gündüz olacak bu uyar mı acaba. Pazar düğün zaman kalmadı birde büyük beden zor buluyorum diye aldım. Altına şeffaf bantlı topuklu terliklerim var birde onları giysem olur mu acaba. 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(2,566 puan) tarafından
Çok gündelik duruyor 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kuzen için basit gibi duruyor canım 
(603 puan) tarafından
Kendi tarafimizda giymek için abiye aldım canım. Erkek tarafınin düğününe sabah erken arabayla gidicez. Kuaföre gitme şansım olmiycak. Bende çok beceremem en fazla sade bir topuz veya at kuyruğu yapabilicem o yüzden çok abartı olmasın dedim. Bir de gerçekten bulamadım :(
tarafından
He o zaman güzel olur canım
0 oy
(112 puan) tarafından
Düğün için basit duruyor ama giyim tarzınız ya da düğüne gidecek olanlar nasıl giyinir bilmiyorum tabii bir de düğün nerde nasıl olacak o da var. Şık bir yer için basit duruyor ama giyilmez mi giyilir tabii ki 
(603 puan) tarafından
Ya başka şehirden sabah arabayla gidicez düğün yerine. Kuaföre gidemiycem. Kendim yapıcam saçımı falan. Kendi tarafimizda giymek için abiye aldım canım. Deniz kenarında açık yerde olcak diye biliyorum
(112 puan) tarafından
O zaman neden olmasın takılar saç makyaj ile desteklenirse güzel gözükür
0 oy
(9,886 puan) tarafından
Çok gündelik Durmuş Bence bir de kilolu göstermiş sanki ya da bol gibi duruyor bilemedim
(603 puan) tarafından
Normalde kiloluyum canım burda zayıf bile çıkmışım kendim çektim diye sanırım. Ya kendi tarafımızda giymek için abiye elbise aldım. Kuaföre gitme şansım olmıycak. Sabah baska şehirden arabayla gidicez düğüne. En fazla düz topuz veya at kuyruğu yapabilicem o yüzden daha sade olsun dedim zaten kendi tarafımızda abiye giyicem diye
(9,886 puan) tarafından
Anladm canm, ayakkabı makyajla vs guzelleştirwbilrsin☺️
0 oy
(213 puan) tarafından
Büyük beden zor buluyorum demişsin ama fiziğin bence normal canım neden öyle dedinki he bide elinde bi tek bu secenegin varsa her sekil ayakkabi taki sac makyaj bi hava katarsin merak etme bide gündüz ya efil efil yaza uygun gayet bence canım
(603 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ama burda kendim çektim diye daha zayıf durmusum yoksa kilom çok. Kuaföre gitme şansım olmıycak sabah erken başka şehirden gidicez. Kendim düz bir topuz veya at kuyruğu yapabilicem o yüzden de abartı olmasın dedim. Kendi tarafımızda abiye aldım
(213 puan) tarafından
Ozaman bence gayet yeterli ya ne olacak herkez olay şekilde elbiselerle gelmicekya amaan cokta takmamak lazim inan kendin rahatsan hersey bitmistir salla gitsin
0 oy
tarafından
Ayakkabıyla takiyla güzelleştire bilirsin 
(603 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 362 göst.
13 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 564 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,138 göst.
0 oy
47 cevap 1,379 göst.
27 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu

405,598 soru

12,152,467 cevap

36,573 kullanıcı

...