0 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,209 puan) tarafından
10 haftalık hamileyim 8.haftada muane oldum tansiyon ilaci fln verdi triodlerim de yükselmiş ilk hamileligimde gebelik zehirlenmesi yaşadım erken doğum oldu çok şükür çocuğum iyi 2 buçuk yaşında ama Bn bu aralar çok korkuyorum  kaybetmekten karnımda ya bsy olursa ya kaybedersem  gibi düşünceler hep korkuyorum  korktum için kendime kızıyorum  resmen kötüyü çağırıyorum gibi hissediyorum  bu düşüncelerden nasıl kurtulcam rahatlamak istiyorum psikolojim bozulmuş kendime kızıyorum da bunları düşündüm için allahım  sağ salim kucağıma almayı nasip etsin lütfen fikir verin 

9 Cevaplar

0 oy
(1,209 puan) tarafından
Uyanık olanınız yokmu kzlar 
-Reklam-
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Uyku tutmadı resmen :(
0 oy
(4,054 puan) tarafından
Çoğu hamilede bu korku oluyo bence ilk hamileligimde bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum ikinciye hamile kalınca 9 ay acaba yine aynısı mı olacak düşüne düşüne geçti üçüncüye hamile kaldım hiç aklıma bisey getirmedim dünyanın sonu değil ya dedim dua ettim çok şükür bi sıkıntı yasamadan dogumumu yaptım.Bende şöyle Bi korku vardı sadece acaba ikinci dogumum nasıl olur ilki gibimi olacak ya ikinamazsam bebeğe bisey olursa diye düşündüm tabi ki korktuğum gibi olmadı dogumum çok kolay oldu sende düşünüpte hamileliği zehir etme kendine stres tansiyonunu daha çok etkiler olmayacak şey varsa da olur
(1,209 puan) tarafından
Valahi zehir ettim bu oki haftayı kendime
(4,054 puan) tarafından
Aklına bile getirme çok şükür Bi çocuğun daha varmış ona yogunlas
0 oy
(672 puan) tarafından
Ah canım ikinci bebeğimi kaybettim ya anlıyorum korkmanı kendimi sakin tutuyorum bende 
(1,209 puan) tarafından
Basin solsun cnm Rabbım tekrar nasip etsin
(672 puan) tarafından
Saol canım hamileyim zaten ondan giriş yaptım buraya
(1,209 puan) tarafından
Kaç aylık cnm hyrli olsun
(672 puan) tarafından
4 aylık canım teşekkür ederim
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Hamilelik psikolojisimi acaba
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Kaygılar ve stres normal mi bde aşırı mutsuzluk oluyor
0 oy
(331 puan) tarafından
Hamileyken ben de öyleydim sürekli bir şey oldu mu acaba iyi mi diye düşünüyordum korkuyordum. Hamileliğim boyunca hep korkuyla yaşadım kontrole gittiğimde rahatlıyordum çıkınca acaba şimdi bir şey oldu mu diğer kontrole daha çok var ne yapacağım diye düşünüyordum 
(1,209 puan) tarafından
Hamilelik psikolojisi işte kafaya takacak  bsy buluyoruz  hiç bsyi takmamak lazim
0 oy
(153 puan) tarafından
Canım sen sürekli kendini başka bişey ile meşgul etmeye çalış. Çocuğunu al parka komşuya filan git mesela. Ya da elişi yapmayı biliyorsan elişi bişeyler yap kafan dağılır. İyi gelir bak görürsün. Bende hamileyken çok bunaldığım zamanlar etamin işliyodum o kadar iyi geliyodu ki. Bir ara da supla ördüm kafam onunla meşgul olunca başka bişey düşünmüyodum ☺️
(153 puan) tarafından
Kolay aslında YouTube'a pullu supla yapımı yazıp izleyebilirsiniz ☺️
(1,209 puan) tarafından
O ne kız ilk defa duydum
(153 puan) tarafından
YouTube yaz bak görürsün ben çok severim böyle incik cikcik şeyleri ☺️
(1,209 puan) tarafından
Ay çok güzel şeyler vardı ama Bn pul sevmiyorum ya o supla denilen şeyler güzel ama
(153 puan) tarafından
Evet işte bakıp kendi zevkine göre bişeyler bulup kafanızı dağıtmak için yapabilirsin. İnan bana çok iyi gelicek.
0 oy
(2,203 puan) tarafından
İlk hamilelikte gebelik zehirlenmesi ile burun buruna kaldım hatta hastanede bile yattım 4 gün tansiyon yüzünden bana ilaç falan da vermemişlerdi neyse ki protein kaçağı çıkmadı o zamanlar ama canım karbonhidrattan uzak dur tuz tüketme ödem olmamasına dikkat et birde yüksek riskli sayildigim için haftada 4 gün doktora gitmek zorundaydım kendini kötü hissettikce evine yakınsa hastane git 
(1,209 puan) tarafından
Cnm bnde zehirlendim ama baktılar tansiyon düşmüyor hemen ameliyata Aldılar şuan tuzu braktim azıcık ama karbonhidrat kullanıyorum ya ilk gebelikte çok erken  ödem oluşmuştu ama ilkinde çok cahillik yaptım tuzu mdem bulanıyor diye tüketiyordum aşırı tuzlu şeyler yerdim  kimseyi dinlemezdim kötü Bi tecrübe oldu üzülüyorum ama şuan elimden geldiğince dikkat ediyorum  hastane çok uzak bde randevulu sistem sıra alsamda çok bekliyorum 2 yaşında çocuğum da var hiç yerinde durmaz eşimle gdip geliyoruz Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
20 Mart 2022 Aile kategorisinde Fatmafatih3441 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zehra yasin art (778 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 306 göst.
+1 oy
9 cevap 345 göst.

405,533 soru