Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Anaokulu öğretmeni böyle dedi sizce
0
oy
1,061
göst.
6 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Oğlum Ekim doğumlu 71aylik olacak yani okula baslatsam mi dedim bilişsel olarak hazır ama sosyal yönü eksik girişken değil o yönü el becerisi vs degissin bir yıl ertele dedi kafayı sen yersin dedi büyük gitmek herzakan iyidir dedi hak verdim ben sizcede öyle mi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
21
Cevaplar
0
oy
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
En İyi Cevap
Allah'ım bana sabır versin bu eşime ayar oluyorum yaa şimdide ver gitsin yapar diyor yapamaz daha 71aylik Eylül sonunda olcak yaa diyorum sürekli kafamı karıştırıyor zaten vicdanen rahat olamıyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+2
oy
6 Ağustos 2024
Senemerken
(
988
puan)
tarafından
cevaplandı
Sınıf öğretmeniyim okul öncesi öğretmeni ne diyorsa dinleyin sonuçta sınıfta çocukla o zaman geçiriyor biliyordur çocuğunuzun durumunu
7 önceki yorum göster
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Çizgi çalışması harf sayı yazımı yapıyor ama sıkılıyor sadece bununla kalmicakki okulda okuduğunu anlama vs bu yönleri eksik tam olarak guvensem yoksa sayıları bilir belki 5000binlere kadar sayar toplama çıkarma küçük rakamlarla yapar
6 Ağustos 2024
Bebeklerim
(
297
puan)
tarafından
yorumlandı
14 ekim 2018 teşekkür ediyorum
6 Ağustos 2024
Güneş ☀️
(
14,209
puan)
tarafından
yorumlandı
Tuanalina@ benim kızım da 27 Şubat 2020 doğumlu bu sene kreşe gidecek eşim seneye de gönderelim diyor ilk oluş için erken diyor bende bilmiyorum 68 aylık oluyorlardı galiba
2026 eylül de 6 yaşında oluyorlar
7 Ağustos 2024
Senemerken
(
988
puan)
tarafından
yorumlandı
2020 doğumlu olup bu sene anaokuluna gönderecek seniz 2 sene anaokuluna gider seneye 1.sinif imkansiz
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Anladım teşekkür ederim:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
6 Ağustos 2024
Hayaldunyasi04
(
55
puan)
tarafından
cevaplandı
Anaokulu öğretmeni bilir bnce doğrudur. Ama büyük gitmek her zaman iyi değildir. Ortaokulda çok büyük oluyorlar bı anda ergenliğe giriyorlar diğerleri tarafından dislaniyorlar bu durumda. Ortaokul öğretmeniyim bildiğim için söylüyorum
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım dışlanma küçükken yanı şimdide olur illa ki 2017liler olacak sınıfta onlar bile arasına almıyor buyukken bunu telafi eder ama küçükken beceremez içine kapanır diye düşünüyorum bilmiom
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
6 Ağustos 2024
GizemGY
(
112
puan)
tarafından
cevaplandı
Şu anki düzene göre ne kadar erken giderse o kadar iyi 12 yıl öyle gidiyor ünite gideyim dese 4 yıl daha doktora bilmem ne yapayım dese yaşlanıyor resmen tabii eğitim yönünü Düşünüyorsanız öyle. Valla haksızlıkların yaşandığı bu devirde ister okusun ister okumasın kafasındayım ben o yüzden öğretmen nasıl derse öyle
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Öğretmen büyük olmak avantaj dedi herzakan ve erteleme hakkım raporsuz var yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
6 Ağustos 2024
ile ile
(
993
puan)
tarafından
cevaplandı
Bilissel hazir ama girisken degil asiri sacma beyni var ama kullanamiyor gibi bir sey demis
21 önceki yorum göster
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ayy ne bilim canım oda düşündürüyor beni ya düşmezse bu çocuk ertelenmiş niye acaba gibi algı olur ilerde bişey olur seçimini etkilerse
7 Ağustos 2024
Ftm1907
(
521
puan)
tarafından
yorumlandı
Şöyle bir hakkınız oluyormuş eğer 1 sınıfa yollamak isterseniz dilekçe vermeden çocuğu özel anaokuluna 1 sene gönderip sonra 1 sınıfa başlatabilirmissiniz
7 Ağustos 2024
Ftm1907
(
521
puan)
tarafından
yorumlandı
1 sınıfa göndermek istemezseniz yani
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Özele gücüm yetmez canım oturduğum yerde de Yok maalesef
7 Ağustos 2024
Ftm1907
(
521
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman şöyle birsey var çocuğu 1 sınıfa yazdırıp 1 ay kadar deniyorlar eğer yapamazsa sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni bir dilekceyle anaokuluna devam etsin diyor bu herhangi bir sorun yaratmıyormus
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Linkin
(
18,453
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendi çocuğumun hazır olduğunu bilsem bile 73 aydan önce gondermemeyi tercih ederim. İlkokulda zorlansalar da iyi kötü hallediliyor okuma yazma. Sonra konular yavaş yavaş zorlamaya basliyolar. Ama asıl zorlanma ortaokulda soyut düşünme becerisi gerektiren konularda başlıyormus. Ortaokul öğretmeni arkadaşlarımız öyle derler. Ben de sınıf öğretmeniyim. Anasinifi ogretmenini dinle derim.
6 önceki yorum göster
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynı öğretmene vermicem giderse öğretmen 8ay yaptı görevini hastalandı verimli bir yıl değildi maalesef etkinlikleri vs yeteri kadar değildi geziye bile gitmediler düşün ben öğrettim ne ogrettiysem bide benimki zor çocuktu ilk iki gün burnundan getirdi öğretmenin hircinlasip vurdu başka günler altına kaçırdı fln fln ayy yinede doğru karar alamamak benim içimi bitirecek bu kış
6 Ağustos 2024
Linkin
(
18,453
puan)
tarafından
yorumlandı
Parla tercih senin. Senin yerinde olsam anaokulu öğretmenini dinlerdim.
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Oda şimdi niye böyle bir cvp verdi anlamadım okuldayken hazır yapar diyordu benim celiskim mi etkiledi bilmiyorum
6 Ağustos 2024
Linkin
(
18,453
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum ama diğer cocujlarla birlikte gozlemleyince öğretmen aradaki farkı daha net görür. Senin yerinde olsam guvenirdim öğretmene. Aşağıda yorumlarda mızmız bebeksi de demissin. Bunları postta yazmış olsaydın kesinkes anaokuluna gönder derdim. Ama sen bilirsin. 1. Sınıfta kafayı yemeye razıyım diyorsan keyif senin. Mızmız çocuk anneyi canından bezdirir. Yoruldum der ödev yapmak istemez. Saatler sürer ödev yapmak. Okuldan gelip gece uyuyana kadar ödev sayfası kapanmaz. Evde hep bir huzursuzluk olur. Mizmiz çocuk zor velhasıl kelam. Tercih senin. Ama çocuğunun ozelliklerini sen daha iyi bilirsinm ben senin o kelimelerine binaen böyle söyledim. Yanlış anlama
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Niye yanlış anlayim canım zor bı çocuğum var bende anaokukunda tolere edilir biraz daha açılır başka öğretmen ve çocuklardan yeni arklardan yani yeni şeyler öğrenir katar kendine düşüncesiyle yollamak derdim bu yıl da değişir mi karakteri böylemi oda var ama dediğin durumda var çünkü aklı hala oyunda öğretmen bilinci flnda oturmadı verimsiz bir yıl geçirdik şansımıza bazı ogretmenler çok etkinlik vs yaptı bizim sınıf geri kaldı baya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Sedaaa
(
2,274
puan)
tarafından
cevaplandı
Okul öncesi öğretmenleri bu konuda anneleri uyarıyorlar artık iyide yapıyorlar dediğini dinle bence
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim canım kafayı bulandıran bu sistemi yapanları Allah bildiği gibi yapsın yaaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
bombacımulayime
(
803
puan)
tarafından
cevaplandı
Beden egitimi öğretmeniyim ve hentbol antrenoruyum bilişsel olarak hazırsa gönderin sosyal yönü el becerisi bunlar okul dışında da hal olur siz evde etkinlik yapın kalem makas vs. Sosyal yönü içinde gençlik merkizi ve halk eğitimin kursları var beraber gidip bı iki saat vakit geçirin parka götürün . Buda benim fikrim
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Spora götürüyordum cimnastik yüzme vs oralarda burnumdan getiriyordu hala bebeksi çok alıngan ark ortamında biraz daha açılsın istiyorum yaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
nrdn91
(
1,852
puan)
tarafından
cevaplandı
Okul oncesi öğretmeniyim öğretmenini dinleyin. Benim oğlum da Ekim doğumlu bu sene anaokulunda 2. Senesi olacak. Bir sene daha gondermeyi düşünüyorum anaokuluna
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ekim kacli yılı kaç anaokunu mi vereceksiniz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Canlarim
(
1,437
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde seneye 71 aylık oluyor. 1. Sınıf olması gerekirken ben semeye anasınıfına yollayacam. Öğretmenlerin %90 böyle yap dedi
3 önceki yorum göster
6 Ağustos 2024
Canlarim
(
1,437
puan)
tarafından
yorumlandı
Olsunlar birşey olmaz. Kendilerini ezdirmektense. Benim kızım evde dişi aslan gibidir. Kök söktürür anamızı ağlatır. Kimseyle anlaşamaz. Ama dışarda görsen pısırık
6 Ağustos 2024
Eymen kuşum
(
7,115
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuğun temmuz doğumlu mu canım benimki temmuz da aynı sanırım 27 dogumlu
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bizimki de evde aslan gibi buyukle bile kavga eder laf dinlemez ama 2 yaşında çocuktan tokat yer ağlar9 yaşındaki kuzeniyle kavga eder kendine laf söyletmez fln değişik kafam inanki allak bullak
6 Ağustos 2024
Canlarim
(
1,437
puan)
tarafından
yorumlandı
24 Ekim 2019 doğumlu canım benim kızım.
Parla aynen canım benimkide bir tuhaf anlamadım gitti yaaaa
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
30 Ekim 2018 li benimkide canım ya bazıları da kafasını karıştırıyor insanın niye bir yılını calcan ünv fln zamani geç kalıyor 12yil zaten ortaöğretim vs diyip 1yil bu kadar mı etkiler yaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Emine3507
(
934
puan)
tarafından
cevaplandı
Aslında sosyal yönüne çok takılmamak lazim .sosyal olacak çocuk anasinifina bir sene gittiğinde sosyallesirdi .demekki yapısı gereği olamıyor .zamanla olacaktır .önemli olan bilişsel yönü .fakat çocuğunuz eğer 2018 Ekim Kasım Aralık aylarindan birinde doğmuş ve kayıt erteleme hakkınız varsa erteleyin .bende ilkokul idarecisiyim şuanda bizim velilerimiz kayıt erteleyebilmek için hastanelerde rapor peşinde koşuyor ayı biraz daha büyük olanlar .sizin hakkınız var değerlendirin bence sayısal zeka biraz daha geç gelişir sozele göre .ilkokul 3 e 4 e geçince anlaşılıyor geri kaldığı .o yüzden bir yil daha anasinifina gitmesinde fayda var .her zaman iyidir büyük gitmesi 1.sinifa .çok fark ediyor bu yaşlarda bir yil
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Anaokulu tekrarı iyi olur kırılır biraz daha dedi hoca açılır dedi bende zaten bebeksi tavırlarından şikayetçiyim özgüvenli gitsin istiyorum okula yaa
6 Ağustos 2024
Emine3507
(
934
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman erteleyin mutlaka ama anasinfinda aynı öğretmen olmasın farklı bir tarz görsün çocuk .ne kadar geç giderse o kadar iyi ilkokula .
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynı öğretmen zaten düşünmüyorum farklı bir hicadan başka eğitim alması grzakan bişey katar kendine düşüncem var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Sera
(
930
puan)
tarafından
cevaplandı
Okul için erken malesf anasınıfına yollayın canm
1 önceki yorum göster
6 Ağustos 2024
Sera
(
930
puan)
tarafından
yorumlandı
Olsun canm anaokuluna gondereblrsin benm kızım 5 buçuk yasnda e.devlette de gözüküyor 1 ci sınıf ama hazr olduğunu düşünmüyorum çok küçük daha ana sınıfına yollayacam
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim de gösteriyor e devlette hangi yıl ay doğumlu seninki
6 Ağustos 2024
Sera
(
930
puan)
tarafından
yorumlandı
4 Şubat 2019 lu
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
2018limi canım
7 Ağustos 2024
Sera
(
930
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayr canm 2019 lu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Ylz.mery
(
15
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimki 48 aylık yazdırdım bakalım ne olacak :))
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
48 mi
7 Ağustos 2024
Ylz.mery
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet 4 yaşında
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Behiye2020
(
1,376
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de Ekim dogumluyum. Ve kendi tecrubelerime dayanarak öğretmenimize kesinlikle katılıyorum. Okula başladığımda ben daha 7 yaşına basmamistim ama sınıftaki diğer çocuklar hep Ocak Şubat Mart dogumluydu. Ders olarak geri kalmadım hiç hatta ilkokul birincisiydim ama dediği gibi çok zorlandim sosyal anlamda. Tabiri caizse çok ezildim. Bir 9 10 yaşa kadar ay farkı çok etkili bence. Annem almak istedi hatta okuldan ama alamadı da. Eksiği hep derslerime sarılarak kapatmaya çalıştım. Ama aklıma geldikçe yapılanlar halen kızarım. Bence gönderme. Büyük olmak her zaman avantajlı.
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Büyük olmak ileriye dönük sorun çıkarır mı kaybı olur mu
6 Ağustos 2024
Behiye2020
(
1,376
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır olmaz. Şöyle düşün. 22 yaşında uniden mezun olsa da meslege baslayip aynı yaşta emekli olacak 23 yaşında mezun olsa da :)
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Doğru diyorsun canım arklari fln baslicak ama hep en küçüğü 74 aylık başka okul kreş geçmişi olan çocuklar bunlarda işte sorar mi üzülür mü arkalarını diyorum çok zor bı kararmış bu yaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Asıl sosyal yinde gelişebilmesi için ne kadar erken o kadar iyidir.
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Çok naz li canım alingan fln az daha kırılsın ilkokul önemli diyorum kimse ugrasjaz naziyla arklari fln bikiyor bazen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
kaderdemir
(
691
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım ben de anakokulu öğretmeniyim öğretmen öyle dediyse dinle derim çünkü benimde sınıfımda ay olarak büyük olanlar daha ileri oluyor ki çocuğun çekingenmiş inan bunu anakolunda çözmeden birinci sınıfa başlatma derim başarılı olsalar bile söylemeye çekiniyorlar akran zorbalığı diye bişey var ne yazikki girişken olması lazım ben 2 3 sene anakoluna giden sınıfı almıştım bi senesinde o kadar büyük fark vardı ki anakoluna ilk gelen çocuklarla ben ozmn karar verdim çocuğum olursa en az iki sene anaokuluna göndericem diye
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ayy ciddimisin canım öğretmen olarak sizin fikriniz daha değerli benim için inan kafam allak bullak çocuğum zeki ama bir yıl ertelemek zekayı mi geriletcek sanki daha iyi olmaz mı aksine diyorum içimden konuşa konuşa kafayı yedim öğretmeniyle konuşurken sıkılır mı ama falan dedi oda kafamı karıştırdı ama büyük gitmenin faydasını tekrarladı anaokulu iki yıl gitmek sıkar mi peki
6 Ağustos 2024
kaderdemir
(
691
puan)
tarafından
yorumlandı
Öğretmeni aynıysa konuş canım aynı şeylerimi görücek diye etkinlikleri falan bide aynı olsa bile arkadaşları ortamı değişicek sıkılacağını sanmıyorum en iyi öğretmeni gözlemleyerek konuştuğu için onu dinlemeni öneririm bi eksiklik görmese zeka olarakta sıkıntısı yok gitsin birinci sınıfı yapar diye düşünürdü. Hatta okul dışında bi etkinlige yada kursa yazdırırsan farklı ortamlarda daha iyi olur onun için ilgi alanı neyse ona gönderebilirsin canım
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Zeka olarak iyi ama seni zorlar tabiri caizse mızmız huyları dedi gidip napiyoki falan diye dusuncegine bilinçli gitsin dedi
6 Ağustos 2024
kaderdemir
(
691
puan)
tarafından
yorumlandı
Tek çocukmu genelde ilk veya tek çocuklar her istediği yapıldığı için yada çok aşırı sevildiği için herkesten aynı ilgiyi bekliyorlar canım
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Tek canım ayy evet çok aşırı sevdigimizi belli ediyoruz eşimle ve çok simartyik heryerde kukla gibi yapıyor ceremeyi toplum içinde yaşatıyor bize sevmeden de olmuyor napcaz bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
YAVUZ AMINE
(
760
puan)
tarafından
cevaplandı
Benm oğlum Eylül doğumlu olduğu için tam 72 aylık olunca zorunlu çıktı ilkokul .oğlum boylu poslu özgüveni yüksek bir çocuktu.okuma yazmada hiç sıkıntı çekmedik.hergun yıldız alırdi.basarili bir cocuktu.ama ondan ay olarak büyük cocuklar hep ezmeye çalıştı.o gun öğretmenden övgü alınca ödevini begenince çocuğuma hep kötü davrandilar .o yüzden bende büyük gitmesi taraftarıyım .kızım Ocak doğumlu büyük gondericem.kendini korusun azıcık açık olsun
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet doğru diyosun canım büyük olanlar özgüvenli olup hep öne çıkıyordu sorulan sorularda vs bizimki ve küçük olanlar içine kaçıyordu resmen o yüzden açılsın istiyorum inşallah doğru düşünüyorum dur anaokulu tekrarı sıkmaz bu yıl verimsiz di aslında birşeyde ogrenmedi tam olarak
7 Ağustos 2024
YAVUZ AMINE
(
760
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim oğlum arkadaş ortamında çok dışlandı görüntü olarak oğlumdan çok kısa çocuklar mesela oğluma Emir veriyordu çünkü onlar 6-7 ay hatta 8-9 ay büyüktü oğlumdan yapmadıkları zaman tehdit ediyorlardı oğlum da onlar ayak uydurmak için onların her dediğini yapıyordu hala da öyle yani derslerden hiçbir şekilde çekmedim hep önde gelenlerden çocuğum ama arkadaş ortamından çok çekiyoruz
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
83 aylık gitmesi dahami iyi olur yani tecrubenize dayayarak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Egeninannesi1
(
439
puan)
tarafından
cevaplandı
Anasinifi öğretmeniyim, her çocuk bir değil. Çocuğunuz normalde sosyal ama okulda sessizse evet öğretmen hakli 1 sene daha okula alismasi için anasinifi iyi olur. Ama normalde de çocuğunuz sessiz sakin bir tipse boşa giden 1 yıl olur.
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Sessiz sakin değil aksine fevri kendini hircinlasip ifade edemiyor herkesle ark olamıyor öğretmenin konutlarına uymuyor anaokulunda tolere edilir öğretmen açar diye düşünüyorum ama ilkokulda bebeksi hareketleri göz ardı edilmez oda bende yipraniriz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Semyigit
(
493
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oglum kasımda dogumlu 3 senedir anaokuluna gitmesine ragmen bu senede anaokuluma gödericem
2 önceki yorum göster
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
3 yıldır anaokuluna mi gidiyor ona rağmen acilmadimi canım
6 Ağustos 2024
Semyigit
(
493
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım cok sosyal sever cocukları filan ama cok duygusal hemen küsen bi cocuk yenilgiyede hic gelemiyor okulda eger derslerde geride kalırsa kabullenemez
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Benimkide çok alıngan hırçın yerine göre kendini savunur ama öfkeyle yerine gelir ezilir oda bende yorulmayim bir yıl saha gitsin anaokuluna diyorum aka arklari baskicak diyede üzülür mü sorar mi bilmiyorum yaa bu yılki arklarida çok üzüyordu aynı sınıfa bile düşsün istemiyorum gercide
6 Ağustos 2024
Semyigit
(
493
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence verme kesinlikle ekim dogumlu oda daha kücük 1 ay var benimkiyle bizim gözümüze böyle yapı olarak hazır gibi geliyorlar ama yapamazlar bosver seneye yeni sınıfında yeni arkadasları olur tam yaşıtları olur dengi dengine olurlar inan 3 4 ay büyük olunca bile ezliyor cocuklar şimdi düsünsene 2017li ekim kasım aralık cocukları bile olacak sınıfında ne kadar fark var arada bide tam haşere cocuklar illaki olur ezerler
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bu yıl birkaç çocuktan çok çektik işte biri 2.donem geldi aynı güzergahta birlikte gider gelirdik yolda bile illallah ettirirdi çok özgüvenli bı çocuk öyle olsa hemen verirdim ama bir yıl da oyun oynasın hemde gelişsin ömür billah okucak nasılsa diyorum bilmiyorum hatami ediyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2024
Kralice55
(
6,000
puan)
tarafından
cevaplandı
Kac yaşında oluuo yani
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Eylül'de okul açılacak yaa Ekim sonunda 30 da yanı 6 olcak
6 Ağustos 2024
Kralice55
(
6,000
puan)
tarafından
yorumlandı
Tam bnm oğlumun ki gibi. 2016 dogumluydu ekimde 6 yaşına girdi 1.sinifa başladı öğretmen beğendi gozlemledi once. Suan 3.sinifa gidecek.
6 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Hiim zor çocuk değilse olmuştur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
11
cevap
475
göst.
Anaokulu öğretmeni böyle dedi ama
17 Nisan 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
+2
oy
15
cevap
388
göst.
Kızımın Kreş Öğretmeni Ceza Uygulamasına Karşı Ne Yapmalıyım?
4 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Syma
(
714
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
6
cevap
256
göst.
Kızımın Öğretmeni kızımı yeterli yetenekte görmüyor
10 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Hayaldunyasi04
(
55
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
9
cevap
245
göst.
Oğlumun Kreş Öğretmeni Seslendiğinde Neden Cevap Vermiyor? Otizm Belirtisi Mi?
30 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
gamzekusdemir
(
310
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
403,575
soru