+16 oy
1,348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Özel çocuk annesiydim herkesin engelli özel baktığı o anneydim hor gördüğü parkta hastanede okulda awmde gözü yaşlı akrabaların arasında o anneydim 

Benim kuzum düzelecek dedim bu yol çok uzun dedim çok meşakkatli çok sabır isteyen bir yol dedim  yeri geldi dayanamadım yüz üstü kapandım kendim düştüm kendim kalktım saatlerce günlerce ağladım ekmek su içime zehir oldu varım yogum bir kuzum vardı başka çocuk istemem isteyemem dedim.bakamam oldu baktım başardım Allahim yardım etti büyük harflerle yazayım özel çocuk anneleri bu size umut olsun bu post burada kalsın ENGELİ KALKTI BENİM KUZUM AKRANLARİNİ YAKALADI BENİM KUZUM ARTIK COK İYİ BENİM KUZUMUN EĞİTİM HAYATİ NORMAL İLERLEYECEK ELHAMDÜLİLLAH İCİM İCİME SIĞMIYOR 

HERKESİN OLUMSUZ KONUŞTUĞU HERKESİN BU ÇOCUK DURMUYOT ALLAH YARDIMCIN OLSUN BEN SENİN YERİNDE OLSAM DÖVERİM DEDİĞİ O ANNEYİM 

zaman geçti içime oturarak ama bir kere olsun bırakmadım pamuk ellerini masllalah suphanallah kuzuma Allah'ım benim gibi olan annelere sabırlar versin şifalar versin 

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Akşam akşam ağladım mutluluktan . iyiki varsınız sizin gibi anneler gördükçe umudumu kaybetmiyorum. sevabın çok büyük. maşallah kuzucuğa rabbim yolunuzu bahtınızı hep açık etsin inşallah ❤️
tarafından
Allah razı olsun bacım ❤️❤️❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(146 puan) tarafından
Rabbim gülen yüzünüzü soldurmasın hiç maşallah kuzuya biraz açarmısın neyi vardı
tarafından
İşitme canım konuşamıyor denge sağlayamıyor du ve daha fazlası
0 oy
(5,996 puan) tarafından

Allah yolunu açık etsin inşallah:):)

tarafından
Allah razı olsun güzel kardeşim ❤️
0 oy
tarafından
Peki ben buna neden ağladım 

Allah'ım yavrunu sana bağışlasın inşallah yolu bahtı hep açık olsun❤️
tarafından
Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim canım ❤️
(2,082 puan) tarafından
Bende bende :((
0 oy
(1,564 puan) tarafından

Özel çocuk annesiydim diyince bir an yutkunamadım sonu kötü bitecek diye ödüm koptu... Çok sevdim gerçekten rabbim yolunu bahtını açık etsin sana bağışlasın <3

tarafından
Allah razı olsun bacım başlık bulamadım inanki
tarafından
Kalpler koymayı unutmuşum sana ❤️❤️❤️
(261 puan) tarafından
Yaa bende vefat etti sandım çok üzüldüm,sonuna çok sevindim daha iyi olsun inşallah yavrun, Allah herkesin evladını bağışlasın
tarafından
Tek değilmişimm neyse ki bu masal mutlu bitti ☺️
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Ah nasıl sevindim, sonu kötü bitecek sandım tebrik ederim seni de kuzunu da bundan sonra bütün guzellikler sizinle olsun 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(753 puan) tarafından
Bende atipik otizm annesiyum inşallah bir gün bende bunları atlatirim
tarafından
Anne sütünü iki yaşına kadar aldı hep süt ürünleri besledim
(753 puan) tarafından
8 yaşında canim
(753 puan) tarafından
Soru bana mı cnm yoksa postun sahibine mi :)
(753 puan) tarafından
Amin İnşallah canım çok sağol
(753 puan) tarafından
Canım ilk yorumuna postun sahibi cevap vermiş, benim yorumun altında o yüzden biraz karışıklik oldu . Otizmli annesiyim oğlum 8 yaşında
0 oy
(1,129 puan) tarafından
Başta olurken sonunda kötü bişey çıkacak diye korkarak okudum bı özel çocuk annesi olarak sonunun güzel olmasına cokkkk. Sevindim maşallah kuzuma maşallah sana canım 
tarafından
Seninki de çok güzel olcak inacajsin tüm dünya önüne dursada inancaksin ellerini tut başaracağız de
(1,129 puan) tarafından
Rabbime binlerce kez şükür Ler olsun bizde çok şeyler başardık yaşamaz dediler yaşadı yürümez dediler kendini idare edecek kadar yürüyor 22 yaşında bı delikanlı oldu az önce işten geldi a101de çalışıyor çok şükür inanıyorum ki memur olarakta göreceğim yavrumu
tarafından
Göreceksin o başaracak benimkide başaracak ve tüm çocuklar ellerini tut güç ver  herzaman
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Çok sevindim adına maşallah tebrik ederim kuzumu
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
0 oy
(50,769 puan) tarafından
öldü sandim uzulerek okuyodum cok sevindim canim gozunuz aydın daha iyi olsun insallah
tarafından
Ay Allah korusun içim bı garip oldu elhamdülillah iyi yanımda bebeğim
0 oy
(364 puan) tarafından
Otızm mıydı allah razı olsun senden güzel anne  hep gülün bundan sonra  çok sevındım umut olsun herkese ıyıkı yazdın  
tarafından
İnslalah kardeşim yok işitme başa yazdım canım denge kaybı konuşma bozukluğu
0 oy
(10,951 puan) tarafından
Allah sana güç kuvvet versin. benim de yeğenim özel çocuk. kromozom bozukluğu var ve maalesef düzelmeyecek. iyi olmasın için uğraşıyoruz. mutlu olsun diye uğraşıyoruz. melek onlar. sen güçlü oldukça bebeğin de iyi olacak.
tarafından
Duxlemeyecek demeyin bu hayat umutla larla dolu ben tükendim ama umutlarım.hep.vardi herkes pes etti ama ben etmedim elhamdülillah
(10,951 puan) tarafından
maalesef tedavisi yok canım, down sendromu gibi. wolf hirshorn sendromu diye geçiyor.
çok şükür Rabime bu sendroma sahip çocukların arasında en iyi durumda olanı diyebiliriz. çoğunun fiziksel engeli var. 6.5 yaşında hala konuşamıyor, altı bezli. vücut gelişimi 3 yaş çocuğu kadar. beyni kaç yaşında bilmiyoruz ama bizi anlıyor, kendini anlatıyor. şimdi özel eğitime de gidiyor bunun da etkisini görüyoruz. belli sağlık kontrollerinden geçmek zorunda. bu sendroma sahip çocukların kardiyoloji ve nörolojiye belli aralıklarda gitmesi lazım. arada nöbet geçiyor. ama çok şükür mutlu, onu mutlu etmek çok kolay aslında çok sevgi dolu, oyun çocuğu.
pes etmiyoruz o iyi olsun diye uğraşıyoruz. güçlü olmalıyız ki ona iyi gelelim.
senin de umudunu kaybetmemen güzel. güçlü bir annesin
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(366 puan) tarafından
Okurken ağladım canım Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah kuzum hep iyi olsun çok sevindim 
tarafından
Allah razı olsun bacım ❤️
0 oy
(4,696 puan) tarafından
Tüylerim diken diken oldu okurken gözunuz aydın 
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Maşallah Rabbim evladını dahada iyi etsin inşallah yaşıtlarını yakalamakla kalmasın geçsin hepsini inşallah
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(175 puan) tarafından
Ay başlığı okuyuncs icime bir acı geldiki sorma yaziyi yutkunarak okuyordumki guzel haberi gordum cok sükür Allahım dedim insallah her özel cocuk annesi bu duyguyu tadar cnm cok sevindim senin adına 
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Senin adına ne çok sevindim canım keşke bizimkinin de tedavisi olsa konuşmuyor yürümüyor emeklemihor hicbirsey yapamiyor oturmayı da yeni öğrendi 4 yaşında özel çocukların annesini kırmadan önce iyice düşünsünler bazen onlara göre kırılmayacak şeyler bizim kalbimizi kiriyor ben bebek arabasına koyunca küçüğü mecbur yürüyor sürekli yolda büyüğü indir küçüğü köy diyorlar ayaklarından da hani belli özel durumu en son bir kadını tersledim sinir olup birtane özel çocuğu olan anne bana kac yıl yaşıyorlar bunlar diye sordu birde hamileyim gözlerim doldu hicbirsey diyemedim bogzjm dugum düğüm oldu Rabbim sadece bizi sınava sokmadi onları da soktu ve onlar kaybetti ben Allah'a havale ettim ne zorluklar çektim yine canı sağolsun nefes alsın yeter dedim yatırmadan öpüp kokladım Hergece Allah'ım evladımı bana bağışla diye dua ediyorum oyle cok zor ki bir yanda evladinla imtihanın biryandan cevredekilerle çok isterdim tedavisi olsun oda yürüsün koşsun oynasin yaşıtları gibi olsun ama tedavisi yok malesef 
tarafından
Umudunu kaybetme düzelir inşallah canım çok özür dilerim kirdiysam bu post icin
(1,802 puan) tarafından
Ne kırmasi canim aksine ben cok sevindim sizin adınıza böyle iyileşen çocuklar görünce çok mutlu oluyorum öyle zorluklar çekiyoruz ki sonunda mutluluğa kavuşmak kadar güzel birşey varmı Rabbim hepsine şifa versin inşallah
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Gözün aydın olsun canım benim Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın inşallah 
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Yaaa çok sevindim Allah'a sonsuz şükürler olsun canım gözünüz aydın
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
tarafından
Ayy öyle bi yazmışsın ki bişiy oldu evladına sandım korktum. Çok şükür canım emeklerinin meyvesini almışsın Rabbim sağlık versin onlara☺️
tarafından
Allah razı olsun bacım

İlgili bir soru bulunamadı

403,563 soru

12,090,696 cevap

36,383 kullanıcı

...