0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
3 ay önce benim memleketimdem eşimin memleketine taşındık, kayinvalide.,eltim yada herhangi bir akraba ile sıkıntım yok. Yaz diye herkes biryerlerde. Kaç gündür insan görmüyorum akşamları eşim yorgun geliyor diye evdeyiz. Haftasonu hem hava sıcak hem alışveriş mağazası gezmeyi sevmiyorum,eşimde hep AVM ye gidelim diyor evde otururum daha iyi. Pikniğe gidelim diyorum çocuk durmaz diyor, devre mülk var oraya gitme hakkımız var günübirlik gidelim diyorum borç çok diyor. Abisi bir yere götürmedigi sürece evdeyiz. Akşam gelir bir saat telefon oynar bir saat çocukla oynar sonra uyur zaten işten geç geliyor. Onu da anlıyorum ama bütün gün evde cocuk oyalicam derken bende sıkılıyorum. Bu gece laf söyledim artık sende beni anlamıyorsun diyor. Ben her gece dışarda olalım diyen biri değilim zaten. Sıkıldım kimseye anlatamadım size döktüm içimi helal edin hakkinizi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Helal olsun canım ya çoğu insan senin gibi boşver olumlu düşün olumlu olsun herşey allah yardımcın olsun 
(275 puan) tarafından
Amin canım sağol
-Reklam-
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Devre mülk ne oluyor
(2,284 puan) tarafından
Hmm eşim doğru söylemiş demekki. Çok da hevesli değilim ama belki birgün bize de nasip olur. Size iyi tatiller şimdiden:)
(2,277 puan) tarafından
Canım firmanın ismi Karaderililer değildir İnsallah
(1,628 puan) tarafından
Erzin isos Termali Satan karaderililer mi?
(275 puan) tarafından
Bizimkisi hattuşa canim
(2,277 puan) tarafından
Karaderililer net dolandirici o sebepten sordum canim .
0 oy
(4,345 puan) tarafından
Kabullenme derim sürekli bahaneler bul çıkın Bi şekilde çünkü buna alışan erkek artık hep böyle devam ediyor çıkmıyor program yapmıyor bu konunun üzerine düş ki iyice alışkanlık haline gelmesin gerekirse avm git başlarda ama yinede çık piknikte çocuk neden durmasın aksine enerjisini atar açık hava çocuklara daima iyi gelir sen piknik hazırlığını yap hadi gidiyoruz de kapıya dur itiraz etme şansı bırakmamış olursun 
(275 puan) tarafından
Kaç kez dedim boşver diyor başka biryer söylüyor bende vazgeciyrm, komsumda yok arkadaşım yok.
tarafından
Yapmayan adam yine yapmaz bir keresinde çocuğu kendimi ve piknik icin her şeyi hazırladım. Öyle ateş yakmalik bir şey yok yani uğraştıracak bir sey yok her şey hazır zaten. Kalk gidiyoruz dedim ki(sabahtan bunu defalarca söyledim hatta markete gittik bir şeyler aldık oyle bir durum) e çıktık bindik arabaya bana diyor ki ben bı yarım saat otururum sonra eve dönerim maç var! Sen de biraz kardeşinle çocukla takılırsin araba sen de zaten dönersiniz dedi. kan resmen beynime sıçradı. Çocuk sabahtan beri piknik hevesinde heyecanlı heyecanlı oturuyor arabada. döndüm baktım göz göze geldim o olmasa eve döndüğüm gibi bir daha kessen gitmem seninle pikniğe diye resti cekecem ama işin ucunda çocuk var.  Sabır çektim yakinlardkai belediye parkına gidelim dedim sofrayı hazırladım ben tokum size afiyet olsun çocuğa bak dedim başladım yürüyüşe. En azından sinirimi stresimi atayım dedim yarım saat sonra da Topladim eşyaları arabaya koydum hadi sen git ben kiZlari alır getiririm biraz parkta oynasın dedim o öyle dolmuşla döndü ben de çocuğu biraz oynatip döndük o gün bu gündür pikniğe gitmiyoruz galiba 3 ay falan oluyor. 3 kere abisi çağırdı ailecek yapalım diye en sonunda sen al kardeşini kardesinle yap ben o adamla bir daha piknik yapmam dedim bitirdim kafamda maalesef her huyum iyi ama çok kinciyim yenemiyorum :( sabahları kızımla bir seyler hazırlayıp gidiyoruz yiyoruz içiyoruz parkta oynayıp öğlen sıcağı gelince eve dönüyoruz artık
(275 puan) tarafından
Hepsi ayrı sıkıntı bu erkeklerin
0 oy
(69 puan) tarafından
iyi yanlar gene diyor bence avm gidelimdiye ve cocuklar 1saat oynamasi iyi yanlarini dusunun;)
(275 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım öyle susmaya çalışıyorum, ama ne komşu ne arkadaş birşey yok bende sıkılıyorum. Kendi memleketim de de her haftaya pikniğe gitmezdik ama üst komşum vardı, arkadaşlar gelirdi arada bir bana yeterdi
0 oy
(7,559 puan) tarafından
Sen neden çocuğunla bütün gün evdesin? Çıkıp gezsenize 
(275 puan) tarafından
Canım hava sıcak hemde gezecek yer yok,hamileyim 2.5 yaşındaki oğlumda kucak istiyor bı znan sonra
(7,559 puan) tarafından
Hsmileysen bunlar daha iyi günlerin mecbur alışacaksın iki çocukla daha zor dışarı çıkmak. Umarım eşin düzelir ne diyim
(275 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(11,200 puan) tarafından
Arabanız var mı canım 
(275 puan) tarafından
Evet bı sorunda o arabayı alıp işe gidiyor,bana da diyorki seneye sana araba alicam bunu vermeyen yenisini hiç vermez dedim bende
(11,200 puan) tarafından
Canım iş çıkışı sen çayını termosunu aperatif yiyeceklerini hazırla gidiyoruz de direk bi parka mesire alanlarına falan götür gelmiyorsan gidiyorum ben de öyle öyle alıştır. Benim ablamlar yaz olduğu gibi hep dışardalar iş çıkışı gezmeyi seviyorlar ki yazın evde durulmuyor bizde arada çıkıyoruz
(275 puan) tarafından
Bunu bu akşam yapicam inşallah işe yarar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 202 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 333 göst.
3 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Esrat (9,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
2 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu