0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (154 puan) tarafından
Kızlar buzluğa çiğ mi yoksa yağda kızartıp mi atiyorsunuz 

15 Cevaplar

+1 oy
(556 puan) tarafından
Domates ve biber ile yağda kavurun sıcağı çıktıktan sonra yapacağınız kadar poşetlere koyup havasını alıp dolaba atın. Kışın güzel domates bulmak hem sıkıntı böyle yapınca çok güzel oluyor
-Reklam-
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Alazlayip atıyorum. Poşetin havasını alıyorum pipetle
0 oy
(14,665 puan) tarafından
direk dograyip atiyorum ben 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Cigden de denedim kavurup da denedim hangisi dersen kavurup attığım çok lezzetli oldu cigden koydugumda bı koku oldu sanki yiyemedik 
(1,819 puan) tarafından
Evet bende çiğ den koyduğumda koku olmuştu.
(4,658 puan) tarafından
Ben guzlce kavurum domatesle biberle suyu da çıkar ohh mis
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Direk doğrayıp çiğden atıyorum ben 
0 oy
(1,819 puan) tarafından
Ben yağda hafif sarartıp soğuduktan sonra posetleyip buzluğa atıyorum 
0 oy
(7,119 puan) tarafından

Kesinlikle çiğden koyma buz kokusu olur hiç sevmezsiniz 

Ben geçen gün yaptım hafif başladım zaten fasulye ipek gibiydi hemen haslandi soguttum posetledim poşete domateste koydum

image

(1,504 puan) tarafından
Bunu pişirirken nasıl pişiriyorsunuz, direkt atıyor musunuz yoksa önce buz mu çözüyorsunuz? Her ikisinde de eriyip dağılıyor bende fasülye, diri olmuyor :(
(7,119 puan) tarafından
Ben genelde çok az cozduruyorum canım yarı buzlu oluyor altına soğan biber salça kavuruyorum üzerine fasulyeyi sonra az su tamm
0 oy
(159 puan) tarafından

Ben buzluğa atmıyorum konserve yapıp atıyorum, deneyebilirsin çok güzel oluyor. Hatta yeni yaptım konserveleri, bütün kış yiyoruz, tadi da yerinde mis gibi 

image

0 oy
(1,540 puan) tarafından
Kavurma ve şoklama güzel oluyor çiğden tavsiye etmiyorum 
0 oy
(690 puan) tarafından
Ayıkladıktan sonra bol domates rendeleyip rengi degişene kadar kendi suyuyla kavuruyorum yag atmıyorum yemekte yagı olucak diye soguduktan sonra buzluga atıyorum cok lezzet oluyır 
0 oy
(3,842 puan) tarafından
Cigden koyuyorum ,yapacağım zaman kaynayan suya atıp 20 dk haşlayıp o suyu döküyorum sonra yemek yapıyorum yoksa dolap kokusu ve tadı oluyor.
0 oy
(362 puan) tarafından
Domates az tuzla rengi dönene kadar kavuruyorum. Soğuyunca porsiyonlayıp buzluğa atıyorum. Yapacağım zaman yağını soğanını atarsam domatesini salçasını kavurduktan sonra çözülmeden fasulyesini atıyorum hiç buzluk tadı kokusu olmuyor. Biz seviyoruz
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Domatesle kavuruyorum ben
0 oy
(9,565 puan) tarafından
Çiğ atıyorum canım ben domates de dogruyorumm içine 
0 oy
(2,706 puan) tarafından
Az yağla kavuruyorum üzerine domates atıyorum sonra da poşetliyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
26 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
12 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 229 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Minnos_1 (8,274 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,589 puan) tarafından soruldu

404,527 soru

12,118,303 cevap

36,467 kullanıcı

...