Annemi çok severim annemde beni sever ilk kizimda eşim annem ve kız kardeşim arasında tartışma oldu.diye bu doğum da annemlerde kaldım 10 temmuzda doğum yaptım 1aydir annemlerdeyim cuma gidecem evime neyse konu bu değil
Lohusalıkta beri annemlere misafir gelir yatılı smdi yok hiç yatmadım oturmadimda sürekli ayaktaydim ilk 10 gün birşey yapamadim bulaşık yıkama evi toplama vs.ayaklaninca annemin elinden tuttum yardım ederim evi supuremesemde evi toplarım toz alirim bulaşık vs.yikarim..neyse dün düğüne gtti eve geldi babamla konuşurken kızların hiç biri de birşey yapmıyorlar kizkardesim benden kilolu basen bölgesi çok tembel sürekli oturur bı evine kaynanasigil gider onlara bile neye geldiler yoruluyorum falan der kardeşinden ötürü o kiloları bu yüzden aldı bana evime kimse gelmez diye evine kimse gelse bile 3 güne bı yemek yaparsın vs. Çok yavassin dün tencereyi yikamamisim diye bı tencereyi yikamadin mi koltuk örtülerini duzeltmemissin kızın hirkasini kaldirmamissin çok zoruma gtti..lohusalıktan beri de oturduğum yok yani dün neredeyse eşime tel acicaktim gel al beni o kadar zoruma gitti