0 oy
305 göst.
Aile kategorisinde (2,847 puan) tarafından
Annemi çok severim annemde beni sever ilk kizimda eşim annem ve kız kardeşim arasında tartışma oldu.diye bu doğum da annemlerde kaldım 10 temmuzda doğum yaptım 1aydir annemlerdeyim cuma gidecem evime neyse konu bu değil

Lohusalıkta beri annemlere misafir gelir yatılı smdi yok hiç yatmadım oturmadimda sürekli ayaktaydim ilk 10 gün birşey yapamadim bulaşık yıkama evi toplama vs.ayaklaninca annemin elinden tuttum yardım ederim evi supuremesemde evi toplarım toz alirim bulaşık vs.yikarim..neyse dün düğüne gtti eve geldi babamla konuşurken kızların hiç biri de birşey yapmıyorlar kizkardesim benden kilolu basen bölgesi çok tembel sürekli oturur bı evine kaynanasigil gider onlara bile neye geldiler yoruluyorum falan der kardeşinden ötürü o kiloları bu yüzden aldı bana evime kimse gelmez diye evine kimse gelse bile 3 güne bı yemek yaparsın vs. Çok yavassin dün tencereyi yikamamisim diye bı tencereyi yikamadin mi koltuk örtülerini duzeltmemissin kızın hirkasini kaldirmamissin çok zoruma gtti..lohusalıktan beri de oturduğum yok yani dün neredeyse eşime tel acicaktim gel al beni o kadar zoruma gitti

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aynı işleri orada da yapıyorsan neden evinde kalmıyorsun ki . Yani orda kalma sebebin senin yükünü biraz hafifletmeleri değil mi 
(2,847 puan) tarafından
Sezeryan oldum canım evimde bakan yok iki çocuk eşim. Çalışıyor kaynanam da gelmez zaten
(7,133 puan) tarafından
E burda da bakan yokmuş ki bide hizmet ediyorsun daha da yaranamıyorsun evinde olsan en azından laf duymazsın
-Reklam-
0 oy
(16,815 puan) tarafından
Kendi evinde kalsan daha az yorulursun bence insanın evi daha rahat oluyor misafirin yatıya gelmesi falan annen içinde yorucu zaten 
(2,847 puan) tarafından
Cuma günü gidicem evime
0 oy
(205 puan) tarafından
E canım madem ayaklandin ben olsam evime giderim en azından daha az yorulurum
(2,847 puan) tarafından
Cuma günü gidicem cnm
(205 puan) tarafından
Kendine evle ve bebekle alakalı planlı yaşama şekili uygularsan emin ol herşeyin üstesinden gelirsin
(2,847 puan) tarafından
Yaparım canım inşallah annemlerde uzun kalma sebebi ilaçlardan dolayı bide hemoroid oldum ondan kaldim
(205 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(930 puan) tarafından
En iyisi kendi evin valla boşa gtmissn canm aynı işi ordada yapiyrsn bı anlamı yok kalmanin
(930 puan) tarafından
İşte evinde daha iyi olrsun baksana yaptıklarına
(930 puan) tarafından
Sana destek olmalari lazm yardımcı olmaları lazm dinlenmen lzm.cabuk iyileşmek icin
(2,847 puan) tarafından
Sağ olsunlar canım bide misafir agirliyoruz
(930 puan) tarafından
Allah yardmcn olsun yatıp dinlenemedkten sonra bı anlamı yok kalmanin
(2,847 puan) tarafından
Amin ama evde nasıl yaticam annemlerde yine yatabiliyorum bebeklere baktığı icin
0 oy
(308 puan) tarafından
Senin yerinde olsam evime giderdim 2ci bebeğimde annemlerde kaldım 1hafta bebek gibi baktılar bize bir bardak nedir kaldırmadı Allah razı olsun ama ona rağmen insan kendi evinde rahattır 1hafta tek kalıp evime geçtim 
(2,847 puan) tarafından
Sezeryan doğum yaptım iki çocuk cuma günü gidicem
(308 puan) tarafından
Benimde 2ci cocuktu normal doğumu ve dikislerim coktuu Rabbim hayırlı ömürler versin onlara kendinide uzme sütün cekilmesin
(2,847 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Neden o kadar kaldın ki onu anlamadim annen gelsin belirli kalsın gitsin sen gidip 1 ay kalıyorsun 
(2,847 puan) tarafından
Annem gelmez ilk kizimda eşim 3gun dayanamadı kalmalarına hemoroid de oldum ondan uzun kaldım canım yoksa geçen haftalar gidecektim
0 oy
(6,021 puan) tarafından
Kendi evinde olsan daha rahat olurdun ya neyse olan olmuş.  Ben olsam gitmem birdaha napim
(2,847 puan) tarafından
Cuma gidicem Rabbim kötü gün göstermesin uzun bir zaman gelmem
0 oy
(579 puan) tarafından
Valla insanın evi gibisi yok annen baban da olsa o evden çıkınca bitiyor artık sen onlara onlar sana kırılıyor. Bende 2 doğum yaptım gurbette yaşıyoruz kayınvalidem de annemde bizde kalsın dediler istemeidm onların düzeni ayrı benim düzenim ayrı şimdi bide oğlum var rahat olmaz ben takibini burda yaptırdım dedim evimde doğum yaptım onlar geldi biraz kalıp gittiler
(2,847 puan) tarafından
İlk kızımda annem eşim tartismisdi annem kalmadı bizde hemoroid de oldum

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 954 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 157 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Cyln76 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy