0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (2,385 puan) tarafından
Taa karşı apartmanda benim kızın yaşlarında 3 4 yaşlarında  çocuğu var bu saat oldu çocuk çığlık ata ata oynuyor ne biçim ana babası var anlamış değilim kadın almış eline telefonu oynuyor son ses  balkonda çocuk bağıra cigira oynuyor hep aynilar umrunda değil kadının. Bu saate cocugun ne işi var ayakta bilmem 

Ne biçim saygısızlık hafta içi hastası var millet işe gidecek sabahın köründe kalkacak.  Eşim sabah 6 da ayakta sesten uyuyamıyor. İnsanlarda gram düşünce yok.  Öyle uykusuz yorgunum ki anlatamam 

Kötü de olmak istemiyorum polisi arayıp kendi kendime sinir oldum 

4 Cevaplar

0 oy
(351 puan) tarafından
Bu saatte çocuğun ayakta işi ne acaba 
(2,385 puan) tarafından
Öğlen ezanina kadar yatıyordur nolcak
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Polisi aradığınızda şikayetin kimden geldiğini söylemiyorlar. Sormuyorlar bile kapı numaranız ne diye. Mahallede şu katta biri var sürekli ses yapıyor dediğinizde polis gitsin dayansın kapısına, bir şey olmuyor polis gidince evet ama en azından birilerinin rahatsız olduğunu görsün. Maalesef üst komşumuz ile çok sorun yaşadık bundan kaynaklı gecenin 3'ünde parti yapan manyaklar vardı, ama eninde sonunda gitmek zorunda kaldılar çünkü ya ben gidiyordum kapıya ya polis.
(2,385 puan) tarafından
Balkona çıktım ışığı da yaktım bu gürültü ne ya dedim çarptım kapıyı içeri girdim. Öyle baktı kaldı sonra odaya soktu çocuğu ama cam kapı açık ya ses geliyor hala
(22 puan) tarafından
Çok tecrübe ettik maalesef. Bir de nüfus gittikçe çoğalıyor biz Istanbulda ikamet ediyorduk evlenmeden önce Istanbulda artık delirecek raddeye gelmiştim, eskiden komşularımız böyle değildi herkes taşındı gelenler de insan gibi değil Allah affetsin. Suçlu, mazlumdan beter bir de. Ne cocuk sesi bitiyor ne başka bir şey
(2,385 puan) tarafından
Ay sorma komşuluk gerçekten çok önemli
0 oy
(972 puan) tarafından

Sitede yönetici yok mu canım ona söyleyin 

Ya da polis çağırın 

(2,385 puan) tarafından
Site değil canım mahalle arası apartman
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Al bendende o kadar bi belada benim ustumde var cocuklari kucuk olsa neyse 11 12 yaslarinda suan saat 12bucuk hala sesleri geliyor esim saat 6 da kalkiyor ise gidiyor uyuyamiyor surekli ariyorum mesaj atiyorum cevapta vermiuor biktim artik tek temelli bi an once siktirr olup gitmeleri burdan
(2,385 puan) tarafından
İnsan da düşünce olcak biz kızı saat 10 dedin mi uyaririz ya onu da geçtim çocuk 3 e kadar uyumadı günah ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 333 göst.
8 Mart 2023 Aile kategorisinde Evrim.34 (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 170 göst.
+1 oy
24 cevap 383 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 332 göst.
30 Mayıs 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu