0 oy
100 göst.
Aile kategorisinde (570 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında 35 aylık oturuyor ama yapmıyor hep altına yapıyor ne yapmam gerekiyor bilemedim 4 gün aslında epey uzun zaman gibi ama hiç tuvalete yapmadı günde 4 kere yaptı gündüz hepsi altına 

5 Cevaplar

+1 oy
(20,207 puan) tarafından
Sürekli sorup anlatman gerekiyo bacım ne yapıcan başka 
(570 puan) tarafından
Soruyorum sonra yapcam yok diyor bazen var diyip gidiyor ama yapmıyor bu saatten sonra tekrar bez takmak istemiyorum
(20,207 puan) tarafından
Aman ha o hatayı sakın yapma bez bağlarsan güvenecek öğrenmeyecek ben çişi öğrettim kakayıda öğretirsem bi
(570 puan) tarafından
Doğru diyorsun anne olmak ne zormuş
(20,207 puan) tarafından
Zor canım öyle
-Reklam-
+1 oy
(394 puan) tarafından
Sen sabret her defasında şöyle çiş kaka tuvalete yapılır diye. Tuvaletini yaptığı saatlere dikkat et o saatlerde götür otursun beklesin 5 dk felan ödül ver çişini yaparsan şunu alırım şunu yaparız gibi. Üzerine yaptığı zaman hemen değiştirme biraz bikac dakika öyle kalsın rahatsız olsun kıyafetlerinden ben oğluma öyle yapmıştım bak üzerine yapınca pis oluyor kıyafetlerin tuvalete yaparsan tertemiz olur diye bizde ise yaramisti
0 oy
(27 puan) tarafından
Bende lazımlık aldım onun hevesiyle koş anne tuvalete diyo ona yapıyo çişini fakat kakasını alıştıramadım ya tutuyo ya da altına yapıyor ☹️
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Bende 32 aylıkken başladım yapmadı hiç halamın kızı klozet gibi olan lazımlıktan verdi ona hemen alıştı çok şükür imkanın varsa ondan al çocukların dikkatini çekiyor kolaylaştırıyor ikinci el de bakabilirsin
0 oy
(781 puan) tarafından
On günü gözden çıkar wcye yapmaya baslaması ıçın cıs yap demekten zıyade hadı yapalım de beraber oturun bır ayı gözden çıkar erteler sen yaş büyüdükçe daha zor oluyo halıları topladım ben komple en sonunda bır buçuk ayda cısı yaptı kakayıda daha yapamadık üç ay oldu nerdeyse ve üç buçuk yasında

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 147 göst.
2 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,590 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Akile (90 puan) tarafından soruldu

403,571 soru

12,090,812 cevap

36,383 kullanıcı

...