0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (919 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar, benim sevdiğim bir komşum var ama çok talepkar, sürekli evdeysem; çocuğa bak okula gidip diğerini alacağım falan yani kısa süreli ama evdeysem hep bir şey ister. İki tane çocuğu var biri 1.5 yaş diğeri 8

Bugünde iki katlı ranza almış üst ranza yatağını koymamış beni çağırdı beraber koyalım diye, bebeğim uyuyordu o ara çıkamam dedim,sonrada anneme gittim. Ne yaptı bilmiyorum ama eşi 5.30 da geliyor onla yapabilir. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey talep ediyor bazen sıkılıyorum. Normalde çalışıyorum ben, hamilelikte ve doğum izninde ne zaman evde görse hep bir bahane ile bir araya gelme bir şey isteme. Sizce kibarca nasıl bunu ifade edebilirim 

4 Cevaplar

+1 oy
(993 puan) tarafından
Yani yanlis anlama da peygamberimiz bile ev alma komsu al demis cocugunu okuldan alacaksa bir yarim saat digerine baksan ne olacak ki sevap yani  demek ki guvenmis ha ben olsam kimseye guvenip koymam asla ama senden istedikleri basit seyler 
(919 puan) tarafından
Aklıma gelen bir o var, yani baktım zaten ama o ara bende hamileyim ve riskli gebelik onun çocuğu durmuyor. Hani acil bir şey olsa neyse, hava rüzgarlı hava yağmurlu. Ee ben izinli olmasam ne yapacak
(993 puan) tarafından
Her gun mu sana birakiyor
(919 puan) tarafından
Yok canım her gün değil, ne zaman işe gitmesem evde olsam o zaman hep bir şeyler istiyor
-Reklam-
0 oy
(11,535 puan) tarafından
istekte bulunduğun da hayır diyerek 
(919 puan) tarafından
Diyeceğim ya napim
0 oy
(1,459 puan) tarafından

Aynı benim komşu :D

Hayır demeyi öğreneceğiz canım 

(919 puan) tarafından
İkimiz komşu olalım;))
(1,459 puan) tarafından
Valla canım gel demezsen gelmem
Gelecem demezsen gel demem
Çocuğumu sana vermem ( çünkü ayrı kalamiyorum özlüyorum)
Çok akıllı , sakın,  ideal bir komsuyum
Zaten o yüzden böyleleri bizi buluyor:D
(919 puan) tarafından
Çok haklısın ya, başka bir komşuya gittim kapida terliğimi görmüş zile basıyor burada mı diye
(1,459 puan) tarafından
Çok ayıp komşularımız dan uzaklasmamiz lazım hiç mi işleri yok bizimle uğraşıyorlar ya
(919 puan) tarafından
Yani sevdiğim biri ama tuhaf geliyor bazı şeyleri
0 oy
tarafından
Sürekli hayir diyerek
(919 puan) tarafından
Diyorum ama sürekli değil
tarafından
Surekli diyeceksin o zaman anlar
(919 puan) tarafından
Aynen demek lazım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 530 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 159 göst.
21 saat önce Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,691 puan) tarafından soruldu

405,554 soru

12,151,195 cevap

36,569 kullanıcı

...