0 oy
109 göst.
Aile kategorisinde tarafından
12 aylık bir kızım var. Elinden tutarak sürekli yürütmemizi istiyor ama bende bedenen takat kalmıyor. Sürekli kucağımda temas halinde olmaz isek mizirdanip ağlıyor. Ki yemek yemeyi bile unutuyorum bazenleri. Kızıyorum ister istemez. Ama bu huyumu törpülemem lazım. Çünkü ben kızınca babası da kızıyor. Ki işe gidip geliyor.(8.00-17.00 çalışır. Bazen 1 hafta bizi görmediği zamanlar olur.) eve gelince de toplasan 1 saat ilgilenmiyor. Bebeğimi tamamen babasına emanet edemem. Gurbetteyiz ailesi kızımızı istese direk götürür işi yoksa. Kafayı yerim o yüzden bırakamıyorum da. Huyu geçer mi yoksa ben nasıl sakin kalabilirim. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok normal değil mi yürümek istiyor, keşfetmek istoyor 11 Aylik kızım bu dediklerinizin aynısını yapıyor. 
tarafından
Saaaane can benim kan benim :)
tarafından
O zaman şikayet etme hatta 3.dogur tımarhaneye yatıralım seni tam pansiyon 5 yıldızlı otel niyetine tatil yaparsın:))))
tarafından
Vallah mi kapatirsan dogurcam :)
tarafından
Sen hele doğur direkt kapatacam :))))
tarafından
İnşaAllah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Kuzum çok zor bir dönem malesef ama olağan bir dönem. Geçeceğini düşün sabır biraz
tarafından
Çok üzülüyorum ona bağırıp kızdığım için. Ne biçim anneyim falan diye kafamda düşünüyorum. Bana dua edin olur mu
0 oy
(2,946 puan) tarafından
11 buçuk aylık ikizleri olan ben (⁠⊙⁠_⁠◎⁠)
tarafından
Nasıl sabrediyorsunuz
(2,946 puan) tarafından
Kolay değil ayaklarımın üzerine basamiyorum bel ağrısı  günün sonunda. Hem ev iş hem çocuklar bende nasıl sabrettigimi bilmiyorum yorgunluğum hiç geçmiyor
tarafından
Rabbim yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
13 Ağustos 2024 Aile kategorisinde _Masal0211 (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 158 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (133 puan) tarafından soruldu