Merhaba canm anneler buraya samimiyetimle girip sizlerle olmaya çalışıyorum çocuklardan fırsat kaldıkça girip çok şey öğrendim burada daha öncede paylaşmış olduğum gibi erkek kardeşimin düğünü var ve İstanbul'da oturan bı ablam var eşi narsist bı insan ablamda Allah adamı deriz ya o biçim içimizde en naif en sakin olandır dua okur bı yere gitmez gelmez 2 kız bı oğlu var benim gibi benim ailem Kilis'te oturuyor bende Gaziantep te orada olacak düğünde neyse bu adam bizden koparmaya çalışıyor ablamı yiyenlerimi yıllardır göndermez benim küçük oğlumu hiç canlı görmediler bu düğünede göndermek istemiyor bı aydır atamadık yalvarmadik kimse kalmadı ama yok dedi kendi ailesi bu arad sürekli gider gelir para verir ablam i keserim bicerim falan sözleriyle çok bastırmış durumdaydı neyse anne babası abisine söyledi ablam onlarda ne çektiğini bildiği için gönder ne olacak gibisinden annesi sütümü helal etmem diyince tamam demiş ama sadece gidiş paranı veririm bide bin lira para ablamda korktuğu için dün demiş biz ne giycez orada sen kardesine teyzenin kızına oğluna bile takı taktın diyince boğazına yapışmış gitmeyeceksiniz geri iptal edicem falan demiş çocuklar yalvar yakar ikna etmişler neyse şimdi diyeceksiniz niye çekiyor ablan bizde diyoruz bırak çocuklarda büyüdü diye ama bu benim imtihanim bu biter başka başlar diyor şimdi sizden ricam iki kızı var genç kız biri 16 biri 15 ogluda 10 yaşında düğün için giyilebilinir seviyede kıyafete talibim bende ailemde yardım eder tabi ama zaten ailem tarla sattı o bile yetmiyor kardeşimin düğün masrafına ben de de var 3 çocuk kına düğün için bende Alaçam mecbur lütfen linç etmeyin rica ediyorum sadece elinden gelebilecek olanlar yardımcı olsun