0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Merhaba canm anneler buraya samimiyetimle  girip sizlerle olmaya çalışıyorum çocuklardan fırsat kaldıkça girip çok şey öğrendim burada daha öncede paylaşmış olduğum gibi erkek kardeşimin düğünü var ve İstanbul'da oturan bı ablam var eşi narsist bı insan ablamda Allah adamı deriz ya o biçim içimizde en naif en sakin olandır dua okur bı yere gitmez gelmez 2 kız bı oğlu var benim gibi benim ailem Kilis'te oturuyor bende Gaziantep te orada olacak düğünde neyse bu adam bizden koparmaya çalışıyor ablamı yiyenlerimi yıllardır göndermez benim küçük oğlumu hiç canlı görmediler bu düğünede göndermek istemiyor bı aydır atamadık yalvarmadik kimse kalmadı ama yok dedi kendi ailesi bu arad sürekli gider gelir para verir ablam i keserim bicerim falan sözleriyle çok bastırmış durumdaydı neyse anne babası abisine söyledi ablam onlarda ne çektiğini bildiği için gönder ne olacak gibisinden annesi sütümü helal etmem diyince tamam demiş ama sadece gidiş paranı veririm bide bin lira para ablamda korktuğu için dün demiş biz ne giycez orada sen kardesine teyzenin kızına oğluna bile takı taktın diyince boğazına yapışmış gitmeyeceksiniz geri iptal edicem falan demiş çocuklar yalvar yakar ikna etmişler neyse şimdi diyeceksiniz niye çekiyor ablan bizde diyoruz bırak çocuklarda büyüdü diye ama bu benim imtihanim bu biter başka başlar diyor şimdi sizden ricam iki kızı var genç kız biri 16 biri 15 ogluda 10 yaşında düğün için giyilebilinir seviyede kıyafete talibim bende ailemde yardım eder tabi ama zaten ailem tarla sattı o bile yetmiyor kardeşimin düğün masrafına ben de de var 3 çocuk kına düğün için bende Alaçam mecbur lütfen linç etmeyin rica ediyorum sadece elinden gelebilecek olanlar yardımcı olsun

10 Cevaplar

0 oy
(3,639 puan) tarafından
Umarım uygun birileri vardır Post yukarı çıksın
(19 puan) tarafından
İnşallah canm
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Allah enisteni ıslah etsin rezil adam.
(19 puan) tarafından
İnan enişte bile demek istemiyorum o denli ofkeliyim ama işin ucunda ablam var çok şey demek istiyorum yoksa
0 oy
(999 puan) tarafından
Ayy Allah'ım böyle kötülerin ömrü de uzun olur bedenleri nasıl kızların acaba bende arkadaşımın düğününe aldığım bir abiye var 38 beden 1 kere kullnadim.dolap bekliyor
(19 puan) tarafından
Olsun canm ben öderim o sıkıntı değil sizin yaptığınız öyle büyük bı sevap ki Allah razı olsun
(999 puan) tarafından
Canım kızların ölçüsünü yazmışsın baya uzunlarmis benim elbiseler zaten kısa biyum 1.54:)))
(19 puan) tarafından
Hmm sağlık olsun güzel düşünceniz bile yeterli inan :))
(999 puan) tarafından
Elbisenin biri olur genç işi zaten onu kısa arkasi uzun tüllü bir elbise
(19 puan) tarafından
Yani uygunsa gönderirseniz size zahmet ya hayriniza
0 oy
(157 puan) tarafından
Bn kapalı biriyim 38 40 beden giyiyorum 
(19 puan) tarafından
Size zahmet fotoğraf varsa atarsanız sizide yormamis olurum
0 oy
(709 puan) tarafından
Kızın boyu ve kilosu kac 
(19 puan) tarafından
Boy 1.68 kilo 56 digeride 45 kilo 1.70 boy da
0 oy
(785 puan) tarafından
Eniştenin allah belasını versin keşke elimden bişey gelse yapardım 
(19 puan) tarafından
Aminnn Allah razı olsun canım benim
0 oy
(19 puan) tarafından
Post yukarı çıksın yardımcı olursanız sevinirim 
0 oy
(6,423 puan) tarafından
Kıyafet konusunda yardımcı olamicam malesrf ama ne yapın edin ablan ve yeğenlerin hazır gelmişken geri göndermeyin kurtarın o pisliğin elinden onları 
(19 puan) tarafından
Keşke gitmese inşallah gitmez ama teşekkür ederim
0 oy
(19 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(19 puan) tarafından
Buraya yazanlar dan bı dönüş alamadım yardımcı olursanız sevinirim 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,359 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu